Erdem Bozkurt 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 kuzenim uzun aramalar sonunda bu aracı almak niyetinde,o güzel yorumlarınızı bekliyorum fiyat? dikkat edilmesi gereken hususlar vs,teşekkür ederim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2011-volkswagen-polo-1.2-tdi-bluemotion-hatasiz-kusursuz-190927016/detay 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 Otokentin karşısında 6. sanayi var. Zamanında o sanayiye eski aracımızın airbag beyni için işim düşmüştü. Yani yazılımsal bir işi vardı. Muhabbet esnasında karşıdaki galerilerden km düşürmeye gelenin haddi hesabı yok diye bir cümle duymuştum ustadan. Kayınpeder gillerde o muhitte oturuyorlar ve izmire geliş gidişte otokentin önünden hep geçerim ve o arabaları gördükçe ustanın o sözü aklıma gelir hep. insanıniçinekurtdüşürmesmileyi Yorum bağlantısı
Ahmet Dinçer 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 Galeriden araç alırken, normalden 5 katı daha inceleme yapmak gerekir, Aracın izmir arabası olup olmadığını bir kontrol ettiriniz, şirket aracı olabilir biraz dikkatli inceleyecek olursanız,izmir arabaları,plakada daha 3 harf'e gelmediler gibi, dışardan gelen araçlara çoğunlukla 3 harf veriyorlar gibi, bu kesin olmamakla beraber,incelemeye değer bir yorum olarak kabul ediniz Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 6 Aralık 2014 Yazar Paylaş 6 Aralık 2014 aracın plaka sorgulamasında sıkıntı yok muadillerine göre 4-5 bin tl ucuz,beraberinde galericiden pek hoşuma gitmedi ama expertiz yaptırmak lazım mutlak.. Yorum bağlantısı
Necati Dur 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 Ben 2013 model 18000 km'deki bluemotion polo'yu 44 bine sattım yaklaşık 1 ay evvel. B segmenti bildiğiniz hacimlerde. 1.2 den beklemediğiniz performansları veriyor. 190 ları rahat görüyor. 3 litre ortalamayla geziyor genelde. Dikkat edilmesi gereken şey sürekli gezme isteği oluyor insanda yakıttan dolayı. 2 bin devrin altında motor biraz gürültülü gelebilir. 3 silindirli olmasından kaynaklı Yorum bağlantısı
Necati Dur 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 KRZ plaka karşıyaka plakası olması lazım. Kuzenim sıfır araç aldığında bu harflerden denk gelmişti Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 6 Aralık 2014 Yazar Paylaş 6 Aralık 2014 Ben 2013 model 18000 km'deki bluemotion polo'yu 44 bine sattım yaklaşık 1 ay evvel. B segmenti bildiğiniz hacimlerde. 1.2 den beklemediğiniz performansları veriyor. 190 ları rahat görüyor. 3 litre ortalamayla geziyor genelde. Dikkat edilmesi gereken şey sürekli gezme isteği oluyor insanda yakıttan dolayı. 2 bin devrin altında motor biraz gürültülü gelebilir. 3 silindirli olmasından kaynaklı sizin aracınıza göre bu araç pahalı denilebilir,kuzen aylık ortalama 1000 km yol yapacak eğer bu araç modelinden alırsa,acelemiz yok araştırmaya devam Yorum bağlantısı
Necati Dur 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 Az yakan arıyorsanız doğru yoldasınız [emoji4] Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 2013 olanını verelim. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/265208-2013-polo-12-tdi-trendline-48000-km/ Yorum bağlantısı
Ekin Güney 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 kuzenim uzun aramalar sonunda bu aracı almak niyetinde,o güzel yorumlarınızı bekliyorum fiyat? dikkat edilmesi gereken hususlar vs,teşekkür ederim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2011-volkswagen-polo-1.2-tdi-bluemotion-hatasiz-kusursuz-190927016/detay gaziemir otokent ordaki arabaların yüzde 90'ı sıkıntılıdır. Aracı çok dikkatli baktırın. Takla atan aracın hasar kayıtsız çıktığını bilirim ben orda. 2013 olanını verelim. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/265208-2013-polo-12-tdi-trendline-48000-km/ bence mehmet beyin arabaya bakın hem az kilometre hem hasar kaydı çok az vardı yanılmıyorsam. Hemde açık açık neyi var neyi yok biliniyor. Yorum bağlantısı
Necati Dur 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 Yalnız biri bluemotion biri Trendline arasında donanım olarak çok fark var 1 Yorum bağlantısı
Ekin Güney 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 Yalnız biri bluemotion biri Trendline arasında donanım olarak çok fark var necati bey ikiside trendline paket bluemotionlarda sadece görünüş yani yan marşpiyel arka ve ön etekler dışında bir donanım farkı mevcutmudur? yanlış bilgi verdiysem düzeltin lütfen Yorum bağlantısı
Necati Dur 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 (düzenlendi) Trendline arabaya eklenmiş bir sürü donanım var. Birkaçını yazayım ESP, yokuş kalkış desteği, EBD, hız sabitleyici, lastik basınç sensörü, enerji geri kazanımı, start stop vs. Çelik jant, sis farı, yol bilgisayarı 6 Aralık 2014 tarihinde Necati Dur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ekin Güney 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 Trendline arabaya eklenmiş bir sürü donanım var. Birkaçını yazayım ESP, yokuş kalkış desteği, EBD, hız sabitleyici, lastik basınç sensörü, enerji geri kazanımı, start stop vs. Çelik jant, sis farı, yol bilgisayarı teşekkür ederim. o zaman bluemotion olmayan comfortline ile bluemotion olan trendline aynı özellikte olabilir Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 http://binekarac.vw.com.tr/yeni-polo-bluemotion-donanim.aspx http://binekarac.vw.com.tr/yeni-polo-donanim.aspx Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 gaziemir otokent ordaki arabaların yüzde 90'ı sıkıntılıdır. Aracı çok dikkatli baktırın. Takla atan aracın hasar kayıtsız çıktığını bilirim ben orda. . Belki hasar almadan takla atmıştır. Güvercin taklası. Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 7 Aralık 2014 Yazar Paylaş 7 Aralık 2014 ben bu forumda boşuna zaman geçirMİyormuşum sayenizde aydınlandık ,kuzen ilandaki araçtan vazgeçti,heleki izmir gaziemirdekilerin hepsini iptal etti,bluemotion paket olacak malum trendline arasında fark var epey,boya takıntımız,ufak tefek vuruklarda sıkıntı yok güvercin taklası hariç ....teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Necati Dur 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 teşekkür ederim. o zaman bluemotion olmayan comfortline ile bluemotion olan trendline aynı özellikte olabilir bluemotion daha donanımlı ama comfortline de 1.2 TDI seçeneği yok. Aslında 1.2 TDI araca 1.6 TDI den daha fazla donanım ekleyerek aynı fiyatta iki seçenek yapılmış. Yorum bağlantısı
Recommended Posts