Aydın Akdeniz 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 harddiskte level atlamak mucitleri görelim Not: Fotoğraflar alıntıdır.. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Kasa olayını biraz farklı anlamışlar. Sanki meyve kasası anlamışlar. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 kasadan sınıfta kalmışlar..Bence proje başlamadan bitmiş Yorum bağlantısı
Caner Kansız 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 O tahta kasa daha çok ısıtmıyacak mı yahu Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Diskleri anakarta nasıl taktıkları yok? Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 4 Aralık 2014 Yazar Paylaş 4 Aralık 2014 Resimleri göremiyorum müdürüm diğer siteden görebilirsin ama yok uğraştırma beni dersen imgura aktarıp eklerim tekrar senin için Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 4 Aralık 2014 Yazar Paylaş 4 Aralık 2014 Diskleri anakarta nasıl taktıkları yok? bu resimde varda fazla belli olmuyor. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 müdürüm diğer siteden görebilirsin ama yok uğraştırma beni dersen imgura aktarıp eklerim tekrar senin için Dns yüzünden göremiyor büyük ihtimal, bende göremiyordum dns ayarlarıyla oynama yapınca düzeldi. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 müdürüm diğer siteden görebilirsin ama yok uğraştırma beni dersen imgura aktarıp eklerim tekrar senin için Diğer site ? Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 4 Aralık 2014 Yazar Paylaş 4 Aralık 2014 Sitedeki yorumlar güzelmiş.. hangi yorumlar acaba . konuyu kapattırıcan abi yapma böyle Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 ... hangi yorumlar acaba . konuyu kapattırıcan abi yapma böyle Ben bişey demedim. Siteyi verip verip durma sende. Nasılsa açamıyorlar.. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 4 Aralık 2014 Yazar Paylaş 4 Aralık 2014 Ben bişey demedim. Siteyi verip verip durma sende. Nasılsa açamıyorlar.. iyi o zaman Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 iyi o zaman Aydın, linki kaldırdım. Koymazsın. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Bu bana pek doğru gelmiyor. Doğruluğunu araştırıyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 iyi o zaman Aydın, linki kaldırdım. Koymazsın. Ya dalga mı geçiyorsunuz benimle. Alıntı yaptı görünüyor alıntım yok. Söyleyin alıntım nerdeeeeee Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Ya dalga mı geçiyorsunuz benimle. Alıntı yaptı görünüyor alıntım yok. Söyleyin alıntım nerdeeeeee Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Saydığım kadarı ile 28 tane hardisk var doğrumudur.Bir iki soru sormak istiyorum. 28 tane hardiski anakarta nasıl bağladın anakart modeli nedir.Güç kaynagın kaç walt ? Bukadar hardiski nasıl birleştirebiliyorsun sistemde 28 tane olarak görünmüyor mu hadi bunu bi şekilde birleştirme olayı ile geçtin diyelim amaç sunucu felan mı oluşturmak projenin amacı nedir tam açıklarsan bizlerde bilgilenmiş oluruz.Ayrıca 28 hardisk ve tahta bir kasa çok riskli bir iş hem ses açısından hemde ısınma açısından. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 4 Aralık 2014 Yazar Paylaş 4 Aralık 2014 Saydığım kadarı ile 28 tane hardisk var doğrumudur.Bir iki soru sormak istiyorum. 28 tane hardiski anakarta nasıl bağladın anakart modeli nedir.Güç kaynagın kaç walt ? Bukadar hardiski nasıl birleştirebiliyorsun sistemde 28 tane olarak görünmüyor mu hadi bunu bi şekilde birleştirme olayı ile geçtin diyelim amaç sunucu felan mı oluşturmak projenin amacı nedir tam açıklarsan bizlerde bilgilenmiş oluruz.Ayrıca 28 hardisk ve tahta bir kasa çok riskli bir iş hem ses açısından hemde ısınma açısından. olayın benle alakası yok . made in yurtdışı. kerem abi nerdesin hep senden oluyo bunlar 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Seagate in bir hdd sinde sanırım paralel bağlama vardı ve tek hdd gibi görüyordu ama çok araştırmamıştım.öyle olabilir belki. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Bende goremiyorum ne telde ne bilgisayarda Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 senin yaptığını Çorum'lu yapmaz toprağım. bir konu açmışsın ne resimler var nede yeterli bir bilgi Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 harddiskte level atlamak mucitleri görelim Not: Fotoğraflar alıntıdır.. Ulen daha resim yükleyemiyon, birde kalkmış mucitleri görelim diyon.. Hey güzel allam... Yorum bağlantısı
Recommended Posts