Gökhan Efiloğlu 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 sabahlari aracimda bu ara bostayken kendi kendine gaz veriyor vin vin vin diye ara gaz verir gibi iki yuz metre civari gidiyorum kesiyor sebebi ne olabilir abilerim Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Direksiyonu çeviriyor musunuz, ya da ekstra başka herhangi birşey çalışıyor mu? Eğer öyle değilse, rölantide problem var gibi... Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 gaz pedali takılıyor olabilir gokhan hafiften ayagın la gaz pedalını kaldır düzelirse sorun düzelmiş olur bizim araç ta da gaz pedalı bozuk su an devir sabit kalıyor pedal yüüznde Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 8 Aralık 2014 Yazar Paylaş 8 Aralık 2014 Direksiyonu çeviriyor musunuz, ya da ekstra başka herhangi birşey çalışıyor mu? Eğer öyle değilse, rölantide problem var gibi...yok duz giderken oluyo gaz pedali takılıyor olabilir gokhan hafiften ayagın la gaz pedalını kaldır düzelirse sorun düzelmiş olur bizim araç ta da gaz pedalı bozuk su an devir sabit kalıyor pedal yüüzndebakayim abi ama sabit kalsa sonradan niye duzeliyo dimi ama Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 (düzenlendi) Aynısı geldi başımıza ama Volvo S40 da yaşadık. 2001 model. 5000dd kadar çıkıyordu. Herkes gaz kelebeği vs diyor. Lakin Krank mil sensörü değişti düzeldi. Aklınızda olsun. 8 Aralık 2014 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 yok duz giderken oluyo bakayim abi ama sabit kalsa sonradan niye duzeliyo dimi ama ayagınla dokununca düzeliyor zaten Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 8 Aralık 2014 Yazar Paylaş 8 Aralık 2014 ayagınla dokununca düzeliyor zatendenicem abi Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 araç soğukken motoru ısıtmak için de yapıyor olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 8 Aralık 2014 Yazar Paylaş 8 Aralık 2014 araç soğukken motoru ısıtmak için de yapıyor olabilir.ilk kez yapiyo abi onceden boyle bisey yoktu Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Abiler connectler -4un altina indigi zaman rolanti yukselmiyo mu 1 Yorum bağlantısı
Latıf Kaya 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 Abiler connectler -4un altina indigi zaman rolanti yukselmiyo mu doğrudur hava soğuk olduğu zaman ilk çalıştırmada rolonti yüksektir bi kaç dakka araç çalışıp ısındıktan sonra düzeliyor... Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 9 Aralık 2014 Yazar Paylaş 9 Aralık 2014 denicem abiabi denedim ama olmuyo soguktan olurmu acaba diye dusunuyorum Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 bizim arkadasta 207 gt vardı sabah antalya soğuğunda kendını kasıyordu sonra turbo blowofftan hava vrince düzeliyordu.Sorduk soğuk hava dediler. 1 Yorum bağlantısı
Murat Kırçal 11 Aralık 2014 Paylaş 11 Aralık 2014 Kışın soğukta araç ilk çalışırken 1200 devirde çalışıyor 2 dkk filan daha sonra düzeliyordu.Aynısını her kış yaşıyorum.. Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 13 Aralık 2014 Paylaş 13 Aralık 2014 Aynısını bnm Connect te yapıyor.. Devir saatine batığımda ibrenin kalınlığı kadar ya kalkıyor ya kalkmıyor.. Ayrıca araç soğukken değil sıcakken de yapıyor ama sadece park halinde çalışırken Yorum bağlantısı
Emrah Altun 13 Aralık 2014 Paylaş 13 Aralık 2014 Maf sensorunun temizlenmesi gerekebilir. Benim aracta da ayni sorun var. Hatta konusunu da acip video eklemistim. Hava akismetreyi temizleyince duzelmisti. Tabi sonra gene yapiyior. Ara ara temizlemek lazim. Ya da sensoru degistirmek Yorum bağlantısı
Recommended Posts