İçeriğe Yönlendir

Arka Tekere Kamber ?

Emre Güner

Recommended Posts

Emre Güner

Arkadaşlar Aracımda 195 45 15 lastik jant var arka tekere kamber vermek istiyorum ama bilemıyorum nasıl  olacak hiç yaptıran var mı aramızda bir fikir verebilir mi?

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

Slm konu hakkında bir bilgim yok fakat dilersen foruma kendini ve aracını tanıtan bir konu açabilirsin.Ben de merak ettim 15 inch jant lastikleri.Ben yormasın sürter diye 14 jant almıştım.

Yorum bağlantısı
Hami Erışık

Yolda yürürke bazen raslıyorum kamberli arabalara,maymuna çevirmiş arabayı diyorum gülüyorum.

Tabi bu zevk meselesi,kişiye göre degişir,ama ben hiç sevmiyorum.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

İnsanlar iki amaç için kamber açısı verir,  1.si motorsporlarındaki amaçlara uygun olarak verilen hafif kamberler (virajlarda yol tutuş artar, aşınma artar, fren mesafesi uzar)    

2.si Hella flush-JDM gibi kültürlerden gelen yüksek açılı kamber, tamamen gösteriş için.

Sizin yapacağınız hangisi?

2.si içinse  büyük bir hata ve güvensiz sürüş olur. Hİç tavsiye etmem.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

Semihin de dediği gibi kültür meselesi bu iş. Bazıları çok güzel bulur bazıları da Hami bey gibi maymuna çevirmiş der. Karar senin. Rot balanscıya git arka tekerlerin kamber açısını istediğin gibi yapar arka lastiği bisiklet tekeri gibi kullanırsın. 

Yorum bağlantısı
Fatih Karakeçi

Bence bizim arabalarımıza yakışacak bi olay değil tekrar düşün derim 

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Berat Erdem Aktaş

kendi aracımda var hocam gayette memnunum NxMJxnM.jpgoWUYkzG.jpg5Vm02OS.jpgn0ybOtS.jpg

15 jant nasıl durmuş diyenlere ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

arkada dingil var , nasıl yaptılar onu? dingili mi yamultuyorlar?

Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş

Arkadaşlar Aracımda 195 45 15 lastik jant var arka tekere kamber vermek istiyorum ama bilemıyorum nasıl  olacak hiç yaptıran var mı aramızda bir fikir verebilir mi?

kendin yapmak istersende şu yurt dışındaki amcaların yaptıklarına bakıver arka kampanayı şaseden çıkarıyor ve alt iki vidaya somun atıp geri takıyor.. 

http://www.aveoforum.com/forum/f94/diy-rear-camber-toe-15591/

arkada dingil var , nasıl yaptılar onu? dingili mi yamultuyorlar?

cevap olarak link paylaştım hocam :)

Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş

bana biraz sakat olur gibi geldi. :)

dingili yamultma da bir çare tercih arkadaşa kalmış geri dönüşümlü istiyorsa pul atılacak diğer türlü yamultma yapılacak :)

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Emre Güner
(düzenlendi)

Slm konu hakkında bir bilgim yok fakat dilersen foruma kendini ve aracını tanıtan bir konu açabilirsin.Ben de merak ettim 15 inch jant lastikleri.Ben yormasın sürter diye 14 jant almıştım.

http://imgur.com/mAFhjzH 

http://imgur.com/0Z2DFaH

araç bu ama şu anda 4 cm daha basık bir şekilde :) forum a epeydir girmiyordum k bakmayın geç oldu ama :)

tarihinde Emre Güner tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Güner

şunu da yazayım araç sürtüyor normal takozları ile ama  darbe takozu attırıyorsun wolksvagen in sürtmeyi kesiyor amasör ayni esneme payı biraz aza indiriyor vurma gibi olayı yok  şu bir gerçek ama yorduğu kesin :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...