Aydın Akdeniz 5 Aralık 2014 Yazar Paylaş 5 Aralık 2014 Bende goremiyorum ne telde ne bilgisayarda senin yaptığını Çorum'lu yapmaz toprağım. bir konu açmışsın ne resimler var nede yeterli bir bilgi Ulen daha resim yükleyemiyon, birde kalkmış mucitleri görelim diyon.. Hey güzel allam... Resimleri göremiyorum kerem abi üstteki alıntılarda ne yazıyo görüyon değilmi yeniden yüklüyorum resimleri. bu kasayı yurtdışından bi sitede gördüm ekledim olayın benle alakası yok. resmlerin olduğu sitenin linkinide eklemiştim ama kerem abinin engeline takıldı. dediğine göre yorumlarda değişik şeyler varmış resimleri yeniden yüklüyorum . Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 kerem abi üstteki alıntılarda ne yazıyo görüyon değilmi yeniden yüklüyorum resimleri. bu kasayı yurtdışından bi sitede gördüm ekledim olayın benle alakası yok. resmlerin olduğu sitenin linkinide eklemiştim ama kerem abinin engeline takıldı. dediğine göre yorumlarda değişik şeyler varmış resimleri yeniden yüklüyorum . Resimleri silmedim Aydın. Bende halen görünüyor. Ben sadece linki sildim. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 5 Aralık 2014 Yazar Paylaş 5 Aralık 2014 Resimleri silmedim Aydın. Bende halen görünüyor. Ben sadece linki sildim. tamam abi silmedinde link olmayınca yapan benmişim gibi oldu. dns muhabbetinden dolayı göremeyenler var neyse yeniden yükleyim . ilk mesajı alırmısın sayım MOD'um Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 bu nasıl bir sapık zihniyettir arkadaş. evde yangın çıkarır laa bu. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts