İçeriğe Yönlendir

Yeni Model Fiesta, Bakım Masrafı Ne Kadar?

Çağatay Özsoy

Recommended Posts

Çağatay Özsoy

Merhaba arkadaşlar, 2014 model 1.5 tdci titanium x ile aranıza katılmış bulunmaktayım, serviste senelik bakımı ne kadara yaptırıyorsunuz?? hem servise gidince bi fikrim olur hemde ona göre üç beş bişeyler ayırmaya başlıyayım kenara :)

Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

Normal yıllık bakımlar 400 tl civarı. 500 de olabilir. :)

dizellerin o kadar mı?? ben 700 civarı filan vardır diyorum,, tşkler korktuğum kadar değilmiş o zaman..

Yorum bağlantısı
Hasan Baş

ilk bakım 260 tl ödedim ikinci bakım polen filtresi değişmedi lastik değişimi yapıldı 450 tl ödedim servise gitmeden birkaç servisten bakım fiyatı alın bence 

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

biz 400-500 liralara fazla diyoruz, sen 700 liraya kendini hazırlamışın kendini iyi hissedersin tabii  :)

sonuçta 400 lira bile fazla bu araçlar için

bende de 2013 1.6 powershift var. pazartesi 1.yıl bakımına girecek daha 6220 km de. hayırlısı artık

Yorum bağlantısı
Mesut Niyet

Aynı dertten muzdaribim bende..! Daha önce hiç sıfır km. arabaya binmediğimden yetkili servis yolu neresidir bilmezdim..! Bende biraz araştırma yaptım ve tüm servislerin farklı fiyatlar verdiğinin bilgisine ulaştım.(Farklı servislerden fiyat almakta fayda var diye düşünüyorum.) Ancak kafama takılan şu oldu ki paylaşmak istedim;

1.)İlk bakımda polen filtresinin değişmeyeceğini söyleyen servisler de var acaba doğru mu? (Fiyat bayağı değişiyor)

2.)Konulacak yağın kalitesinin nasıl olacağı? 

Daha önceki araçlarımda tüm malzemeyi kendim alır (Yağ, yağ filtresi, hava filtresi, malum tapalar, polen filtresi v.s.) ustama da işçiliğini yaptırırdım. Şimdi ise mecburen Servisin ellerindeyiz. Hayırlısı...

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

bugün 09:30 servise bıraktım aracımı 11:30 da aradılar hazır diye, 

önce 385 lira tuttu işlemler dedi eleman. ben indirim isteyince bir bakalım deyip 358 lira faturalandırdılar, bir de üstüne 3 taksit aldım.

hediye yok mu dedim olumsuz cevap aldım  :)

sonra netten fiyatlara baktım

orijinal hava filtresi vergi dahil 35.tl  :angry: servis 68.tl 

mobil motor yağı vergi dahil 65.tl  :angry: servis 169.tl 

neyse ilk bakım ilk heyecan haydi hayırlısı, gene de ucuz atlattım sayılır

vQRArr.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...