İçeriğe Yönlendir

Tirigerin Alt Kismindan Gelen Tir Tir Tir Diye Bir Ses Gaza Bazinca Yo

Ümit Volkan Durmaz
Çözüme git Sani Gerşon tarafından,

Recommended Posts

Ümit Volkan Durmaz

Arkadaslar merhaba
Benim arac 2008 dizel fiesta araba rolantide calisirken trigerin altindan tir tir tir diye ses geliyor neyse tamircime gittim trigerin gergi bilyasindan geliyor dedi ve degisimini yapti ama ses kesilmedi sonra voland degisimini yapti ses hala var ne olabilir fikri olan varmi arkadaslar

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Gergi ve kayışları komple değiştirsin. Volanın orada iş ne ki :s

Bu arada volan değişimine iyi para vermiş olmanız gerekir. Çözüm de yok :(

Yorum bağlantısı
Ümit Volkan Durmaz

Yo toplamda volan triger ve v kayisi 300 tl tuttu 100 tl iscilik

Bir arkadasim devirdaim bilyesinden yapar dedi ama

Yorum bağlantısı
Ümit Volkan Durmaz

Arkadaslar volan yazmisim kusura bakmayin yanlis olmus grank pulesi olacak o

Yorum bağlantısı
İhsan Yargıcı

şarj dinamosu da benzer ses yapar özellikle ısındıktan sonra. bayağı bi şakırtı çıkarır, ara ara bilginize.

Yorum bağlantısı
Ümit Volkan Durmaz

Neden aydin cinede boyle fiyatlar 200 tl triger gergi bilyasi v kayisi ve grank plesi

Bence pahali

Yorum bağlantısı

V kayış seti, triger kayış seti 300tl olması neredeyse imkansız?

Krank pulesi (?) sanırım kasnağı zaten 150 Tl gibi. Triger ve V kayışı ile tam para..

Yorum bağlantısı
  • Çözüm
Sani Gerşon

Neden aydin cinede boyle fiyatlar 200 tl triger gergi bilyasi v kayisi ve grank plesi

Şöyle sorayım, betonarme bir binayı 10 günde dikebilir misiniz? İmkanı var mıdır?

Bahsettiğiniz şeylerin de bu rakamda olması imkansız.

http://www.yedekparcaford.com/?urun-12882-fiesta-1-4-70-ps-tdci-dizel-triger-seti---devirdaim---v-kayis-seti-2012-2012

100-150TL de işçilik koysanız 500TL'den aşağısı zor yani.

Yorum bağlantısı
Ümit Volkan Durmaz

Arkadaslar isteyene burdan alip gonderebilirim

Internette baktim fiyatlar hemen hemen bu sekil fark ya 10 tl ya 15 tl

Ama bu parcalar orjinal degil yan sanayi bilginiza orjinali triger gergi bilyasi 180 tl alman maliymis

http://www.yedekparcaford.com/?urun-5714-fiesta-1-4-dizel-triger-seti-2006-2008-alman-orjinal

Bu linki bi inceleyin sizin link 2012 model ben 2008 modelden bahsediyorum

Bana 300 tl ye maloldu azda degil hayir ses gitseydi sorun yoktuda seste gitmedi

Yorum bağlantısı
Ümit Volkan Durmaz

Hayir kesilmiyor gaza basinca kesilirgibi oluyor

Yorum bağlantısı
Çağdaş Lik

O ses büyük bir ihtimal ile kayışının bağlı olduğu devirdaimden geliyor olabilir içinde ki kömürlerin bitmesinden kaynaklı olabiliyor.

Yorum bağlantısı
Ferhat Bulut

Sanayiye götürüp gösterdiğiniz haldemi bulunamıyor? Peki servise götürüp bilgisayara bağladılarmı? Yani hiçmi ümit yok ümit bey [emoji28]

Yorum bağlantısı
Ümit Volkan Durmaz

Sanayiye gittim gosterdim servise gosterdim makinaya baglandi ariza yok motorla ilgili degilmis bir aparatin bilyasindan geliyormus ama o aparati bir turlu bulamadim

Aslinda cokta problem edilecek bir konu degil ben araci satiliga cikardigim icin alan kisinin basi agrimasin istediydim ama motordan yana sikinti yoksa onemli degil diyorum suanda

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ferhat Bulut

Sanayiye gittim gosterdim servise gosterdim makinaya baglandi ariza yok motorla ilgili degilmis bir aparatin bilyasindan geliyormus ama o aparati bir turlu bulamadim

Aslinda cokta problem edilecek bir konu degil ben araci satiliga cikardigim icin alan kisinin basi agrimasin istediydim ama motordan yana sikinti yoksa onemli degil diyorum suanda

Ümit abi sanırım hala satmadın aracını. O sesi kesebildinmi yoksa alan yaptırsınamı geçtin?
Yorum bağlantısı
Ferhat Bulut

Yo ses isi okey devirdayim bilyasindan geliyormus

İşte aynı arıza bendede varda ondan sormuştum. Sadece bilya değişebiliyormu yoksa komple devirdaimmi değişiyor? Birde kaça mal oldu? Masrafımı bilim demi? [emoji3]
Yorum bağlantısı
Ümit Volkan Durmaz

Ilkonce icini acip bakiyorlar bilya komple dagildimi diye benimkinin icinden fazla dagilma olmamis sadece yag bitmis birde 3 tane bilyesi dusmus onlari ilave edip icine gres surduler duzeldi komple dagilsaydi degiscekti.fiyat 250 civari benim islem 20 tl tuttu

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...