İçeriğe Yönlendir

Bakım Ürünleri Kalite Için Hangi Marka Olmalı

Ahmet Yasin

Recommended Posts

Ahmet Yasin

daha önce açtığım konuda, arkadaşlarında yardımıyla DPF özellikli castrol yağ almaya karar verdim, en azından marka bildiğim daha önceki arabalarım da kullandığım marka...

internetten test sonuçlarını araştırdım fena da değil yani.

fiyat önemli tabi ki ama arabanın sağlığı daha da önemli, dizel arabada bakımda kısmamak gerektiği düşüncesine sahibim şu anda. 

Fiyat olarak mobil den daha pahalı ama olsun. her bakım bana 1 yıl gider, varsın o da en iyisi olsun...

birde diğer ürünler için tavsiyelerinizi almak istiyorum..

bir sitede bakım seti gördüm, listeyi aşağıya yazdım,  fiyattan ziyade ürünler kaliteli mi, daha iyisi var mı ? 

özellikle hava filtresi önemliymiş bizim araçlarda, burada orjinal yazanın orjinal olduğunu nasıl bileceğiz..  

mazot filtresi SOFIMA UFI (hiç duymadığım bir marka) 

orjinalinde de o kullanılıyor gibilerinden birşey okumuştum sanki

ilk defa "dizel" araba alan ve ilk defa bakım yaptıracak bu acemiye  :rolleyes: fikirlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.. 

FOCUS 2008-2011-1.6 TDCI  YAĞ  BAKIM SETİ
1.6 DİZEL MOTORLARA UYGUNDUR.
1 ADET :4 LT CASTROL EDGE PARTİKÜL FİLTRELİ ARAÇLAR İÇİNDİR..
1 ADET:YAĞ FİLİTRESİ  ( OTOSAN )
1 ADET :HAVA FİLİTRESİ  ( ORJİNAL )
1 ADET :POLEN FİLİTRESİ  ( YERLİ )
1 ADET :MAZOT FİLİTRESİ METAL ( SOFİMA-UFİ )
İÇERMEKTEDİR.
KARTER TAPASI HEDİYEMİZDİR...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

daha önce açtığım konuda, arkadaşlarında yardımıyla DPF özellikli castrol yağ almaya karar verdim, en azından marka bildiğim daha önceki arabalarım da kullandığım marka...

internetten test sonuçlarını araştırdım fena da değil yani.

fiyat önemli tabi ki ama arabanın sağlığı daha da önemli, dizel arabada bakımda kısmamak gerektiği düşüncesine sahibim şu anda. 

Fiyat olarak mobil den daha pahalı ama olsun. her bakım bana 1 yıl gider, varsın o da en iyisi olsun...

birde diğer ürünler için tavsiyelerinizi almak istiyorum..

bir sitede bakım seti gördüm, listeyi aşağıya yazdım,  fiyattan ziyade ürünler kaliteli mi, daha iyisi var mı ? 

özellikle hava filtresi önemliymiş bizim araçlarda, burada orjinal yazanın orjinal olduğunu nasıl bileceğiz..  

mazot filtresi SOFIMA UFI (hiç duymadığım bir marka) 

orjinalinde de o kullanılıyor gibilerinden birşey okumuştum sanki

ilk defa "dizel" araba alan ve ilk defa bakım yaptıracak bu acemiye  :rolleyes: fikirlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.. 

FOCUS 2008-2011-1.6 TDCI  YAĞ  BAKIM SETİ

1.6 DİZEL MOTORLARA UYGUNDUR.

1 ADET :4 LT CASTROL EDGE PARTİKÜL FİLTRELİ ARAÇLAR İÇİNDİR..

1 ADET:YAĞ FİLİTRESİ  ( OTOSAN )

1 ADET :HAVA FİLİTRESİ  ( ORJİNAL )

1 ADET :POLEN FİLİTRESİ  ( YERLİ )

1 ADET :MAZOT FİLİTRESİ METAL ( SOFİMA-UFİ )

İÇERMEKTEDİR.

KARTER TAPASI HEDİYEMİZDİR...

ahmet bey henüz karar verememişe benziyorsunuz bende siz gibi baya araştırdım ettim benim listeyide size göstermiştim sanırım polen filtresi karbonluysa iyidir ayrıca sofima ufi orjinalidir hatta parçayı taktırdığım usta fiyatı çok güzel demişti makyajsız kasada plastik makyajlı kasada alüminyum filtre bayada büyük bişey yedekparcaford.com un paketlerine benziyor yukardaki ama ben size yağı kesinlikle mobil fe tavsiye ederim motor seside azaldı diyebilirim önceki yağı castroldü

Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Bende kullandım bunları sadece yağ olarak mobil kullandım aracın sesi gerçekten azaldı,.

Yorum bağlantısı
Hasan Ekci

Forumda yağ konusunda mobil çok tavsiye ediliyor. Yağ buharı oluşturmaması, teknoloji ve fiyat olarak mobil bir adım önde. Sofima-ufi filtre orjinal.Eğer aracınızda dpf varsa mobil esp yoksa mobil 3000 yeterli.

Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

bu bakımı yaptıktan sonra depoya bi kutuda würth attınmı tadından yenmez:)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Selim Uça

yedekparcaford.com 'dan orjinal olarak satın aldığınız ürünler gerçekten orjinalmiydi ? Site güvenilir mi ?

Yorum bağlantısı
Hasan Ekci

yedekparcaford.com 'dan orjinal olarak satın aldığınız ürünler gerçekten orjinalmiydi ? Site güvenilir mi ?

İstanbulda büyük bir satıcı, merkez oto.Benim orjinal diye aldıklarım orjinaldi. Polen filtresini yan sanayi tercih ettim.

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Berkan Yıldız

Forumda yağ konusunda mobil çok tavsiye ediliyor. Yağ buharı oluşturmaması, teknoloji ve fiyat olarak mobil bir adım önde. Sofima-ufi filtre orjinal.Eğer aracınızda dpf varsa mobil esp yoksa mobil 3000 yeterli.

Aracım 2010 Focus 2 hb 90 hp   araçta dbf olup olmadığını nasıl anlarız?

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Aracım 2010 Focus 2 hb 90 hp araçta dbf olup olmadığını nasıl anlarız?

Aracınızda dpf yoktur..
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...