İçeriğe Yönlendir

2009 Connect 110'luk Ne Kadar Eder?

Sercan Karabulut 34

Recommended Posts

Sercan Karabulut 34

Merhaba arkadaşlar, 2009 103.000km Connect 1.8 110 ps GLX modeli alacağım kismetse aracta bir tek sag camurluk boyali başkada birşeyi yok. Bakimlari falan tam. Ne kadara alsam uygundur yarin obur gun satsam zararim olur mu?

Bir de 110luk modeli en çok tutulan modelidir diyorlar dorumudur?

Simdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Ben 2008 modelini kullandım. 2009 da kasa makyaj gördü sizin almak istediğiniz makyajlı makyajsız hangisi acaba? Ben makyajsız olanları daha çok beğeniyorum ön panjuru düz kromajlı olan, makyajlısına bombey verdiler. Makyajlı ve plus paketli olursa en yüksek donanımlısı, makyajsız olursa glx paketlisi en yüksek donanım ve kesinlikle 110 lık almanızı tavsiye ederim.

Fiyat olarak 25-30 bin aralığında bulursunuz sanırım.

Yorum bağlantısı
Sercan Karabulut 34

Çok teşekkür ederim Tuncay bey ilginiz için sanırım makyajli onu bir arastirayim

Makyajli kasa Tuncay beyin anlatimina uyuyor.

Yorum bağlantısı
Rasim Bolat
(düzenlendi)

2008 olması gerek 1.9  110'luk connect  kullandım full olarak ön göğüs ve yan tarafları krem her yere çakmaklık koymuşlar,  üst tarafta tavanda ismini tam bilmiyorum ama raf gibi bir yer, bir de çelik jant, alarm var, ön panjur nikelaj,  motorin yaksın diye üretmişler 11 lt yakıyor şehir içinde, çok yakıyor.2012 model 1.8  90 lık kullanıyorum şuan. 2008, 2009, 2011, 2012 model hepsinde de  9.3 lt en alt yakıt tüketim değerini yakaladım .Connect alırken bir daha düşünün.

Not:2014 kango kullandım malzeme işçilik berbat ama çok az yakıyor. Focus aracım var. Connect teki kullanım zevki bir başka geliyor bana  Focus'tan daha rahat bana göre.  

tarihinde Rasim Bolat tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sercan Karabulut 34

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Benimde kullanimi çok hoşuma gidiyor :)

Fiyat olarak piyasasinda haberi olan var mıdır acaba?

Yorum bağlantısı
Rasim Bolat

Bir çok kazasına şahit oldum connect'tin arka tarafı daha sağlam ama ön tarafı'da darbelere baya dayanıklı, bir'de ön taraftaki direkler var ya  iki defa kaza atlattım yayaya çarpıyordum görüşü daraltıyor dönüşlerde.Ama yakıtı sorun etmiyorsanız üç defa yolda bıraktı ikisinde  akü bitti bir de debriyaj üst merkezdeki  plastik parça kırıldı ondan dolayı, 400000 bin km deydi kullandığım 1.9 glx  gaza basınca aracın ileriye atıIması, zevk veriyor insana .  

Yorum bağlantısı
Sercan Karabulut 34

O km'ye kadar 3 sorun bence makul bir durum :)

Bi çok özelliği var çok hoşuma gidiyor.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

1. Glx ama hangi paketi? Düzmü yoksa plus paketmi?
2. Triger'i değişmişmi?
3. Aracın daha önceki km nasıl şartlarda yapıldı mekanık durumu nasıl?

Şuanki piyasa biraz karışık ama Glx plus paketse 27-29bin tl arası eder.

2008 olması gerek 1.9  110'luk connect  kullandım full olarak ön göğüs ve yan tarafları krem her yere çakmaklık koymuşlar,  üst tarafta tavanda ismini tam bilmiyorum ama raf gibi bir yer, bir de çelik jant, alarm var, ön panjur nikelaj,  motorin yaksın diye üretmişler 11 lt yakıyor şehir içinde, çok yakıyor.2012 model 1.8  90 lık kullanıyorum şuan. 2008, 2009, 2011, 2012 model hepsinde de  9.3 lt en alt yakıt tüketim değerini yakaladım .Connect alırken bir daha düşünün.

Not:2014 kango kullandım malzeme işçilik berbat ama çok az yakıyor. Focus aracım var. Connect teki kullanım zevki bir başka geliyor bana  Focus'tan daha rahat bana göre.  

1.9 Connect ne zaman üretildi? 1.8 olmasın o  :biggrin:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Rasim Bey, connect motor olarak 1.9 hiç olmadı. 75, 90 ve 110 beygirlik serileri var. Sınıfının en geniş iç hacmine, diz mesafesine yol tutuşuna ve sağlamlığına sahip. 110 luktaki saklama gözleri ve raflar hiç bir eşyanızı ortada bırakmaz haklısınız. Yakıt olarak sakin kullanımda 4.5 litre tüketimim vardı otobanda, şehir içinde 9 litreyi geçmedi hiç, güç olarak sırtınızı koltuğa yapıştırır, 1750 devirde turbo devreye girer sürüş tarzınızı ve vites değişimlerini buna göre ayarlarsanız yakıt tüketimi müthiş tasarrufludur 1.8 motor ve 1.5 ton kasaya göre.

Arkada oturanlar sıkışmaz, görüş açısı geniştir içi ferahtır, 110 luklar krem- gri döşemedir boğucu değildir. Vergisi binek araç gibidir, tamponlar dahil kalın saçtan kolonlarla desteklenmiştir kaza anında akordion gibi olmaz. Sunroof istemez ön camından gökyüzünü rahatca görürsünüz.

Eksi yönlerine gelince, süspansiyonlar serttir, arkadakileri zıplatır kasislerde

Her yıl vizesi vardır

Ön camdaki direkler Rasim Bey'in dediği gibi görüşü kısıtlar dönüşlerde

Aynaları büyüktür çift yönlüdür görüşü iyidir ama rüzgar sesi yapar

Arka kapılarda pencereler açılmaz

Direksiyon simidi çabuk deforme olur

Şoför tarafındaki cam açma düğmeleri ters yerleştirilmiş bileğinizi bükmeden tuşlarına zor dokunursunuz

Bagaj trimleri hassastır, sürgü kapıların burçları boşluk yapar lakalı yollarda tıkırtı olur

Ani yüklenmelerde ve motoru devirli kullanmalarda biraz siyah duman atabilir.

Yeni kasasında bu eksileri çoğunlukla gidermişler özellikle doblodaki gibi süspansiyonları iyileştirmişler ama iç hacmi daraltmışlar son kasa hariç diğer 110 luk kasaların hepsini tavsiye ederim.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Sercan Bey, Uğur kardeşimden connect hakkında tüm bilgiyi öğrenebilirsiniz. :) 

Yorum bağlantısı
Sercan Karabulut 34

Uğur bey saolun varolun bilgileriniz için.

Tuncay bey çok teşekkürler

Allah razı olsun sizlerden rahatladim biraz daha açıkçası

Trigeri kac km de değişiyor?

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Uğur bey saolun varolun bilgileriniz için.

Tuncay bey çok teşekkürler

Allah razı olsun sizlerden rahatladim biraz daha açıkçası

Trigeri kac km de değişiyor?

5'yıl veya 90bin km'de bir değişiyor.

Çoğu kişi yılı pek önemsemi yor hatta km'sini bile geçiriyor o nedenle ilk bakmanız gereken değişip değişmediğidir. Hem fazladan bakım masrafı çıkartıcak size hemde allah korusun koparsa ciddi masraf çıkartıcak.

Yorum bağlantısı
Sercan Karabulut 34

Anladim teşekkür ederim kontrol ettiriyim ben Trigeride

Yorum bağlantısı
Rasim Bolat

açıkçası connect' ti ben işim gereği kullanıyorum ruhsatı hiç görmedim. ilanlarda 1800, 2000 motor işaretledikleri için 1.9 sanıyordum yeni bir şey öğrendik. :p  :p  :p   ama ruhsata bakacam merak ettim şimdi :blush:  :blush:  

Yorum bağlantısı
Sercan Karabulut 34

Bende öle biliyorum 1.9 dobloda var

Yorum bağlantısı
Ramazan Danış
(düzenlendi)

Ben şu anda plus paketlisini kullanıyorum.connect i çok seviyorum.evimin salonundan daha rahat geliyor bana.sizede plus paket öneririm.çok güzel donanımı var.benim için özellikle esp çok önemli.biraz daha fazla verin esp li plus paketi tercih edin derim

tarihinde Ramazan Danış tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...