Hakan Kalkan 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 Arkadaşlar hepimiz arabalarımıza bir şeyler yapmak istiyoruz bende arka camları otomatik vede aynaları katlanır yapmak istiyorum çok gereklimi değil ama zevk işte arkadaşlarımın yardımını bekliyorum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 Katlanır ayna tamam da, arka camlar için işçilik çok. Onu direkt eleyin derim. 2 cam motoru, arka camlara tesisatın çekilmesi, ön sol kapıda tesisat değişikliği... 4 cam otomatik modelini almak daha karlı valla. 3 Yorum bağlantısı
Osman Polat 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 Ben hız sabitleyici için uğraşırken ankara ostimdeki hurdacılar sitesine gittim orayı görünce içimden "ben uğraşsam bu trend paketi titanyuma çeviririm her parça var burda" dedim. Kazalı arabaları görünce hep içim ürperdi araba kullanmaktan korktum bi yandan da ne bozulursa bozulsun burda yedeği var ne güzel dedim. İşin kısası benim de aklımda otomatik yaptırmak var arka camları hurdacılara gidip titanium bir araçtan sol arka sağ arka ve sürücü ön kapılarını kapatırken tuttuğumuz parça (ismi aklıma gelmedi) onları almak lazım sonra iyi ve sabırlı bir oto elektrikçisi bulmak lazım. Bence yapılabilir, aralığın son 2 haftası yıllık izinde olacağım bu konuyu araştırcam bir şeyler öğrenirsem yazarım buraya. Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 camları otomatik yapmayla uğraşmıştım eski aracımda ama çok çok karmaşık ve randımanlı çalışması da garanti değil.en kısa yolu ya otomatik olan modelini almak ya da çıkma kapı takmak Yorum bağlantısı
Emre Candan 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Ford'u bu konuda çok kınıyorum, 2013 yılında sıfır km arabayı bizlere arka camları manuel sattılar, cidden büyük imaj zedelenmesidir bu. Ford'a maliyeti 15-20$'dır bunun en fazla araç başı. Yorum bağlantısı
Osman Polat 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 Ek paketsiz titanium da bile hiç bir şey olmadığı icin bu yola basvuruyorlar sanırım Yorum bağlantısı
Tufan Yeyen 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 Katlanır ayna maliyeti ne kadardır peki? Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 benimde tam bir sene önce araba alma maceram başladığında ilk kriterim arka camların otomatik olmasıydı. hemen hemen hiçbir b sınıfı araçta başlangıç donanımında dört cam otomatik değildi. arka camlar otomatik istiyorsan bi üst hatta iki üst donanıma geçmen gerekiyordu. buda fiyat etiketinde 4000 lira gibi bi artışa neden oluyordu. e tabi bende isyan ediyordum yıl olmuş 2014 hala arka camlar çevirmeli diye. Yorum bağlantısı
Recommended Posts