Mehmet Göktürk 20 Aralık 2014 Paylaş 20 Aralık 2014 Siz denediniz galiba? İşte zaten hep bu düşüncelerden dolayı böyle lüks araçlar yok parasına satılıyor. Amcamın kayınpederinde 98 modeli var, 98 yılında sıfır alınmış, yağ bakımlarını da kendi evinin garajında kendisi yapıyor. Araba hala çiçek gibi ve ben hiç şikayet ettiğini satmaya çalıştığını vs.. duymadım. Tabi ki binek bi arabanın bakım maliyetini ikiye üçe katlar, ama karşılaştırmasını bile yapmak adaletsizlik.. "güzel" ve "klasik" bir araç ise, fiziksel olarak büyük hasarı yoksa ve siz bu arabayı "ikinci" olarak tutabilecek ekonomik güçteyseniz bu tarz araçlar elbette güzel. Ben şimdi eski mustang aracım olsaydı diye isterdim mesela. bakım yapar para harcarsın ama pazarları da güzel binersin. Daimi binmek için uygun değil. Koleksiyon ve hobi aracı olur. Hobinin de maliyeti zaten kişiye göre değişir ama düşünülmez. Düşünürsen yapmamak lazım. Şu araç sahibi düzgün bir adam ise (öğrenmek lazım) başınızı daha az ağrıtır ve daha çok hoşunuza gider: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-tamamen-orjinal-hic-sigara-icilmemis-garaj-arabasi-192402935/detay 1 Yorum bağlantısı
Can Ergül 20 Aralık 2014 Paylaş 20 Aralık 2014 "güzel" ve "klasik" bir araç ise, fiziksel olarak büyük hasarı yoksa ve siz bu arabayı "ikinci" olarak tutabilecek ekonomik güçteyseniz bu tarz araçlar elbette güzel. Ben şimdi eski mustang aracım olsaydı diye isterdim mesela. bakım yapar para harcarsın ama pazarları da güzel binersin. Daimi binmek için uygun değil. Koleksiyon ve hobi aracı olur. Hobinin de maliyeti zaten kişiye göre değişir ama düşünülmez. Düşünürsen yapmamak lazım. Şu araç sahibi düzgün bir adam ise (öğrenmek lazım) başınızı daha az ağrıtır ve daha çok hoşunuza gider: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-tamamen-orjinal-hic-sigara-icilmemis-garaj-arabasi-192402935/detay Tamamen katılıyorum. Büyük motorlu bi arabaya günlük binmek için ya çok zengin olmak lazım ya da arabaya kıymet vermemek lazım. Bu beyaz mustang de kırmızı-beyaz marlboro mustanglerden galiba.. bu arabaya da günlük binmek çok zor, yaktığı bir yana, bahşiş masrafı da çoğalıyor, adamlar 5 lirayı beğenmez oluyor Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 20 Aralık 2014 Paylaş 20 Aralık 2014 Bu modeller makam amaçlı olduğundan bence sürmekten ziyade arkasına kurulmak zevklidir. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 21 Aralık 2014 Yazar Paylaş 21 Aralık 2014 Belki mafyadır hocam Ooo sulalem mafya :D Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 21 Aralık 2014 Yazar Paylaş 21 Aralık 2014 genç adamsınız. Ne yapacaksınız mafya arabasını? Mustang olur Toyota GT olur Audi TT olur Honda Acura vs olur. BMW 3 olur Sizin yaştaolup imkanım olsa (ki var görünüyor) yukarıda yazdıklarıma bakarım. Ya abi ben genelde bu tür aracları aşırı seviyorum hani nasıl anlatayım S350L , bmw 7 serisi , mercedes vito gibi araclar. Siyah olacak sağdan sağdan gidiceksin oyle spor araçları falan pek sevmem ehliyet almama bir sene var ama spor tek kapı egzozu 2 mahalle ilerden duyulan araçlar değilde. Simsiyah renkli en koyusundan filmli halk arasında mafya arabası olarak tabir edilen modellerden hoslanıyorum bi kazaya karısınca kendimden once inip karsı taraftakine birsey olmusmu diye bakabileceğim araçlar, yeni model bir araç alacağıma bu tur arabalardan almak istiyorum yakıt vergi falan onemli değil ben hergun 3 saat araba yıkayan biriyim ehliyetim yok ama 3. Sınıfdan beri yaklasık 8 senedir trafikteyim ayrıca otomotiv okuyorum elektromekanik alanı yani aslan besleyen yemi dusunmez derlerya o arabanın asaleti yeter bea Ben arabalarla asırı derecede duygusal bağ kuran biriyim hani babamdan bile iyi bakıyorum bizim arabaya denebilir yani bu tur eski ama efsane araçlar genelde bakımsızları baş ağrıttığı için hepsi boyle goruluyor ama temiz bakımlı bir bmw evladiyelik olur diye dusunuyorum Bilinçli kullanılmış bakımları zamanında gerektiği gibi yapılmış, kilometresi de çok şişkin olmayan bi aracın ne gibi yüklü bi masrafı olabilir ki? Bence fazla abartılıyor. Çok haklısın abicim arkadasımın babasının sıfır aldığı 99 model e200D aracı bir kere bile yolda bırakmamıs. Bakarsan bağ olur Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 21 Aralık 2014 Yazar Paylaş 21 Aralık 2014 2000 değil de 99 model olsa bir alt dilime iniyor o da 1.500 lira civarıydı galiba, sonra da kasko bedelinin yüzde 5'i meselesini katınca mtv 1000 lira. Bu arabaya binecek kadar gözü karaysanız 1000 tl yıllık çok aman aman bi vergi değil bana göre Babam 96 model 5200 motor grand cherokee ye 940 lira vergi ödüyor. Şu anda araba alacak param olsa, gider aynısından bitane de ben alırım, masrafı hiç de umrumda olmaz, 8 silindir apayrı bi dünya Bu 7.50iL ler V12 abi Bağımlılık yapıyor deli damgası yemeyecek olsam bozarım evin duvarını aksamları evin içine parkederim garaj kapısı gibi yaparım oturma odasını 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 740 olacak, sağdan sağdan gideceksin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 .. ben hergun 3 saat araba yıkayan biriyim ehliyetim yok ama 3. Sınıfdan beri yaklasık 8 senedir trafikteyim ayrıca otomotiv okuyorum elektromekanik alanı yani aslan besleyen yemi dusunmez derlerya o arabanın asaleti yeter bea ... Öncelikle bu yaptığınız yanlış. Hukuka aykırı. Vatandaşlara tehlike, ve kanunlara saygısızlık. BU alışkanlığınız (hukuka saygısızlık) umarım diğer alanlarda yaşınız ilerledikçe devam etmez. Diğer konu da aslan besleyen yemi elbette düşünür. bkz aşağıda: http://www.gezikolik.com/tr/Gezelim_Gorelim/Gezilecek_Yerler/Turkiye/ISTANBUL/DARICA_HAYVANAT_BAHCESI__ZOR_DURUMDA/e_4783.aspx Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 21 Aralık 2014 Yazar Paylaş 21 Aralık 2014 Öncelikle bu yaptığınız yanlış. Hukuka aykırı. Vatandaşlara tehlike, ve kanunlara saygısızlık. BU alışkanlığınız (hukuka saygısızlık) umarım diğer alanlarda yaşınız ilerledikçe devam etmez. Diğer konu da aslan besleyen yemi elbette düşünür. bkz aşağıda: http://www.gezikolik.com/tr/Gezelim_Gorelim/Gezilecek_Yerler/Turkiye/ISTANBUL/DARICA_HAYVANAT_BAHCESI__ZOR_DURUMDA/e_4783.aspx Trafik te derken. Yazlıkta koyde mahallede çok fazla araba olmuyor. Çıkıyorum canım sıkılınca geziyorum. Trafikte diyince yanlıs anlasılmıs anayolda caddelerde surmuyorum tabiki. Gunde 3 4 arabanın geçtiği yollar. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 Trafik te derken. Yazlıkta koyde mahallede çok fazla araba olmuyor. Çıkıyorum canım sıkılınca geziyorum. Trafikte diyince yanlıs anlasılmıs anayolda caddelerde surmuyorum tabiki. Gunde 3 4 arabanın geçtiği yollar. ok kabul. kısa zamanda ehliyetinize kavuşursunuz. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 Ben üniversitedeyken(2004-2009) zengin bir tanıdığımızda vardı, şimdi muhtemelen yenisini almıştır. Bir defa binmek nasip oldu. Hiç unutmuyorum: O şoför koltuğuna oturdu ben de yanına. Tam bunca tuş neye yarıyor falan diye uzaylı gibi bakıyordum ki baktım koltuk ve direksiyon hareket etmeye başladı. İçimden bağıra bağıra OHA derken dışarıya kibar bir "vay be" çıktı ağzımdan Sonra çalıştırdı, geri vitese taktı, renkli bir ekranda grafik olarak araç ve aracın önünde arkasında bulunan manialar gösteriliyordu yine OHA dedim içimden, dışımdan "hımmm" derken Kız olsam bu tecrübem yatakta biterdi herhalde. Hoş zaten bundan sonrasını pek hatırlamıyorum. 8 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 Ye kürküm ye tabii, benzincinin bile tavrı farklı olur. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 Ben üniversitedeyken(2004-2009) zengin bir tanıdığımızda vardı, şimdi muhtemelen yenisini almıştır. Bir defa binmek nasip oldu. Hiç unutmuyorum: O şoför koltuğuna oturdu ben de yanına. Tam bunca tuş neye yarıyor falan diye uzaylı gibi bakıyordum ki baktım koltuk ve direksiyon hareket etmeye başladı. İçimden bağıra bağıra OHA derken dışarıya kibar bir "vay be" çıktı ağzımdan Sonra çalıştırdı, geri vitese taktı, renkli bir ekranda grafik olarak araç ve aracın önünde arkasında bulunan manialar gösteriliyordu yine OHA dedim içimden, dışımdan "hımmm" derken Kız olsam bu tecrübem yatakta biterdi herhalde. Hoş zaten bundan sonrasını pek hatırlamıyorum. :D Allah iyiliğinizi versin.Sesli güldüm.Bir arabaya verdiniz gitti yani 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 :D Allah iyiliğinizi versin.Sesli güldüm.Bir arabaya verdiniz gitti yani Abi araba değil uçuyordu galiba fark edemedim 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 Abi araba değil uçuyordu galiba fark edemedim Ben genelde,"Millet nelere biniyor" diyorum böyle durumlarda :D 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 21 Aralık 2014 Yazar Paylaş 21 Aralık 2014 Ben üniversitedeyken(2004-2009) zengin bir tanıdığımızda vardı, şimdi muhtemelen yenisini almıştır. Bir defa binmek nasip oldu. Hiç unutmuyorum: O şoför koltuğuna oturdu ben de yanına. Tam bunca tuş neye yarıyor falan diye uzaylı gibi bakıyordum ki baktım koltuk ve direksiyon hareket etmeye başladı. İçimden bağıra bağıra OHA derken dışarıya kibar bir "vay be" çıktı ağzımdan Sonra çalıştırdı, geri vitese taktı, renkli bir ekranda grafik olarak araç ve aracın önünde arkasında bulunan manialar gösteriliyordu yine OHA dedim içimden, dışımdan "hımmm" derken Kız olsam bu tecrübem yatakta biterdi herhalde. Hoş zaten bundan sonrasını pek hatırlamıyorum. Siz yine iyi tepki vermissiniz adam nasılsın iyimisin diyor ben su duğme ne ise yarıyor diyorum. Dersler nasıl diyor abi bu koltuk gidiyo diye bağırıyorum hani arabaya bindikten sonra adamı yarım saat sonra falan farkettim sonra alay konusu oldu 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 Ben üniversitedeyken(2004-2009) zengin bir tanıdığımızda vardı, şimdi muhtemelen yenisini almıştır. Bir defa binmek nasip oldu. Hiç unutmuyorum: O şoför koltuğuna oturdu ben de yanına. Tam bunca tuş neye yarıyor falan diye uzaylı gibi bakıyordum ki baktım koltuk ve direksiyon hareket etmeye başladı. İçimden bağıra bağıra OHA derken dışarıya kibar bir "vay be" çıktı ağzımdan Sonra çalıştırdı, geri vitese taktı, renkli bir ekranda grafik olarak araç ve aracın önünde arkasında bulunan manialar gösteriliyordu yine OHA dedim içimden, dışımdan "hımmm" derken Kız olsam bu tecrübem yatakta biterdi herhalde. Hoş zaten bundan sonrasını pek hatırlamıyorum. Yorum bağlantısı
Osman Ozturk 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 Böyle bir araç benim için evin ikinci aracı olup uzun yol için garajda yatar.Linkteki araçtaki fiyat emsalse az bir farkla 2011 model ecoboost mondeo alıp garaja koymayı tercih ederim. Yorum bağlantısı
Fatih Kasa 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 Bir arkadasımın 7,40 il aracını sürmüştüm . Tren gibiydi valla . Güzel bir arabaydı. başka da birşey diyemiyorum... Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Ben üniversitedeyken(2004-2009) zengin bir tanıdığımızda vardı, şimdi muhtemelen yenisini almıştır. Bir defa binmek nasip oldu. Hiç unutmuyorum: O şoför koltuğuna oturdu ben de yanına. Tam bunca tuş neye yarıyor falan diye uzaylı gibi bakıyordum ki baktım koltuk ve direksiyon hareket etmeye başladı. İçimden bağıra bağıra OHA derken dışarıya kibar bir "vay be" çıktı ağzımdan Sonra çalıştırdı, geri vitese taktı, renkli bir ekranda grafik olarak araç ve aracın önünde arkasında bulunan manialar gösteriliyordu yine OHA dedim içimden, dışımdan "hımmm" derken Kız olsam bu tecrübem yatakta biterdi herhalde. Hoş zaten bundan sonrasını pek hatırlamıyorum. Emre'yle olan ilişkimizi bir kez daha gözden geçirmeyi teklif ediyorum arkadaşlar. Neyin peşinde olduğunu öğrenmemiz lazım. 1 Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Ben araçtaki şu kavanozları çözemedim Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Ben araçtaki şu kavanozları çözemedim Bardak onlar.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Bardak onlar.. şoförün de canı çekerse bardığın içindekinden Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 şoförün de canı çekerse bardığın içindekinden İçi boş.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 İçi boş.. len içi şimdilik boş.patronsun,arka koltuğa kurulmuşsun angaraya gidiyosun.arka kafalığın yanından bardakları aldın,buzdolabından da milli içeceğimizi aldın,ohh buz gibi,şoför de isteyebilir diyorum. milli içkiden yani Yorum bağlantısı
Recommended Posts