Emin Bengisu 17 Aralık 2014 Paylaş 17 Aralık 2014 Arkadaslar Merhaba. . İş yerinden bi arkadaşımıza Kia Cerato 2012 otomatik vites full Sanruflu araç bulduk ama araç hakkında hiç bir bilgimiz yok..Özellikle otomatik olduğu için şanzıman sağlıklımidir ve uzun ömürlüdür LPG ye uyumludur..Ne dersiniz alınabilir mi sizce.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 4 ileri klasik otomatiktir, performanstan yer, yakıtı yükseltir ama sağlamdır. sübapları alaşımlı olabilir bu yüzden lpg ile 50.000 km üzeri kullanımda erime yapabilir(bu kısmı iyi araştırın derim). 2.eli zayıftır, alınmayacak bir araç değil burada olayı çözen fiyat/aracın durumu Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 Kia son yıllarda çok güzel araçlar yapıyor.. ancak benzinli yerine dizelini almanızı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 2008 KIA Cerato benzinli otomatik modelini sıfır aldım 3.5 yıl kullandım, son 1 yıl LPG ile kullandım. sattığım kişi ile halen görüşüyorum, hiç sıkıntısız kullanıyor. O modellerin otomatiği 4 ileriydi, yakıt şehir içi 11-12 lt LPG, şehir dışı 7-8 litre LPG idi. KIA şanzımanı HONDA dan alıyor bilginiz olsun, hatta motorda egzos sistemi honda ile aynıydı. sizin bahsettiğiniz 2012 modeli hakkında kullanım tecrübem yok. 4 ileri klasik otomatiktir, performanstan yer, yakıtı yükseltir ama sağlamdır. sübapları alaşımlı olabilir bu yüzden lpg ile 50.000 km üzeri kullanımda erime yapabilir(bu kısmı iyi araştırın derim). 2.eli zayıftır, alınmayacak bir araç değil burada olayı çözen fiyat/aracın durumu 2012 modeli 4 ileri değil, 6 ileri olması lazım yanlış değilsem. Yorum bağlantısı
Emin Bengisu 18 Aralık 2014 Yazar Paylaş 18 Aralık 2014 cevaplar için teşekkür ederim.. şanzımanı hondadan alıyorsa o konuda sıkıntı yoktur..araç 6 ileri fiyatı 42 bin tl.. sübapların alaşımlı olması konusunu pek anlayamadım. ikinci eli zayıf evet ama yinede tutulan bir marka oldugu kesin.. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 cevaplar için teşekkür ederim.. şanzımanı hondadan alıyorsa o konuda sıkıntı yoktur..araç 6 ileri fiyatı 42 bin tl.. sübapların alaşımlı olması konusunu pek anlayamadım. ikinci eli zayıf evet ama yinede tutulan bir marka oldugu kesin.. Şu an halen Honda mı bilmiyorum, o zaman KIA cerato otomatik olanlardaki şanzıman HONDA idi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 2012 modeli 4 ileri değil, 6 ileri olması lazım yanlış değilsem. Haklı olabilirsiniz, yeni kasalarda 6 ileri olabilir, siz yazınca benim de dikkatimi çekti. Yakıt tüketimini az da olsa düşürür o zaman uzun yolda. Yorum bağlantısı
Recommended Posts