İçeriğe Yönlendir

Arkadan Gelen Kütürdeme Sesi.

Erkan Tekin

Recommended Posts

Erkan Tekin

merhaba.. arkadaşlar 120 bin Km de 90 ps 2003 connect sahibiyim ve 2 gündür esiklerde yamalarda ve tümseklerden geçerken arkadan bir kütürdeme sesi geliyor neden kaynaklanır acaba bu ses...Çözmü nedir ? Bilgilendirirseniz sevinirim :) şimdiden teşekkür ederim..

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Merhaba o ses şöle lokurt lokurt gibi bişeyse adının ne olduğunu hatırlamıyorumda bendede vardı arka takoz lastikler rotiller değişti taş gibi oldu ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

travers takozumu ne diyorlar o sanırım. benim sol taraftanda geliyor sanki :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

"Arkadan gelen kütürdeme sesi" deyince ben de bi şey sanıp girdim de... Neyse, korktuğum gibi değilmiş. :crazy:

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

Yarın kendi ustama götürüp bir baktırayım.. Sonucu yazarım buraya .. :) Çok saolun Takoz aklıma yattı :D

"Arkadan gelen kütürdeme sesi" deyince ben de bi şey sanıp girdim de... Neyse, korktuğum gibi değilmiş. :crazy:

Ne sanmıştın ki bak bnde merak ettim :D 

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Benimde benzer ses öntakımdan geliyordu 2 ay önce bakımla birlikte hallettirdim. Ön takımdaki ufak tefek birkaç lastik değişti serviste 70 tl tutmuştu. Ses ortadan kalktı.

Yorum bağlantısı
Erkan Tekin
(düzenlendi)

Olm söylersem forum kapanır. :seytan:

hahahaahah :D abi asdasdasdasd :D

tarihinde Erkan Tekin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

Benimde benzer ses öntakımdan geliyordu 2 ay önce bakımla birlikte hallettirdim. Ön takımdaki ufak tefek birkaç lastik değişti serviste 70 tl tutmuştu. Ses ortadan kalktı.

evet abi ya bi ara bnmde önden ses geliyodu gittim ustaya bayram kalabalığı var sonra gel ücretsiz değiştirirm dedi :D kendi kendine kesti sesi :D aynı performansı şimdi arkadan bekliyorum :D 

Yorum bağlantısı
Murat Dere

evet abi ya bi ara bnmde önden ses geliyodu gittim ustaya bayram kalabalığı var sonra gel ücretsiz değiştirirm dedi :D kendi kendine kesti sesi :D aynı performansı şimdi arkadan bekliyorum :D

Ne biçim konuşuyon olm sen len? :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Parçaların fiyatı bişey değil zaten aldıkları işçilik ücreti.

Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

Parçaların fiyatı bişey değil zaten aldıkları işçilik ücreti.

bnm aracı çözdüm yaa kafasına gelince ses çıkarıyo :D hasta doktor ilişkisi gibi :D ustaya gittik tık demedi :D 

Yorum bağlantısı
Murat Kırçal

z rot yada arabanın yedek lastiğin takılı olduğu yuva vuruyor..

:D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...