Koray Aytekin 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 (düzenlendi) Sarp Abi Mükemel fikir ve araçlarda artık çok aranıyor usb çoğu herşey usb şarjı ile olmaya başladı ancak Abi sürekli akım çeker o nasıl yaptın ve ellerine sağlık görüntüsüde mükemmel 4 Mart 2015 tarihinde Koray Aytekin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 4 Mart 2015 Yazar Paylaş 4 Mart 2015 Sarp Abi Mükemel fikir ve araçlarda artık çok aranıyor usb çoğu herşey usb şarjı ile olmaya başladı ancak Abi sürekli akım çeker o nasıl yaptın ve ellerine sağlık görüntüsüde mükemmel Valla bu aralar sağ tarafa aldığım çakmaklığı söküp yerine bir tane daha mı taksam diye düşünmüyor değilim hani Nasılsa arabada 3 farklı noktada çakmaklık girişi var.. Bu arada aracı hergün kullandığım için sanırım akü ile ilgili sıkıntı çekmiyorum ancak kontak ile arasına bir bağlantı yapsam da araç çalışıyorken sistem devreye girse daha iyi olacak. Aklım orda kalmayacak hiç değilse.. Yorum bağlantısı
Koray Aytekin 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 Valla bu aralar sağ tarafa aldığım çakmaklığı söküp yerine bir tane daha mı taksam diye düşünmüyor değilim hani Nasılsa arabada 3 farklı noktada çakmaklık girişi var.. Bu arada aracı hergün kullandığım için sanırım akü ile ilgili sıkıntı çekmiyorum ancak kontak ile arasına bir bağlantı yapsam da araç çalışıyorken sistem devreye girse daha iyi olacak. Aklım orda kalmayacak hiç değilse.. Aynen abi ne olur ne olmaz tak onu sen kontağa aklında soru işareti kalmaz hemde rahat rahat devam ve valla yap abi dediğim gibi artık herşey USB Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 4 Mart 2015 Yazar Paylaş 4 Mart 2015 Aklımda daha çılgın projeler var, şimdi ikinci kumandalı-sustalı anahtarlık üzerine yoğunlaşıyorum, ilerde torpidoya buzdolabı gibi bir düşüncem var bakalım. Usb bağlantısını da kontaktan nasıl çekicem çok bilgim yok zaman olunca sanayiden sora sora çıkarıcam aradan.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 Valla gündüz gözüyle de pek dikkat çekmiyor oralar, sanırım flaştan dolayı biraz fazla dikkat çekti, bakalım eğer ilerde gözümüzü tırmalarsa dediğin gibi bir folyo kaplama olayı yapabiliriz. Zaten kalorifer düğmeleri de hoşuma gitmiyor o kısma da birşeyler yapasım var bakıcaz artık.. Çerçeveyi de ebay dan almıştım neredeyse bir sene olacak. Fiyatı 15 lira gibi birşeydi, yanlış hatırlamıyorsam.. Eğer yurtdışından gelmesini beklemek falan sorun olmayacaksa linkini falan da atabilirim. Direksiyon kumandası, teyp çerçevesi, ara dönüşüm kabloları vs toplamda 110-120 lira gibi birşeye denk gelmişti. Abi teşekkür ederim Bu cepli teyp çerçevesini bulabileceğim yurtiçi link var mı? Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 18 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2015 Ben yurt içinde dükkanlarda denk gelmiştim ama 80 diyen oldu, 50 diyen oldu, çok farklı fiyatlarla karşılaştım yani.. O yüzden ebaydan aldım. Yurt dışından almaktan çekinmeyin ben çoğu ihtiyacımı bu şekilde karşılıyorum artık, bir problem de yaşamadım henüz.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts