Mehmet Kaya 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Yok abi. Benim bilgisayar değil o. Gogıl amcaya yazdım. Çıkanı kopyala/ yapıştır yaptım.. Yoksa ne işim olur burcuyla murcuyla.. Bir an Hakan erken gördüm sanki kıvır yandan Sağdan soldan kıvır [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Bir an Hakan erken gördüm sanki kıvır yandan Sağdan soldan kıvır [emoji23][emoji23][emoji23] Dans hocamız olur kendisi.. Keremin aracında esp vardı faliba Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Keremin aracında esp vardı falibaTeker kabak araç ağır esp fayda mı eder [emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Leeeeyn, bakmayin burcu ma. Gozlerinizi oyarim, bi daha bakamazsiniz 2 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Bir an Hakan erken gördüm sanki kıvır yandan Sağdan soldan kıvır [emoji23][emoji23][emoji23] Ne zaman kıvırdık,belge sun bana..Varmı elinde video Keremin aracında esp vardı faliba Abi üstüme aldım valla Dans hocamız olur kendisi.. Akşama salsa var Teker kabak araç ağır esp fayda mı eder [emoji23][emoji23] Koltuk kılıflarıda yırtık Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Ortalık iyice karışmış. Emmi konuyu biraz daha açık bıraksa daha neler duyacağız. İtiraflar sırası ile gelecek. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Aralık 2014 Yazar Paylaş 4 Aralık 2014 Hımm... Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.... Pekii... Geçmişten kurtulduk.. Ben bakayım çıkayım ama o kaydetmesin deme şansımız var mı... Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Hımm... Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.... Pekii... Geçmişten kurtulduk.. Ben bakayım çıkayım ama o kaydetmesin deme şansımız var mı... Emmi tehlikeli sularda yüzüyorsun galiba :D Ama ben yorumu resimsiz yapacağım Tercihler -> Gizlilik -> geçmiş kısmında geçmişi hatırlamayı seç abi 2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Hımm... Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.... Pekii... Geçmişten kurtulduk.. Ben bakayım çıkayım ama o kaydetmesin deme şansımız var mı... Abi ctrl+shift+p olması lazım. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Emmi tehlikeli sularda yüzüyorsun galiba :D Ama ben yorumu resimsiz yapacağım Tercihler -> Gizlilik -> geçmiş kısmında geçmişi hatırlamayı seç abi Furkan,teğet geçmiş Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Abi ctrl+shift+p olması lazım. +1 Hımm... Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.... Pekii... Geçmişten kurtulduk.. Ben bakayım çıkayım ama o kaydetmesin deme şansımız var mı... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 +1 Kerem Bey; Bana da explorer hakkında da bilgi verirmisiniz ? Geçmişi göremiyorum bende Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Hımm... Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.... Pekii... Geçmişten kurtulduk.. Ben bakayım çıkayım ama o kaydetmesin deme şansımız var mı... Chrome için yazıyorum, ctrl+shift+N Kayıt tutmaz, geçmişte ctrl+H tuşuyla gelir seçeneklerle silinir... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Kerem Bey; Bana da explorer hakkında da bilgi verirmisiniz ? Geçmişi göremiyorum bende Sen gel. Geçmişin bende saklı.. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Sen gel. Geçmişin bende saklı.. Uzaktan bağlanabilirmisin ? Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Hımm... Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.... Pekii... Geçmişten kurtulduk.. Ben bakayım çıkayım ama o kaydetmesin deme şansımız var mı... Oldu canım, başka? Suyundan da koyalım mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Aralık 2014 Yazar Paylaş 4 Aralık 2014 Abi ctrl+shift+p olması lazım. Gizli gezinti dedi len.... Böyle gezince kimse görmeyecek mi beni... Oldu canım, başka? Suyundan da koyalım mı? E koy, ne var.... Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Gizli gezinti dedi len.... Böyle gezince kimse görmeyecek mi beni... E koy, ne var.... Görmez görmez. Gez istediğin yerde. Al işte bu da suyu idi. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Gizli gezinti dedi len.... Böyle gezince kimse görmeyecek mi beni... E koy, ne var.... Aynen öyle abi görünmez oluyorsun. Yani gizli dediği geçmişe kaydedilmiyor. Ama tabi ki kimlik belirleme olayına felan bir faydası yok. Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 geçen aynısı benim bi arkadaşın da başına gelmişti,o da bayağı bi uğraşmıştı geçmişinden kurtulmak için "Bi arkadaşın" ha? Bunu da yemedik canım. Hadi bakim... 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Bakalım daha neler öğreneceğiz. [emoji2] Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Etinden mi yiyelim suyuna mı banalım. İçeriği başka geyiği daha başka. Yorum bağlantısı
Recommended Posts