İçeriğe Yönlendir

Connect Courier 1.6 Tdci Titanium Plus

Misafir

Recommended Posts

Ali Eren

Çok güzel olmuş courier,

Istanbul'da Cavit abimizin arabayı yakından inceleme fırsatımız olmuştu.

Güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin :nazar:

Yorum bağlantısı
Ahmet Özge

Öncelikle hayırlı olsun aracınız binek mi kamyonet olaramı geçiyor ruhsatta acaba. Kamyonet ise araç 1.köprüden geçemez dimi öyle biliyorum. Bu arabalardaki binek kamyonet ayrımını hala anlayabilmiş degilim. Fiyat farkı verip binek aldıgınızda 1.köprüyü kullanıyor, hız limiti bölünmüş yolda 120 km normal araba gibi oluyor, muayene 2 yılda bir oluyor. Daha ucuza ticari (kamyonet) olarak alırsanız 1. köprüyü kullanamıyor hız limitiniz 90 km/s e düşüyor, her sene muayeneye giriyorsunuz. Örnegin arabam ticari degil binek yazıyor ruhsatta bölünmüş yolda 100 km hız ile gidiyorum radar a girdim polis cevirdi ne yapıyoruz her seferinde polise izahat mı veriyoruz. Yok benim ruhsatta şu yazıyor diye işleyişin tam olarak nasıl oldugunu bilen varsa yazabilirmi bizde bilgilenelim.

Yorum bağlantısı

Öncelikle hayırlı olsun aracınız binek mi kamyonet olaramı geçiyor ruhsatta acaba. Kamyonet ise araç 1.köprüden geçemez dimi öyle biliyorum. Bu arabalardaki binek kamyonet ayrımını hala anlayabilmiş degilim. Fiyat farkı verip binek aldıgınızda 1.köprüyü kullanıyor, hız limiti bölünmüş yolda 120 km normal araba gibi oluyor, muayene 2 yılda bir oluyor. Daha ucuza ticari (kamyonet) olarak alırsanız 1. köprüyü kullanamıyor hız limitiniz 90 km/s e düşüyor, her sene muayeneye giriyorsunuz. Örnegin arabam ticari degil binek yazıyor ruhsatta bölünmüş yolda 100 km hız ile gidiyorum radar a girdim polis cevirdi ne yapıyoruz her seferinde polise izahat mı veriyoruz. Yok benim ruhsatta şu yazıyor diye işleyişin tam olarak nasıl oldugunu bilen varsa yazabilirmi bizde bilgilenelim.

Teşekkür ederim.Aracım kamyonet olarak geçiyor eğer ruhsatta otomobil olsun derseniz 15.000 tl fazla vergi veriyorsunuz ve aracın fiyatı 65.000 tl ye yaklasıyor doğal olarak kamyonet aldım bende tabiki.Evet 1.köprüden gecemiyor ve hersene muayeneye giriyor ama hiç problem degil isterse 6 ayda bir muayeneye girsin 15.000 tl göz göre göre faiş fiyatlı vergi vereceğime kamyonet alırım 1.köprüdende gecmem her sene muayeneyede sokarım aracımı :) 

Evet herseferinde hız limiti konusunu polise acıklamanız lazım.Zaten çok saçma bir durum bu aracların hepsinin otomobil olarak gecmesi lazım ruhsataa sonucta hususi kullanılan ve hususi kullanım için tasarlanmış araclar ama arkası kapalı kasa olur o zaman kamyonet yazar tabiki ona itirazım yok.

hayırlı olsun :nazar:

transit ile turneo arasında ne fark var?

Teşekkürler,

Connect ve courier arasındamı demek istediniz acaba? 

Yorum bağlantısı
Ahmet Özge

Tesekkürler. Bende focus u satıp sıfır bir tane alayım niyetindeydim ama bu yazdığım hususlar kafamı karıştırdığı için şimdilik vaz geçtim. Geçen de bayide içine oturunca biraz hayal kırıklığına ugradım. Focus ile kıyaslamak yanlış bir durum olsa gerek

Yorum bağlantısı

Tesekkürler. Bende focus u satıp sıfır bir tane alayım niyetindeydim ama bu yazdığım hususlar kafamı karıştırdığı için şimdilik vaz geçtim. Geçen de bayide içine oturunca biraz hayal kırıklığına ugradım. Focus ile kıyaslamak yanlış bir durum olsa gerek

Focusla kıyaslanmaz zaten sonucta farklı kategori araçları.Gerçi courier fiesta altyapısı üzerinden geliştirilmiş bir araç olsada yinede boyutları itibari ile hususi bir araç karakterinde değil.

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Teşekkürler,

Connect ve courier arasındamı demek istediniz acaba? 

Tourneo Courier

Transit Courier

Bunlar arasındaki fark nedir? Aynı durum connect için de geçerli donanım mı yoksa kasa mı farklı olan?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Tourneo courier koltuklu olan, Transit courier van (ticari) olan diye biliyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Tourneo courier koltuklu olan, Transit courier van (ticari) olan diye biliyorum

Doğru biliyorsunuz aynen öyle Cihat Bey 

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Ercan Cavga
(düzenlendi)

Hayırlı Uğurlu olsun.

Allah kaza bela vermesin.

Allah nazardan saklasın.

tarihinde Ercan Cavga tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Hayırlı Uğurlu olsun.

Allah kaza bela vermesin.

Allah nazardan saklasın.

Teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Misafir

Sabah -3 dereceyi gördüm, camlar buz tutmuştu, ön cam ısıtması 3 dakikada buz falan bırakmadı eritti 

0m04dV.jpg

yLGAQM.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

Ön cam ısıtma keyfi :)

Şu arabanın sesine çok takılıyorsunuz ama bizim abi de geçen kangoo, doblo falan kullanmış bazı işler için. Kendi arabama binince direksiyonu öptüm diyo:D

Pek bi dolu donanım :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Ön cam ısıtma keyfi :)

Şu arabanın sesine çok takılıyorsunuz ama bizim abi de geçen kangoo, doblo falan kullanmış bazı işler için. Kendi arabama binince direksiyonu öptüm diyo:D

Pek bi dolu donanım :)

Şımarık büyütmüşler beni İmraniye'de o yüzden ön cam ısıtmasız yapamıyorum  :p  :D

Ses mi ne sesi ? öyle birşey yok ben duymuyorum artık bünyem kabullendi araba gayet sessiz :D Donanıma laf edemem allah çarpar valla.

Yorum bağlantısı
Misafir

Şımarık büyütmüşler beni İmraniye'de o yüzden ön cam ısıtmasız yapamıyorum [emoji14] :D

Ses mi ne sesi ? öyle birşey yok ben duymuyorum artık bünyem kabullendi araba gayet sessiz :D Donanıma laf edemem allah çarpar valla.

İşte sırf o donanıma ve fiyat oranından zaten ses duymamak lazım :) berlingo da çöp plastik konsol var :D
Yorum bağlantısı
Misafir

İşte sırf o donanıma ve fiyat oranından zaten ses duymamak lazım :) berlingo da çöp plastik konsol var :D

Şurada yaza kadar binecem zaten kısmetse sonrası pederin sorunu o takmaz kafaya zaten  :)  ;)

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Misafir

Mustafa abimin arabasında görüp beğendiğim Atatürk imzasından bana da hediye etti bir tane sağolsun teşekkürler abi 

Edit : arabayı ancak yıkatabilldim ve bugün yapıştırdım :)

Mp4q6M.jpg

qMn74Z.jpg

Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat

Mustafa abimin arabasında görüp beğendiğim Atatürk imzasından bana da hediye etti bir tane sağolsun teşekkürler abi

Edit : arabayı ancak yıkatabilldim ve bugün yapıştırdım :)

Mp4q6M.jpg

qMn74Z.jpg

Süper olmuş, çokta yakışmış :)
Yorum bağlantısı
  • 11 ay sonra...
Misafir
3 saat önce, Doğuş Bağ yazdı:

elin adamları 1.0 ecoboost kurye kullanıyormuş meğer

Türkiye'de öyle bi ilan görmüştüm. Tek sanırım :) Kırmızı renkteydi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...