Basri Karadağ 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 (düzenlendi) Herkese Merhaba,Takım elbisem yok internetten Takım Elbise alacağım ama bedenimi bilmiyorum. Boyum 180, Kilo 70, gömlek falan giyerken M beden giyiyorum, kot pantolon da 33 beden, yardım edin 15 Aralık 2014 tarihinde Özdemir Deniz tarafından düzenlendi font &imla Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Basri, naçizane tavsiyem bir bilinen firmada üstünüze göre deneyip ona göre sipariş vermenizdir. Yoksa üstünüzde çok kötü durur. Her firmanın kalıpları da farklı olabiliyor, buna da dikkat etmek gerekli. 2 Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Mağazadan deneyerek almak iyidir. Her markanın beden standartları aynı olmayabiliyor. İnternetten alacağınız markanın mağazasına gidip deneyip, o bedeni internetten sipariş verebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Kardeşim takım elbiseyi internetden almanı tavsiye etmem, markalarda bedenler birbirine yakın olsa da tam olarak birbirini tutmuyor, ayrıca slim fiti var regular fiti var, paça boyları alınacak vs. ama bedenin slim fit de 50 regular da 48 olabilir, ayrıca M gömlek sana büyük olabilir regular da slim de M olur... ve üstüne basarak söylüyorum; kıyafeti internetden alma renkler pc de göründüğünden farklı olabiliyor, bedenleri de uymayabiliyor gömlek bir nevi pantolon da bir nevi ama takımı tavsiye etmem. 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Ben internetten takım elbise alınmasını tavsiye etmem. İlle de alacağım derseniz. Aynı markanın size uygun olan bedenini bir mağazada denemeden sipariş vermeyin. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Bri markanın aynı bedenleri içinde farklılıklar oluyor, denemeden alma derim. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Terzi 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Kardeşim takım elbiseyi internetden almanı tavsiye etmem, markalarda bedenler birbirine yakın olsa da tam olarak birbirini tutmuyor, ayrıca slim fiti var regular fiti var, paça boyları alınacak vs. ama bedenin slim fit de 50 regular da 48 olabilir, ayrıca M gömlek sana büyük olabilir regular da slim de M olur... ve üstüne basarak söylüyorum; kıyafeti internetden alma renkler pc de göründüğünden farklı olabiliyor, bedenleri de uymayabiliyor gömlek bir nevi pantolon da bir nevi ama takımı tavsiye etmem. + 1 Bedeninizi bilmeden İnternetten alinana elbisenin üzerinize uygun olması mucizevi bil olay bence ayni markanin bile, model farklılıginda kesim de değişiyor 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Mağaza geze geze bulamadığımızı internetten söylemek 2 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Herkese Merhaba,Takım elbisem yok internetten Takım Elbise alacağım ama bedenimi bilmiyorum. Boyum 180, Kilo 70, gömlek falan giyerken M beden giyiyorum, kot pantolon da 33 beden, yardım edin çorabını bıle ınternetten alan bırı olarak öncelıkle kol boyu önemlı ınternet takım elbısede4drop 6 drop 8 drop olarak bunu bılmeden takım elbıse alman zor markafonı trendyol gıbı sıteleree mankenın boy kılosu kot bedenı ve numune bedenı yazar ona bakarak çıkarımda bulunabılırsın benım kollarım 8 drop boyum 185 kılom 80 ben dar sevıyorum bu yuzen gömlekte slmft medıum gyıyorum kot besenim 3234 damat takım elbısede bedenım 48/8 suvarı 48/8 ds damat 50/8bı fıkır olusturması için buna göre kendine uyarlayabılırsın yalnız benım dar kesım sevığımı ve kol boyumun 8 drop olduğunu unutma sorumluluk kabul etmıyorum keyıflı alışverısler son taktk bılınık bı markaysa ıntrnette ucuzsa mağazaya gıt bedenını oğren sıparıs ver etıklığı tartısılır 1 Yorum bağlantısı
Basri Karadağ 15 Aralık 2014 Yazar Paylaş 15 Aralık 2014 Cevaplarınız için çok Teşekkürler.Çoğunluga uyarak internetten almaktan vazgeçtim 1 Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 48 beden 8 drop kardeşim. Ben bu işi yapıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 (düzenlendi) 48 beden 8 drop kardeşim. Ben bu işi yapıyorum. ben 1,85 im 78 kilo civarı slim fit de (çok dar sevmiyorum) 52/6 giyiyorum 8 den daha güzel duruyor.. ve çoğunlukla 6 drop giydim(slim-regular)... 8 de kollar neysede etek boyu uzun oluyor, Arkadaşa çok dar giymeyi sevmiyorsa (seviyorsa 6 kurtarmayabilir) 6 da olur bence ama tabi siz bu işteyseniz daha iyi bilirsiniz ben sadece biraz süslüyümdür oradan biliyorum:=) Hoş Kardeşimizi ikna ettik internetden almayacak, mağazada bedenine göre alır artık... 15 Aralık 2014 tarihinde Osman Bilgin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 ben 1,85 im 78 kilo civarı slim fit de (çok dar sevmiyorum) 52/6 giyiyorum 8 den daha güzel duruyor.. ve çoğunlukla 6 drop giydim(slim-regular)... 8 de kollar neysede etek boyu uzun oluyor, Arkadaşa çok dar giymeyi sevmiyorsa (seviyorsa 6 kurtarmayabilir) 6 da olur bence ama tabi siz bu işteyseniz daha iyi bilirsiniz ben sadece biraz süslüyümdür oradan biliyorum:=) Hoş Kardeşimizi ikna ettik internetden almayacak, mağazada bedenine göre alır artık... Mağazadan almasını her zaman öneririz tabiki. 8 drop 6 dropa göre biraz daha dar ve slim fit durur. Genelde ben de öyle giyiyorum. 6 dropun yan kısımları biraz daha geniş olur. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Aralık 2014 Paylaş 16 Aralık 2014 En sağlıklısı mağazadan deneyerek almaktır,her kalıp kendi bedeni arasında farklılık gösterebilir. Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 16 Aralık 2014 Paylaş 16 Aralık 2014 Konu sadece drop meselesi değil.omuz genişliği , bel, apiş arasının yere uzaklığı , göğüs çevresi... Toplu satan bi mağazadan da alabilirsiniz ,sanal dan sağlıklı olur. Şahsi fikrim belli ama: ne sanal ne mağaza... Yorum bağlantısı
Recommended Posts