İçeriğe Yönlendir

Vileda Magical Sistem

Uğur Çınar

Recommended Posts

Mustafa Yunus AŞKIN

Nanoteknolojiyle üretilmiş bir ürün muhtemelen. Uygulandığı yüzeyleri hidrofobik hale getiriyor. Tıpkı araçlarda kullanılan su kaydırıcılar gibi.

Yorum bağlantısı

Camlardaki sorun çözülmüş müydü abi senin :)

Yok Eren,benim camlar hakkın rahmetine kavuştu  :( Hasas cila ile temizlemeye çalıştım yine olmadı.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

şimdi araştırdım biraz şikayet var sitesinde şikayet dolu bu ürün hakkında işe yaramıyor diyie :D nette 15 lira civarına satılıyor 

Yok Eren,benim camlar hakkın rahmetine kavuştu  :( Hasas cila ile temizlemeye çalıştım yine olmadı.

abi gel film cekelim yeniden :p :P 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Sorun neydi üstad?

Yorum bağlantısı

Sorun neydi üstad?

Arabayı iki kere dışarda yıkattım,normalde ben yıkarım devamlı.İçerden ne sürmüşler ise camlara,camdaki filmden pullar dökülmeye başladı.Bu sefer ben çıkar düşüncesi ile uğraştım,lekeler kocaman kocaman oldu.Camlar içerden mat bir görünüme kavuştu.

abi gel film cekelim yeniden :p :p

Yaptıracağım artık başka yolu yok.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Arabayı iki kere dışarda yıkattım,normalde ben yıkarım devamlı.İçerden ne sürmüşler ise camlara,camdaki filmden pullar dökülmeye başladı.Bu sefer ben çıkar düşüncesi ile uğraştım,lekeler kocaman kocaman oldu.Camlar içerden mat bir görünüme kavuştu.

Yaptıracağım artık başka yolu yok.

Dıştan bişey varsa seryumla halledilir diyecektim, içten de elle denenebilir belki(makine ile içten bayaa zor olur). seryum oksiti kuyumcular taş parlatmakta kullanıyor, ben silecek izleri için kullanıyorum arada. camı o şekilde kullanıyorsunuz değil mi? seryumdaki aşındırıcı özellik camda temizlik yapabilir.

Yorum bağlantısı

Dıştan bişey varsa seryumla halledilir diyecektim, içten de elle denenebilir belki(makine ile içten bayaa zor olur). seryum oksiti kuyumcular taş parlatmakta kullanıyor, ben silecek izleri için kullanıyorum arada. camı o şekilde kullanıyorsunuz değil mi? seryumdaki aşındırıcı özellik camda temizlik yapabilir.

Tahminimce filmin içerdeki verniği sökülüyor.bana değişimden başkası olmaz gibi geliyor.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Tahminimce filmin içerdeki verniği sökülüyor.bana değişimden başkası olmaz gibi geliyor.

Nasip olur da bi buluşma vesilesi ile görüşürsek yanımda seryum getireyim, en kötü ihtimal nasıl düzelmezle ilgili bir yol daha keşfetmiş oluruz :)

Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir

Nasip olur da bi buluşma vesilesi ile görüşürsek yanımda seryum getireyim, en kötü ihtimal nasıl düzelmezle ilgili bir yol daha keşfetmiş oluruz :)

Konu ile pek alakası yok ama bu seryum uygulamasını yaptırabileceğimiz bir yer bilen var mı? Anadolu Yakası'nda bir yer bulursak deneyeceğiz. Kendimiz uygulayamayız çünkü makinemiz yok. 

Yorum bağlantısı

İyi olur,memnun olurum hatta..İstanbulun neresindesiniz,gerekirse ben gelirim size.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)

İyi olur,memnun olurum hatta..İstanbulun neresindesiniz,gerekirse ben gelirim size.

Yakacık-kartal tarafındayım

Konuyu baltaladık, konu sahibinden özür dilerim.

Konu ile pek alakası yok ama bu seryum uygulamasını yaptırabileceğimiz bir yer bilen var mı? Anadolu Yakası'nda bir yer bulursak deneyeceğiz. Kendimiz uygulayamayız çünkü makinemiz yok. 

Ben garajımda h.sonları boş vakitlerimde uygulama yapıyorum ara ara, isterseniz camın durumuna bakarız seryum kurtarıyor ise(bazı çok aşırı yıpranmışlarda kurtarmıyor) uygulama yapabilirim.

tarihinde K&#246ksal Yılmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ben garajımda h.sonları boş vakitlerimde uygulama yapıyorum ara ara, isterseniz camın durumuna bakarız seryum kurtarıyor ise(bazı çok aşırı yıpranmışlarda kurtarmıyor) uygulama yapabilirim.

Oo yakınmışız detay günü yapalım :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tayfun Doğan

Kesinlikle hiçbir işe yaramıyor. 3 kat uyguladım duşakabine kireç lekesi gitti ama ilk banyo sonrası tekrar aynı... Camsilden hiç farkı yok. Ama içinden çıkan bezi çok güzel.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Bulut

Abi denedim para tuzagı hic bir farkını göremedim.Su lekesi olmaz uzun süre falan diye aldım bilerek hafiften su bıraktım camda sonuç yine aynı.Camsilden bir farkı yok.

Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir

Ben garajımda h.sonları boş vakitlerimde uygulama yapıyorum ara ara, isterseniz camın durumuna bakarız seryum kurtarıyor ise(bazı çok aşırı yıpranmışlarda kurtarmıyor) uygulama yapabilirim.

Benim de işyerim Kartal-Yakacık arasında (Siemens Kampüsü).

En azından bir ara bakarsanız işe yarar mı yaramaz mı onu yorumlamış olursunuz yoksa sizden uygulama isteyemem.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...