enver volkan bayrakcı 11 Aralık 2014 Paylaş 11 Aralık 2014 merhaba , Mersin' de önceki haftalarda oluşan yağmurlu günlerde aracımla su birikintilerinden geçmek zorunda kaldım.son 3 gündür aracımın direksiyonunu seyir halinde iken sola hafif çevirdiğimde tümsekten geçiştiğimde yolda ki bi bozuklukta sanki sol ön tekerden geliyormuşcasına bi sürtünme sesi oluyor kesiliyor..amortisör dedim ama olmaz gibi me geliyor ... ses akşam saatlerinde kesildi özellikle 1 takıp yavaş hareket ettiğimde an ve an geliyor iyi dinlediğim zamanlarda sizce neyden kaynaklıdır. servis yolu gözüktü gibi... araç 21 bin km de Yorum bağlantısı
Onur Bulut 11 Aralık 2014 Paylaş 11 Aralık 2014 Ön takıma baktırmalısınız.Rotlar olabilir.Direksiyon kutusundan yapabilir.Pompadan olabilir.Direksiyon yağ seviyesi ne durumda ? Su aldiysa amortisör üst takozuda olabilir. Yorum bağlantısı
enver volkan bayrakcı 11 Aralık 2014 Yazar Paylaş 11 Aralık 2014 Direksiyon yag sevıyesı normal ben on tarafa bı baktırım 1 Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 Benimde aracımda direksiyonu sol tarafa çevirince sürtme sesi geliyordu. Direksiyon mafsalı değişti. Artık ses yapmıyor.. Yorum bağlantısı
enver volkan bayrakcı 18 Aralık 2014 Yazar Paylaş 18 Aralık 2014 Benimde aracımda direksiyonu sol tarafa çevirince sürtme sesi geliyordu. Direksiyon mafsalı değişti. Artık ses yapmıyor.. direksiyon mafsalı 2 ay önce garantiden değiştirildi. ses kesildi aracın sanırım amortisörler arasına çamur felan girdi. bakalım hafta sonu baktırca Yorum bağlantısı
Recommended Posts