Sinan Çiçek 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 Arkadaşlar yorumlarinizi, kullanim deneyimlerinizi bekliyorum. Yorumlar olumlu gelirse muhtemelen Pazartesi almaya giderim. Şimdiden teşekkürler. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sade-ve-*** küfür ***-ford-fiesta-164462965/detay Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 Fiyat çok çok uygun piyasaya göre. Favorilerimde olan bi araç. Ancak ilanın yayın süresi beni şüphelendirdi. Sorun yoksa alınır Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek 18 Aralık 2014 Yazar Paylaş 18 Aralık 2014 Arka taraf cok basik, dar diye duydum. kaput ucunda boya çok da onemli değil sanirim? Buda diğer bir alternatif bunun da fiyat uygun geldi neden acaba http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-memurdan-2004-focus-otomatik-189607475/detay Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 Arkadaşlar yorumlarinizi, kullanim deneyimlerinizi bekliyorum. Yorumlar olumlu gelirse muhtemelen Pazartesi almaya giderim. Şimdiden teşekkürler. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sade-ve-*** küfür ***-ford-fiesta-164462965/detay ilan tarihi 13 mayıs Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 27 plaka da tek harf şüphelendirdi beni dışardan alınıp G.Antepe getirilmiş Ağrıya satılmış Plaka No 27D2774 Marka FORD Model Yılı 2009 Ruhsat Tarihi 24/02/2014 Tescil Birimi GAZİANTEP Cinsi OTOMOBİL Renk 1 KIRMIZI Renk 2 Çalıntı mı? HAYIR Hak Mahrumiyeti YOK Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 Arka taraf cok basik, dar diye duydum. kaput ucunda boya çok da onemli değil sanirim? Sizin ihtiyaçlarınıza göre değişir. Küçük aileyseniz arka tarafta uzun boylu biri oturmayacaksa ihtiyaçlarınızı karşılar bence. Yine de gidip bayide test edip sonra almak en mantıklısı Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 Daha birinin tatlısını yemeden adam 4. araba konusu açacak neredeyse haftaya çayını içmeye gelirim, alırsan stickerde getiririm Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek 19 Aralık 2014 Yazar Paylaş 19 Aralık 2014 Alınmazmış arkadaşlar araçta 13.960 ağır hasar mevcut. Arayışa devam 2 Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek 19 Aralık 2014 Yazar Paylaş 19 Aralık 2014 Daha birinin tatlısını yemeden adam 4. araba konusu açacak neredeyse haftaya çayını içmeye gelirim, alırsan stickerde getiririm Kardeşim benim, araba bul, çağır beni, çay,çorba sınırsız temiz c max var birinde. Satıyormusun diyorum evet diyor. Alayım diyorum, önce araba bulmam lazım diyor. Onu sıkıştırmak lazım. Sen zaten kesin bilirsin o arabayı fume renk İyiki sıfır araç almışım Allah kaza bela vermesin, iyi günlerde kullanın. Senin fiesta çok çok güzeldi tek kapı olmasa. Konusunu kaçırmışım. Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 Alınmazmış arkadaşlar araçta 13.960 ağır hasar mevcut. Arayışa devam 13.960 da iyiymiş. forumda bir çok dizel veya benzinli temiz araba var. neden başka yerlere bakıyorsunuz. sahibinin kim olduğu belli araçlar. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 2. el araba bulmak zor iş. Allah bakanın yardımcısı olsun. 13.960 da iyiymiş. forumda bir çok dizel veya benzinli temiz araba var. neden başka yerlere bakıyorsunuz. sahibinin kim olduğu belli araçlar. Nasip birazda. Benim gül gibi Maraşlım yaban ellere gitti. Plaza 4. gün aracı satmış. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek 19 Aralık 2014 Yazar Paylaş 19 Aralık 2014 13.960 da iyiymiş. forumda bir çok dizel veya benzinli temiz araba var. neden başka yerlere bakıyorsunuz. sahibinin kim olduğu belli araçlar. Sedat Bey, forumdaki birçok dizel veya benzinli olan araçları bana alıp gelirsen neden olmasın güzel kardeşim Mesleki olarak izin sıkıntım var en fazla 3 saatlik en uzak olarak Erzuruma kadar gidebilirim. O yüzden Iğdır,Ağrı,Kars, Ardahan,Van ve Erzurumdan araba alabilirim. 1 Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 Sedat Bey, forumdaki birçok dizel veya benzinli olan araçları bana alıp gelirsen neden olmasın güzel kardeşim Mesleki olarak izin sıkıntım var en fazla 3 saatlik en uzak olarak Erzuruma kadar gidebilirim. O yüzden Iğdır,Ağrı,Kars, Ardahan,Van ve Erzurumdan araba alabilirim. aradaki 1500 km yi farkedemedim. (ığdır da uzakmış laa) kusuruma bakmayın işiniz zor valla. 2 Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek 19 Aralık 2014 Yazar Paylaş 19 Aralık 2014 aradaki 1500 km yi farkedemedim. (ığdır da uzakmış laa) kusuruma bakmayın işiniz zor valla. He valla çok uzağa yapmışlar 1 Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 Abi erzurumda baktığın araç varsa yardımcı olmaya çalışayım. Ama Erzurum piyasası uçmuş farkındasınızdır Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 Kardeşim benim, araba bul, çağır beni, çay,çorba sınırsız temiz c max var birinde. Satıyormusun diyorum evet diyor. Alayım diyorum, önce araba bulmam lazım diyor. Onu sıkıştırmak lazım. Sen zaten kesin bilirsin o arabayı fume renk Bir bulsam bir bulsam geçenlerde çok güzel bir fusion vardı 2006 1,6 dizel 50.000 km boyasız. Arkadaşa 20.000 TL'ye bırakıyordu almadan gelme dedim 500 lira düşmek için bir gün bekleyelim dedi kadın arabayı akşama 23.750 TL'ye sattı haberim olsa arardım seni Şimdi benim anladığım sen ona araba bakıyorsun, onun arabayı sen mi alacaksın, ee focus ne olacak? Takasa yanaşmıyor mu? Sedat Bey, forumdaki birçok dizel veya benzinli olan araçları bana alıp gelirsen neden olmasın güzel kardeşim Mesleki olarak izin sıkıntım var en fazla 3 saatlik en uzak olarak Erzuruma kadar gidebilirim. O yüzden Iğdır,Ağrı,Kars, Ardahan,Van ve Erzurumdan araba alabilirim. Uzaklık bu aralar bana da büyük dert, broadwayı değiştirmek istiyorum arabasız kalmadan ama 15.000 TL'lik araba içinde şehir dışına gitmeye hiç niyetim yok. Ah gençliğim olacaktı derdim sen bul ben giderim almaya şimdi nerede ilçelere gidemiyoruz Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 Abi erzurumda baktığın araç varsa yardımcı olmaya çalışayım. Ama Erzurum piyasası uçmuş farkındasınızdır Artık Erzurum Iğdır'dan alıyor biri bu hafta olarak, yazdan bu zamana 3 araba gönderdik Erzurum'a Son arabayı ben alacaktım Erzurum'lu iyi para verince gitti... Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek 19 Aralık 2014 Yazar Paylaş 19 Aralık 2014 Bir bulsam bir bulsam geçenlerde çok güzel bir fusion vardı 2006 1,6 dizel 50.000 km boyasız. Arkadaşa 20.000 TL'ye bırakıyordu almadan gelme dedim 500 lira düşmek için bir gün bekleyelim dedi kadın arabayı akşama 23.750 TL'ye sattı haberim olsa arardım seni Şimdi benim anladığım sen ona araba bakıyorsun, onun arabayı sen mi alacaksın, ee focus ne olacak? Takasa yanaşmıyor mu? Uzaklık bu aralar bana da büyük dert, broadwayı değiştirmek istiyorum arabasız kalmadan ama 15.000 TL'lik araba içinde şehir dışına gitmeye hiç niyetim yok. Ah gençliğim olacaktı derdim sen bul ben giderim almaya şimdi nerede ilçelere gidemiyoruz Focus Urfa/Siverek'e gitti kardeşim arabasızım şu an. Fusion konusunda çok ayıp etmişin Abi erzurumda baktığın araç varsa yardımcı olmaya çalışayım. Ama Erzurum piyasası uçmuş farkındasınızdır Allah razı olsun kardeşim. Çok iyi olur. Erzurum bu bölgede bizim can damarımız. Bulursam haber veririm hemen. Buralar çok uçuk batıya göre. Yokluktan... Yorum bağlantısı
Yusuf Ağırbaş 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 (düzenlendi) Fiyat çok çok uygun piyasaya göre. Favorilerimde olan bi araç. Ancak ilanın yayın süresi beni şüphelendirdi. Sorun yoksa alınır İlan tarihi önemli temiz araç bugüne kadar satılırdı. 19 Aralık 2014 tarihinde Yusuf Ağırbaş tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 Bence alınmaz. Sebebini soracak olursan, Araç da bi iticilik varmış da albenisi artsın diye pasta cila yaptırmış gibi bir his uyandırdı bende. Açıklaması Al-Sat yapanlar gibi geldi. Bir de Ağrı nereee, Antep nereee. Bu sadece benim fikrimdir. Önyargılı olabilirim ama benim fikrimdir Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 Bi kac arkadas yazmis bende ayni kanaatdeyim araba boyle temiz olsa o tarihten bu yana satilirdi.ben olsam secenekler arasindan elerdim Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 Focus Urfa/Siverek'e gitti kardeşim arabasızım şu an. Fusion konusunda çok ayıp etmişin Pek hızlı çıktın sen, o arabanın geçen seneden beri ilanı vardı satılmamıştı Elin uğurlu, araba satacak olursam sana devredeceğim Haberim olaydı kaçırmazdık C-max'a hiç gerek kalmazdı... Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek 19 Aralık 2014 Yazar Paylaş 19 Aralık 2014 Pek hızlı çıktın sen, o arabanın geçen seneden beri ilanı vardı satılmamıştı Elin uğurlu, araba satacak olursam sana devredeceğim Haberim olaydı kaçırmazdık C-max'a hiç gerek kalmazdı... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2006-model-cmax-dizel-acilll-satilik-182495952/detay/ Oğuzhan buna gidelim mi kardeşim. 7000 Tl hasar kaydı varmış. 1 değişen 2 boya var. Kaput taş çarpmasından benden önceki boyatmış, araştırdım o şekildeymiş diyor. Alınır mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts