Ahmet Yasin 4 Aralık 2014 Yazar Paylaş 4 Aralık 2014 Kuru tip dpf vardır aracınızda. muhtemelen bende de kuru tip var araç 2008 sonu üretimi, castrol edge (dpf filtreli araçlar için) olandan mı almak gerekiyor..? Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 muhtemelen bende de kuru tip var araç 2008 sonu üretimi, castrol edge (dpf filtreli araçlar için) olandan mı almak gerekiyor..? önceki sayfada fotografı olan yagdan kullanmanıızı tavsiye ederim mobil 3000 fe tam sentetik Yorum bağlantısı
Ahmet Yasin 6 Aralık 2014 Yazar Paylaş 6 Aralık 2014 fikirlerini paylaşıp yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 transitte de 10/40 başladılar sonra değiştiler sanırım sonra bir daha ... bazen olur öyle stikirlar. Opet yazıyor aynı zamanda o stikırda mobil olma zmı yani mesela? Yorum bağlantısı
Ersel Yıldız 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 bu konuda bende ilk etapta epey araştırma yapmıştım Ahmet Bey arabadaki etikette 10/30 yazabilir fakat fordun servislere gönderdiği bir mailde (şu an bulamadım) artık 5/30 kullanılması gerektiği yazıyordu bende 70 bin bakımı yaptırdım n11 de çok uygun fiyatlı yağlar var kargo ücretsiz ve kesinlikle mobil 3000 fe eger araba dpf li ise tavsiye ederim yedekparcaford sitesinde de üstadların tavsiyesi ile filtre aksamını temin ettim 20 tl falanda işçilik vererek piysanın gayet altında full bakım yaptrıdım http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/177156-75000-km-periyodik-bakım/page-6 bu sayfaya bir bakın http://www.n11.com/mobil1-esp-formula-5w-30-4-lt-dpfli-motor-yagi-cam-suyu-hediye-P16524374 burada da yağ var hemde cam suyu hediyesi var:) bu yağın ucuzuda var sarı gibisi 70/80 tl ama o dpf li arabalara uygun değil araba dpf li ise bu yagı koyuyorlar yani ustanın bir bildiği var Ahmet Bey Bu mobil yağları için kapağın altında ayriyeten koruyucu kagit kapak olduğu söyleniyor. Kimisi ise mobilde böyle birşey olmadığını söylüyor. Bu konu hakkında bilgi sahibiyseniz bizleri de bilgilendirir misiniz. Malum piyasada birsürü üçkağıtçı var Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 (düzenlendi) Kağıt olmak zorunda, yoksa hemen iade etmek gerekir, alırken açıp bakın, 4 lt. olanlarda kağıt değilde plastik tapa vardır, onu kopartırsınız, yalnız bununda üçkağıdı kolay, kapağı sıcak hava tabancasıyla ısıtıp takıyorlar, tıpkı damacana sularda olduğu gibi, yani iş sakat, emin olduğunuz yerden almakta fayda var. Bu arada yeni yağ değişiminden sonra dizel aracınızda yağ kaç km sonra koyu renk alıyor arkadaşlar, bende 200 km. olduktan sonra hafiften kahve rengi oluyorda 23 Aralık 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts