İçeriğe Yönlendir

Alinir Mi?

Sinan Çiçek

Recommended Posts

Onur Oflaz

Fiyat çok çok uygun piyasaya göre. Favorilerimde olan bi araç. Ancak ilanın yayın süresi beni şüphelendirdi. Sorun yoksa alınır

Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu

27 plaka da tek harf şüphelendirdi beni dışardan alınıp G.Antepe getirilmiş Ağrıya satılmış

Plaka No 27D2774 Marka FORD Model Yılı 2009 Ruhsat Tarihi 24/02/2014 Tescil Birimi GAZİANTEP Cinsi OTOMOBİL Renk 1 KIRMIZI Renk 2   Çalıntı mı? HAYIR Hak Mahrumiyeti YOK
Yorum bağlantısı
Onur Oflaz

Arka taraf cok basik, dar diye duydum. kaput ucunda boya çok da onemli değil sanirim?

Sizin ihtiyaçlarınıza göre değişir. Küçük aileyseniz arka tarafta uzun boylu biri oturmayacaksa ihtiyaçlarınızı karşılar bence. Yine de gidip bayide test edip sonra almak en mantıklısı

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Daha birinin tatlısını yemeden adam 4. araba konusu açacak neredeyse :p haftaya çayını içmeye gelirim, alırsan stickerde getiririm :)

Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek

Alınmazmış arkadaşlar araçta 13.960 ağır hasar mevcut. Arayışa devam :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek

Daha birinin tatlısını yemeden adam 4. araba konusu açacak neredeyse :p haftaya çayını içmeye gelirim, alırsan stickerde getiririm :)

Kardeşim benim, araba bul, çağır beni, çay,çorba sınırsız :biggrin: temiz c max var birinde. Satıyormusun diyorum evet diyor. Alayım diyorum, önce araba bulmam lazım diyor. Onu sıkıştırmak lazım. Sen zaten kesin bilirsin o arabayı fume renk :D

İyiki sıfır araç almışım :)

Allah kaza bela vermesin, iyi günlerde kullanın. Senin fiesta çok çok güzeldi tek kapı olmasa. Konusunu kaçırmışım.

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

Alınmazmış arkadaşlar araçta 13.960 ağır hasar mevcut. Arayışa devam :)

13.960 da iyiymiş.

forumda bir çok dizel veya benzinli temiz araba var. neden başka yerlere bakıyorsunuz. sahibinin kim olduğu belli araçlar.

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

2. el araba bulmak zor iş. Allah bakanın yardımcısı olsun.

13.960 da iyiymiş.

forumda bir çok dizel veya benzinli temiz araba var. neden başka yerlere bakıyorsunuz. sahibinin kim olduğu belli araçlar.

Nasip birazda. Benim gül gibi Maraşlım yaban ellere gitti. Plaza 4. gün aracı satmış. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek

13.960 da iyiymiş.

Sedat Bey, forumdaki birçok dizel veya benzinli olan araçları bana alıp gelirsen neden olmasın güzel kardeşim :) Mesleki olarak izin sıkıntım var en fazla 3 saatlik en uzak olarak Erzuruma kadar gidebilirim. O yüzden Iğdır,Ağrı,Kars, Ardahan,Van ve Erzurumdan araba alabilirim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

Sedat Bey, forumdaki birçok dizel veya benzinli olan araçları bana alıp gelirsen neden olmasın güzel kardeşim :) Mesleki olarak izin sıkıntım var en fazla 3 saatlik en uzak olarak Erzuruma kadar gidebilirim. O yüzden Iğdır,Ağrı,Kars, Ardahan,Van ve Erzurumdan araba alabilirim.

aradaki 1500 km yi farkedemedim. (ığdır da uzakmış laa) kusuruma bakmayın :)  işiniz zor valla.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek

aradaki 1500 km yi farkedemedim. (ığdır da uzakmış laa) kusuruma bakmayın :)  işiniz zor valla.

He valla çok uzağa yapmışlar :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Oflaz

Abi erzurumda baktığın araç varsa yardımcı olmaya çalışayım. Ama Erzurum piyasası uçmuş farkındasınızdır :)

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Kardeşim benim, araba bul, çağır beni, çay,çorba sınırsız :biggrin: temiz c max var birinde. Satıyormusun diyorum evet diyor. Alayım diyorum, önce araba bulmam lazım diyor. Onu sıkıştırmak lazım. Sen zaten kesin bilirsin o arabayı fume renk :D

Bir bulsam bir bulsam :) geçenlerde çok güzel bir fusion vardı 2006 1,6 dizel 50.000 km boyasız. Arkadaşa 20.000 TL'ye bırakıyordu almadan gelme dedim 500 lira düşmek için bir gün bekleyelim dedi kadın arabayı akşama 23.750 TL'ye sattı  :kafa2:  haberim olsa arardım seni  :bambam:

Şimdi benim anladığım sen ona araba bakıyorsun, onun arabayı sen mi alacaksın, ee focus ne olacak? Takasa yanaşmıyor mu?

Uzaklık bu aralar bana da büyük dert, broadwayı değiştirmek istiyorum arabasız kalmadan ama 15.000 TL'lik araba içinde şehir dışına gitmeye hiç niyetim yok. Ah gençliğim olacaktı derdim sen bul ben giderim almaya şimdi nerede ilçelere gidemiyoruz  :baby:

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Abi erzurumda baktığın araç varsa yardımcı olmaya çalışayım. Ama Erzurum piyasası uçmuş farkındasınızdır :)

Artık Erzurum Iğdır'dan alıyor biri bu hafta olarak, yazdan bu zamana 3 araba gönderdik Erzurum'a :) Son arabayı ben alacaktım Erzurum'lu iyi para verince gitti... :)

Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek

Bir bulsam bir bulsam :) geçenlerde çok güzel bir fusion vardı 2006 1,6 dizel 50.000 km boyasız. Arkadaşa 20.000 TL'ye bırakıyordu almadan gelme dedim 500 lira düşmek için bir gün bekleyelim dedi kadın arabayı akşama 23.750 TL'ye sattı  :kafa2:  haberim olsa arardım seni  :bambam:

Şimdi benim anladığım sen ona araba bakıyorsun, onun arabayı sen mi alacaksın, ee focus ne olacak? Takasa yanaşmıyor mu?

Uzaklık bu aralar bana da büyük dert, broadwayı değiştirmek istiyorum arabasız kalmadan ama 15.000 TL'lik araba içinde şehir dışına gitmeye hiç niyetim yok. Ah gençliğim olacaktı derdim sen bul ben giderim almaya şimdi nerede ilçelere gidemiyoruz  :baby:

Focus Urfa/Siverek'e gitti kardeşim arabasızım şu an. Fusion konusunda çok ayıp etmişin :p

:bravo: Allah razı olsun kardeşim. Çok iyi olur. Erzurum bu bölgede bizim can damarımız. Bulursam haber veririm hemen. Buralar çok uçuk batıya göre. Yokluktan...

Yorum bağlantısı
Yusuf Ağırbaş
(düzenlendi)

Fiyat çok çok uygun piyasaya göre. Favorilerimde olan bi araç. Ancak ilanın yayın süresi beni şüphelendirdi. Sorun yoksa alınır

İlan tarihi önemli temiz araç bugüne kadar satılırdı.

tarihinde Yusuf Ağırbaş tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı

Bence alınmaz. Sebebini soracak olursan, Araç da bi iticilik varmış da albenisi artsın diye pasta cila yaptırmış gibi bir his uyandırdı bende. Açıklaması Al-Sat yapanlar gibi geldi. Bir de Ağrı nereee, Antep nereee. 

Bu sadece benim fikrimdir. Önyargılı olabilirim ama benim fikrimdir :) 

Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin

Bi kac arkadas yazmis bende ayni kanaatdeyim araba boyle temiz olsa o tarihten bu yana satilirdi.ben olsam secenekler arasindan elerdim

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Focus Urfa/Siverek'e gitti kardeşim arabasızım şu an. Fusion konusunda çok ayıp etmişin :p

Pek hızlı çıktın sen, o arabanın geçen seneden beri ilanı vardı satılmamıştı :) Elin uğurlu, araba satacak olursam sana devredeceğim :) Haberim olaydı kaçırmazdık C-max'a hiç gerek kalmazdı...

Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek

Pek hızlı çıktın sen, o arabanın geçen seneden beri ilanı vardı satılmamıştı :) Elin uğurlu, araba satacak olursam sana devredeceğim :) Haberim olaydı kaçırmazdık C-max'a hiç gerek kalmazdı...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2006-model-cmax-dizel-acilll-satilik-182495952/detay/

Oğuzhan buna gidelim mi kardeşim. :) 7000 Tl hasar kaydı varmış. 1 değişen 2 boya var. Kaput taş çarpmasından benden önceki boyatmış, araştırdım o şekildeymiş diyor. Alınır mı?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...