İçeriğe Yönlendir

Connect Courier 1.6 Tdci Titanium Plus

Misafir

Recommended Posts

Merhaba,

Foruma sanırım 1,5 sene önce üye olmuştum, daha önce 2010 model focus hb titanium aracım vardı şuan sattım ve 1 ay önce sıfır km courier aldım.Sanırım forumda şuan ilk courier.Araç ile ilgili birçok olumlu şey söyleyebilirim ve düşünenler için araç hakkında merak ettikleriniz var ise cevaplandırabilirim.

Detaylı resimler için henüz vakit ve uygun hava koşulları bulamadım en kısa zamanda halledeceğim.

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

n5YMD0.jpg

vQY5Dv.jpg

Vg2a7n.jpg

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen
(düzenlendi)

Resimlerden sadece 1 tanesi görünüyor. Acaba sorun bende mi?

Tamam şimdi düzeldi

tarihinde Cem Dilmen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mesut Niyet

Hayırlı Olsun..! Arızasız ve en önemlisi de KAZASIZ sürüşler dilerim..!

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu
(düzenlendi)

hayırlı olsun güzel bi araç bence renk olarak ben olsam mavisini alırdım tabi zevkler farklıdır

:nazar:

tarihinde Eray Alicikoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu
(düzenlendi)

Güle güle kullanın.Focusdan sonra yol tutuş ve yüksek sürattaki stabilite nası geldi size çok yadırgadınızmı.?

tarihinde Hakan Gürsu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Onur Oflaz

Hayırlı olsun kazasız belasız  :nazar:  Konfor olarak nasıl? Focustan konforsuzdur tabi ki ancak sınıfında başka araç kullandıysanız karşılaştırabilir misiniz konfor olarak?

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

:nazar:  Rengide güzelmiş, güle güle kullanın...

Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Titanyum plus olması güzel olmuş,kazasız belasız güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Fatih Taktak

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Mahsuru yoksa bir de fiyat bilgisi alsak. Liste fiyatı ile satışı arasında fark var mı acaba?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bu araç iş yerinden bir abimde var. Daha dün bindim ve haftada bir kaç kez biniyorum. 1.6 dizelinin performansı çok iyi. Yalıtım ve konfor çok iyi motorun içeri doğru dürüst sesi gelmiyor. Şerit değiştirirken özellikle ani değişimlerde yana yatma yok. Koltuk ısıtmasına kadar var ağzına kadar dolu içerisi sert plastik ancak kaliteli malzeme kullanılmış. Vites oranları çok iyi otobanda çok rahat 120-130 ile gidip yüksek devir çevirmeden gidebilirsiniz. Bazen aklım gidiyor kendime gidip alsam mı diye bilemiyorum konfor ve yol tutuş olarak benim hoşuma giden bir araç...

bence çok iyi bir araç abi ben çok beğendim 

bu segmentte bunlara bakmışssan, ferrariye saman balyası yükleyip test etme :D

arka koltuka kaç emniyet kemeri var acaba

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Oturup test etmedim ama gördüğüm kadarıyla arka koltuk mesafesi biraz az. Onun dışında güzel araç.

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

1.6 titanium plus için 48500 fiyat aldım bugün. Benim çok hoşuma gitti açıkçası.

Yorum bağlantısı
Fatih Taktak

Son piyasa fiyatlarına ve bu donanıma göre uygun sayılır aslında bu rakamlar.

Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

hayırlı olsun araç çok güzel ve süper donanımlı. kazasız belasız sürüşler dilerim.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Güle güle kullanın.Focusdan sonra yol tutuş ve yüksek sürattaki stabilite nası geldi size çok yadırgadınızmı.?

Tabiki yol tutuş focusla kıyaslanamaz sonuçta yüksek bir araç ancak esp olması sebebiyle virajlarda haliyle sıkıntı yaşamıyorsunuz tabi focus kadar da zorlamadım bu aracı gerekte yok zaten ancak direksiyonuna bayıldım bayıldım bayıldım :) bir direksiyon nasıl olmalı derseniz işte böyle olmalı derim.Yüksek süratte stabilitesi iyi ancak tabiki rüzgar sesi çok fazla alıyor.

hayırlı olsun güzel bi araç bence renk olarak ben olsam mavisini alırdım tabi zevkler farklıdır

Teşekkürler,

Siyah arabadan sonra artık bakımı kolay bir renk istedim yoksa mavisi ve kırmızısı cok güzel 

Hayırlı olsun kazasız belasız  :nazar:  Konfor olarak nasıl? Focustan konforsuzdur tabi ki ancak sınıfında başka araç kullandıysanız karşılaştırabilir misiniz konfor olarak?

Teşekkür ederim.

Öncelikle araç focustan daha konforsuz değil sonucta focus bana göre konforu az olan daha çok sürüş odakli ve sert süspansiyonları olan bir araçtı ki en büyük özelliğide yol tutuşu idi.Bugüne kadar aynı sınıfta sayabileceğimiz 3 tane connect eskittim diyebilirim ancak connect ile karşılaştırmam gerekirse bu araç bariz daha rahat ve konforlu özellikle eski connectlerde arkada yaprak yay olması nedeniyle fazla sallayan arkayı cok zıplatan konforsuz bir sürüşü vardı fakat bu arac arkada yarı bağımsız süspansiyon kullanılmış ve sürüş konforu hissedilir biçimde artmış diyebilirim.

Bu araç iş yerinden bir abimde var. Daha dün bindim ve haftada bir kaç kez biniyorum. 1.6 dizelinin performansı çok iyi. Yalıtım ve konfor çok iyi motorun içeri doğru dürüst sesi gelmiyor. Şerit değiştirirken özellikle ani değişimlerde yana yatma yok. Koltuk ısıtmasına kadar var ağzına kadar dolu içerisi sert plastik ancak kaliteli malzeme kullanılmış. Vites oranları çok iyi otobanda çok rahat 120-130 ile gidip yüksek devir çevirmeden gidebilirsiniz. Bazen aklım gidiyor kendime gidip alsam mı diye bilemiyorum konfor ve yol tutuş olarak benim hoşuma giden bir araç...

bence çok iyi bir araç abi ben çok beğendim 

Dediklerinize katılıyorum koltuk ısıtma zaten beni benden aldı :) 

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Mahsuru yoksa bir de fiyat bilgisi alsak. Liste fiyatı ile satışı arasında fark var mı acaba?

Teşekkürler,

Liste fiyatı titanium plus modelinde 50.135 tl idi ve 750 lirada beyaz renk hariç diğer renkler için fark istiyorlar yani normalde 51.000 tl diyebiliriz ancak benim tanıdığım olduğu için aracı anahtar teslim 49.000 tlye satın aldım 

bu segmentte bunlara bakmışssan, ferrariye saman balyası yükleyip test etme :D

arka koltuka kaç emniyet kemeri var acaba

araç 3+1 kişilik olarak dizayn edilmişo nedenle arkada 2 emniyet kemeri var .

güzel de aman bunlarla fazla yol tututş testi yapmayın

O zamanlarımız geçti artık yapmam zaten :) 

tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

hayırlı olsun :nazar:

transit ile turneo arasında ne fark var?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...