Misafir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 len içi şimdilik boş.patronsun,arka koltuğa kurulmuşsun angaraya gidiyosun.arka kafalığın yanından bardakları aldın,buzdolabından da milli içeceğimizi aldın,ohh buz gibi,şoför de isteyebilir diyorum. milli içkiden yani Böyle bir arabam var.. Bu düşüncede şüfer tutmam. Ben kullanırım. Zaten ilandaki aracın sahibide kendi kullanmış sürekli ki bardakların etiketleri üzerinde.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Böyle bir arabam var.. Bu düşüncede şüfer tutmam. Ben kullanırım. Zaten ilandaki aracın sahibide kendi kullanmış sürekli ki bardakların etiketleri üzerinde.. ilanı şoföre verdirtmiştir bence.ben o arabanın sahibisi olsam ne uğraşcam ölücülerle,mezarcılarla şoför o bardakları da içinde ukte kaldığı için (ulan ne kendi içti ne bana içirdi inek arabası diyerek) resimlemiştir.zaten resimledikten sonra da "nalet olsun" diyerek yere çarpmış Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Emre'yle olan ilişkimizi bir kez daha gözden geçirmeyi teklif ediyorum arkadaşlar. Neyin peşinde olduğunu öğrenmemiz lazım. Aşkolsun Murat abi ben öyle bir insan mıyım? Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Aşkolsun Murat abi ben öyle bir insan mıyım? Nerden biliim len? "Kız olsam bu tecrübem yatakta biterdi herhalde. Hoş zaten bundan sonrasını pek hatırlamıyorum." İkinci cümlenden kıllandım olm. N'olur n'olmaz, ben şüpheleneyim de. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Nerden biliim len? "Kız olsam bu tecrübem yatakta biterdi herhalde. Hoş zaten bundan sonrasını pek hatırlamıyorum." İkinci cümlenden kıllandım olm. N'olur n'olmaz, ben şüpheleneyim de. Abi şüphelerini kaldırmak için söylüyorum eşim dişi ben erkek. Ve hiç bir şekilde onu aldatmıyorum. Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Abi şüphelerini kaldırmak için söylüyorum eşim dişi ben erkek. Ve hiç bir şekilde onu aldatmıyorum. Allah mesut etsin janim. Görüşem bi ara şimşek Emre. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Allah mesut etsin janim. Görüşem bi ara şimşek Emre. Abi görüşicezz inşallah Teşekkür ederim Mangalda ne kadar kuzu eti tüketirsin? Ona göre hazırlı olayım ama Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Abi görüşicezz inşallah Teşekkür ederim Mangalda ne kadar kuzu eti tüketirsin? Ona göre hazırlı olayım ama Ne kadar var? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Ne kadar var? Bah bah hiç hayır der mi Murat abim Canın sağ olsun istediğin kadar alırız 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Bah bah hiç hayır der mi Murat abim Canın sağ olsun istediğin kadar alırız Alla razı olsun beya. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts