İbrahim Göknar 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 Merhaba, aracımı sattım şimdi bu fiyatlar arasında dizel büyük olasılıkla sıfır sedan bir araç tavsiye edebilirmisiniz şimdiden tavsiyeleriniz için çok teşekkürler Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 Nedense aklıma ilk gelen araç bu oldu. Fiyatları da aradığınız kriterlerde Yorum bağlantısı
İbrahim Göknar 7 Aralık 2014 Yazar Paylaş 7 Aralık 2014 bende bol bol 301'e baktım esasen ama servis olarak citroen biraz az galiba Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 aklıma gelen ikisi de yazılmış ben farklı yazayım clio.. servis ucuz parça avantajları da var... Yorum bağlantısı
Akif Eren 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 sıfır almak yerine temiz kullanılmış focus sedan dizel alın derim. Yorum bağlantısı
Hüseyin Kasap2 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 Bu fiyata focus 3 dizel alamazsınız ancak 2.el alabilirsiniz yada benzinli ecobbost bakın derim Yorum bağlantısı
Ekin Güney 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 Nedense aklıma ilk gelen araç bu oldu. Fiyatları da aradığınız kriterlerde eren kardeşim yakıt olarak çok iyi ama. araba olarak nedense çok arabadan sayılası gelmiyor c4ler hoş onlarda baya pahalı. bu fiyata kıyasla. Merhaba, aracımı sattım şimdi bu fiyatlar arasında dizel büyük olasılıkla sıfır sedan bir araç tavsiye edebilirmisiniz şimdiden tavsiyeleriniz için çok teşekkürler 60 bine kadar çıkabilirsiniz sıfır dizel style paket falan focus çok mantıklı olur onun dışında sedan araç olarak pek seçenek yok. hatchback 50bine kadar bir sürü seçeneğiniz var bence. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 2011 tdci tit sedan alın, alacağınız sıfır araç sadece sıfır olacak. Bu araç gerçekten de bağımlılık yapıyor, benim hala tadı damağımda selametliğimin Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 (düzenlendi) C-elysee aradığınız kriterlere uygun gibi gözüküyor. Kiralık olarak 3 gün Antep'te kullandım. Sis nedeniyle uçak kalkmadığı için Adana ya kadar da otobanda sürdüm. Arabayı ilk aldığımda Citroen işte falan diye çok Detaylı incelemesemde daha sonra fiyat listesine falan baktım 8 Aralık 2014 tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Merhaba, aracımı sattım şimdi bu fiyatlar arasında dizel büyük olasılıkla sıfır sedan bir araç tavsiye edebilirmisiniz şimdiden tavsiyeleriniz için çok teşekkürler 2014 model hatasız Peugeot 301 1.6 dizel var. sanırım 12.000 km.de... düşünürseniz yardımcı olurum... Yorum bağlantısı
İbrahim Göknar 8 Aralık 2014 Yazar Paylaş 8 Aralık 2014 sıfır almak yerine temiz kullanılmış focus sedan dizel alın derim. Ahhh ah bizimkiler illa sıfır olsun diye tutturmasalar çok çılgın şeyler var ama 2014 model hatasız Peugeot 301 1.6 dizel var. sanırım 12.000 km.de... düşünürseniz yardımcı olurum... Sıfır diye tutturdular bizimkiler yoksa yeni kasa elegance honda'ya kayıyor gözüm sürekli C-elysee aradığınız kriterlere uygun gibi gözüküyor. Kiralık olarak 3 gün Antep'te kullandım. Sis nedeniyle uçak kalkmadığı için Adana ya kadar da otobanda sürdüm. Arabayı ilk aldığımda Citroen işte falan diye çok Detaylı incelemesemde daha sonra fiyat listesine falan baktım . Bence artıları fazla olan bir otomobil. Sayacak olursam... En başta düşük Yakıt tüketimi. Dizel motor Şaşırtıcı derecede az yakıyor litre Hesabı yapmadım neyazıkki ama tam olarak 50 tl koydum gezdim gezdim Işık hala yanmadı otomobili ) 3 gün Antep'te kullanıp 3 kez şehir merkezi hava alanı arası mekik dokumak dahil... Adana'ya gitmek ve hala ışığın yanmaması ... Inanamadım 50 tl... Dıştan sınıfının üzerinde bir havası olması... İç malzeme kalitesi de tatminkâr , geniş iç hacim ve kumandadan tamamen açılan büyük hacimli bagaj. Donanım seviyesini bu markanın bilemiyorum ama kapak jantlı bir arabaydı... Güvenlik ABS, esp , direksiyon kumandaları ve hız sabitleyici... Sis farı; bu seviyede alınıp zevke göre Jant takılabilir ... Yeterli bir seviye. Eksilerine gelecek olursak : Şanzuman biraz değişik ; hem vites aralıkları kısa değil ; belki zırt pırt vites atmak zorunda kalmamak için hemde kullanılan turbo gücü 2000 dd civarında veriyor. Bu kombinasyon pek doğru değil... Örneğin golf 6 benim aracım güç 1500-2500 aralığında vererek bunu çözmeye çalışmışlar... O bile bazen bir tık iyi olsaydı dedirtiyor... Ne yazık ki citroeninkisi şöyle bir çözüm gerektiriyor ; şehir içinde Arabanın Gücünü (1.6 hdi ın aslında gücü de fena değil) kullanmayıp yığılmaması için biraz devirli ve yumuşak kullanmak... Yumuşak devirsiz değil yani;) bir diğer eksisi yüksek arabalardaki yol tutuş sorunu ama beklediğimden iyiydi zaten esp falan arabayı herşekilde topluyor. Yol sesi yüksek hızlarda biraz fazla, büyük aynalar sebebiyle olabilir ,Hız arttıkça rüzgar sesi geliyor... Ama aynaların görüşü de iyi... Biraz araba incelemesi gibi oldu ama bu arabanın üzerindeki önyargıları da kırmak istedim. Şahsen kullanana kadar bendede vardı ama bunu hakketmiyor... Fiyat performans olarak tavsiye edebileceğim bir araba...düzenleme ; imla i padden sorunlu pardon inanın sayfalarca yazı okudum citroen ve 301 hakkında ama euroncap'tan 3 yıldız alınca bütün hayallerim suya düştü Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Ahhh ah bizimkiler illa sıfır olsun diye tutturmasalar çok çılgın şeyler var ama Sıfır diye tutturdular bizimkiler yoksa yeni kasa elegance honda'ya kayıyor gözüm sürekli inanın sayfalarca yazı okudum citroen ve 301 hakkında ama euroncap'tan 3 yıldız alınca bütün hayallerim suya düştü Ha onu bilemem neyseki bi yere çarpmadım :biggrin: Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Ahhh ah bizimkiler illa sıfır olsun diye tutturmasalar çok çılgın şeyler var ama Sıfır diye tutturdular bizimkiler...... İbrahim Bey sıfır araç bir tutku ancak... gözardı edilemeyecek bir ekonomi var... kendim gidip sormadım gerçi ama söyledikleri kadarıyla 301 in sıfırı 52.000 TL imiş size önerdiğim 2014 model hatasız 42.000 TL.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts