Hüseyin Sönmez 17 Aralık 2014 Yazar Paylaş 17 Aralık 2014 Kadrana bilgi canbus verisi ile gelir. Teyp değişimi esnasında can veri hattına voltaj geldi ise ekran üzerindeki can entegresi uçmuş olabilir Hüseyin. Ekranı test etme şansı varmı, birde aynı ekran başka bilgileri gösteriyor mu ? Gauge testi yapıyorum sıkıntı yok, bir de aynı ekranda yakıt tüketimi, kilometre vs bilgileri de görülüyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Aralık 2014 Paylaş 17 Aralık 2014 Teyp degisimi yapılırken kablo kesbiç yapıldı mı ? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 17 Aralık 2014 Yazar Paylaş 17 Aralık 2014 Teyp degisimi yapılırken kablo kesbiç yapıldı mı ? Yapılmadı, aynen takıldı, işin enteresan tarafı yukarıdaki resimlerde yeşil ekranlı menü Ersen'in Fiesta'sının Beyaz olan benimki, farklı bir menü var, onda gösterge de seçeneği varken bende grup olarak diye birşey çıkıyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Aralık 2014 Paylaş 17 Aralık 2014 Zannetmem abi. Ekrana ulaşmak için servis pc gerekir 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 17 Aralık 2014 Yazar Paylaş 17 Aralık 2014 elm 327 iş görürmü acep Düşündüm ama menüsü nasıl birşey bilmiyorum bir denemek lazım varsa birinde bakmalı. Zannetmem abi. Ekrana ulaşmak için servis pc gerekir Bana da öyle geliyor, serviste kompütüre takmak gerekebilir, ama içimde kalmasın bir aç kapa yapacağım. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 17 Aralık 2014 Paylaş 17 Aralık 2014 olmazmı be ya geçen akşam aklımıza niye gelmediki, Servet haklı bence, yinede deneyelim, belki hata kodu vermiştir. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 17 Aralık 2014 Yazar Paylaş 17 Aralık 2014 olmazmı be ya geçen akşam aklımıza niye gelmediki, Servet haklı bence, yinede deneyelim, belki hata kodu vermiştir. Forumun bir servis bilgisayarı yok mu? Çok ayıpladım şimdi. Neyse yine görüşür bakarız. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 17 Aralık 2014 Paylaş 17 Aralık 2014 hatırlat bana, motor ile gelecek olursamda hatırlat 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts