Akan Belen 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 Arkadaşlar lenova marka.Aslinda sadece sol menteşe sorunu vardı kırılmış gibi bir durumdu.O şekilde kullanıyordum zamanla daha fazla deforme oldu.Son olarak da benim oğlan komple o kısmı ayırdı sayılır.şimdi laptop çakışıyor ama ekran da gelmiyor sanırım mentesenin olduğu yerde sensör gibi birşey var. Acaba nasıl tamir edilir illaki servise mi göndermek lazım bana kaça patlar bilgisi olan varmı.Garantisi bitti maalesef.Tavsiye yada fikri olan varmı nasıl bir yol izlemek lazım Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 Biraz sıkıntılı görünüyor ama uzman arkadaşlar yorum yapacaktır, İnşallah yapılabilir diyelim. Yorum bağlantısı
Cem Işık 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 Lenovo G570 Sanırım,aynından bende de var,benim de sağ menteşe kırık, henüz görüntü sorunu yaşamadım ama yakında olacak sanırım. Bence orada sensör değil de film kablo vardır ve o zarar görmüş olabilir. Ehil bir bilgisayarcı tamir eder muhakkak. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 yapılabilir, arızasının tam net olmamakla birlikte dış kasayla beraber astarı yüzünü geçer diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 Yemeğe oturuyorum, yazacağım birazdan abi. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 12 Aralık 2014 Yazar Paylaş 12 Aralık 2014 Evet Cem model ayni.Bunların kronik sorunu menteşe olayı zaten.Orada bir kablo var resimde görünüyor zaten.sanki onunla alakalı bir durum film şerit görmedim hiç.Kablo ile oynayınca biraz sanki ekranın rengi biraz değişiyor gibi oluyor.Zamanla o kırık.menteşe kasayı da kırmaya başlıyor aç kapa yaptıkça.Burada sordum yapamayız dediler menteşe takımı falan yokmuş.Büyük bir yer yapar sanırım ama maliyet nerelerde okur bilemiyorum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 Abi resimden gördüğüm: 1- Menteşe değişecek. 2- LCD Çerçeve değişecek 3- Alt kasa değişecek 4- Çok büyük ihtimalle görüntü kablosu kırılmış, değişecek. İlk üçünün maliyeti 200tl falandır çıkma parçalarla muhtemelen de, kabloyu bilemem. Bana gönderirsen her türlü baktırırım. Bi daha dikkatle bakıyorum, sanki LCD çerçevesi sağlam gibi. 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 Akan abi, Arkadaşımla görüştüm, data kablosu zarar görmüşse en 250, sağlamsa 150'ye hallederiz dedi. Alt kasa ve menteşe değişimi yapılacak. 3 Yorum bağlantısı
Akan Belen 12 Aralık 2014 Yazar Paylaş 12 Aralık 2014 Sani ekranın olduğu yerde bir sıkıntı yok aslinda.Adresini bana Atarsan direk kargo yapayım sana artık duruma göre bakarız gerisine Ha birde tablet var bende ekranı kırık yine oğlan saolsun bu tv de satılan concorde ni neydi markası onların ekranı değişir mi ki biraz fazla oluyorum ama Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 Ayni sorun benim lenova g 560 PC de vardi. Sol menteşe kirilmisti. Netten çiftini 35 TL ya alip kendim sokup degistirmistim. Ve halada sağlam. Sizin ekran sağlam galiba bir menteşe ile yapılabilir gibi geldi.birde kasa kirilmis parcalari varsa yapistirirsaniz tas gibi oluyor. Bende de az bi kirik vardi yapistirdim gayet sağlam. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Böcek 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 Aynı sorun bu serilerin çoğunda var sanırım. Ben de de g560 vardı, sol menteşenin kasaya bağlandığı yer kırılmıştı. Kasayı elektrik bandıyla sarıp epey kullanmıştım. Yorum bağlantısı
Akan Belen 12 Aralık 2014 Yazar Paylaş 12 Aralık 2014 Levonada okuduğum kadarıyla menteşe problemi kronik zaten.Ençok şikayet aldığı konu bu .Benim sadece menteşe ile olacak gibi değil zaten ekran da normalde sorun yok ama görüntü gelmiyor maalesef .Sani ye gönderirim sanırım gerisini o halleder Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 Sani ekranın olduğu yerde bir sıkıntı yok aslinda.Adresini bana Atarsan direk kargo yapayım sana artık duruma göre bakarız gerisine Ha birde tablet var bende ekranı kırık yine oğlan saolsun bu tv de satılan concorde ni neydi markası onların ekranı değişir mi ki biraz fazla oluyorum ama Tablet için değişime değmez. Çöpe. 300TL'ye aldığımız Samsung tabletin ekran değişimine 250TL istemişlerdi Yorum bağlantısı
Akan Belen 12 Aralık 2014 Yazar Paylaş 12 Aralık 2014 Tablet için değişime değmez. Çöpe. 300TL'ye aldığımız Samsung tabletin ekran değişimine 250TL istemişlerdi 50-100 liraysa degiseyim demiştim de laptop için adres atarsın bana Sani Yorum bağlantısı
Cem Işık 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 Sani, ben de başka konu açmadan bir şey sorsayım canım be. Acer aspire 5740g model bi laptopum var. 4 yıllık falan, 2 gb rami var. ara sıra forumdan da faydalanarak usule uygun olarak tozlarından arındırıyorum, soğutucu ile birlikte kullanıyorum. ama buna rağmen bazen takılıyor ve bazen de dıııııttt diye garip bir ses çıkartarak tamamen donuyor. o zaman güç tuşu ile kapatıp açmak zorunda kalıyorum. muhtemelen işlemci aşırı ısınıyor ondan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. sence termal macun yenilemesi ile giderilebilir bir sorun mu, yoksa başka sebepleri de olabilir mi? Sadık abi bahsettiğin ses bana harddisk i andırdı ya inşallah değildir. Yorum bağlantısı
Cem Işık 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 Hdd bence de Geçen hafta elimde kaldı 500 GB bir tane, hdd arızasını sesinden tanırım artık Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 Geçen hafta elimde kaldı 500 GB bir tane, hdd arızasını sesinden tanırım artık evde boşboş yatınca neler olduda yandı hdd 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 Hep otel odasında yastıklar mı avize tepesine çıkacak? Laptop en son vitrinin tepesindeydi, ordan aşağı yuvarlanınca hdd son nefesini verdi. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 Sani, ben de başka konu açmadan bir şey sorsayım canım be. Acer aspire 5740g model bi laptopum var. 4 yıllık falan, 2 gb rami var. ara sıra forumdan da faydalanarak usule uygun olarak tozlarından arındırıyorum, soğutucu ile birlikte kullanıyorum. ama buna rağmen bazen takılıyor ve bazen de dıııııttt diye garip bir ses çıkartarak tamamen donuyor. o zaman güç tuşu ile kapatıp açmak zorunda kalıyorum. muhtemelen işlemci aşırı ısınıyor ondan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. sence termal macun yenilemesi ile giderilebilir bir sorun mu, yoksa başka sebepleri de olabilir mi? Dııt sesi buzzer gibi mi geliyor? 13.sn gibi Yoksa şöyle mi? 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 13 Aralık 2014 Paylaş 13 Aralık 2014 Maalesef ikinci ama kesik kesik değil. takılınca o ses sürekli devam ediyor Evet sorun nedir ne yapmam gerekiyor saniciğim ve ayhan kardeş. Hard disk kafası vuruyor.. Disk değişecek başka çözüm yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts