Ömer Ekinci 14 Aralık 2014 Paylaş 14 Aralık 2014 31 aralık tarihine kadar ücretsiz kışlık bakım kampanyası varmış. bunu yaptıran var mı? neleri kontrol ediyorlar? gerekli mi sizce? 1 Yorum bağlantısı
Recep Güney 14 Aralık 2014 Paylaş 14 Aralık 2014 ben neredeyse her kış yaptırıyorum.hem km kayıt altına alınıyor hemde şimdiye kadar bir kere antifiriz eklendi birde bazen sileceklerde kampanya yapıyorlar onları denk getirince silecek alıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 14 Aralık 2014 Paylaş 14 Aralık 2014 Bende yaptırdım. Aracın hava filtresi ayağından ses geliyordu. Iç trimlerde bir iki yerden ses geliyordu. Saolsunlar sadece arka cam silecegi değişmesi gerek dediler o kadar. Ses sorunlarını da yapmışlar. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz 14 Aralık 2014 Paylaş 14 Aralık 2014 İlgilenirler mi acaba? Aracı aldıktan sonra 2 tane ford servise gittim yıllık bakım fiyatı almaya, bakım fiyatlarını verdiler orada sıkıntı yok. Ancak aracı yeni aldığımdan aklıma takılan sorduğum soruları doğru düzgün cevaplamadılar. İlgilenmediler bile. Normal özel bir servise gittim adamlar buyur ettiler muhabbet ettiler. Şimdi o iki servise yine gitmicem ama Maslak'taki yetkili servise gitsem, kışlık kontrolü yapsalar, kapı ayarlarını da yaptırabilir miyim? Çünkü aracın kapı ayarları yapılmalı, dengesiz duruyor.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts