İçeriğe Yönlendir

Buğranın İşleri

Buğra Höngül

Recommended Posts

Erdal Delebe

"Cıncık" gibi olmuş diyesim geldi:) Elinize sağlık süper olmuş

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

hangi malzeme ve alet ile yapılıyor bu güzellik acaba.benim mondeo nun farları da kendinden geçmeye başlamış.

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Maşallah, her yaptığın uygulama diğerinden daha güzel oluyor.  :nazar:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Çekiç

ellerinize sağlık Buğra kardeşim. benim aracında farlar matlaşmıstı. meguiars ta far uygulaması yaptırdık bir zaman sonra yine parlaklığını kaybetti. parlaklığını koruması için yapabileceğimiz bir uygulama varmı

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

meguersin far için koruyucu cilası ve boya için kullanılan wax cilalar kullanırsanız kireçlenme,matlaşma çok uzun süre engellene bilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

ellerinize sağlık Buğra kardeşim. benim aracında farlar matlaşmıstı. meguiars ta far uygulaması yaptırdık bir zaman sonra yine parlaklığını kaybetti. parlaklığını koruması için yapabileceğimiz bir uygulama varmı

Soft99 hard plastic coat kullanıyorum tavaiyede ederim çok güzel bir berraklık veriyor
Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

hangi malzeme ve alet ile yapılıyor bu güzellik acaba.benim mondeo nun farları da kendinden geçmeye başlamış.

Farın durumuna göre zımpara kullanıyorum buna 600-800-1200-1500-2000 kullandım zımpara işi bitince pasta yün ped kullandık daha sonra meguiars plastx en son soft99 nano hard clear kullandım ki büyük berraklık veriyor finish olarak

http://www.kimyasaladamlar.com/03144-nano-hard-clear-saglam-nano-temizligi-pmu508

Ürün bu 10-15araca yeterli

Çok güzel olmuş, nasıl yaptıtnız ? Bizi de aydınlatır mısınız ?

Maşallah, her yaptığın uygulama diğerinden daha güzel oluyor. :nazar::nazar:

Teşekkürler serkan :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Yukarıda belirttiğim gibi soft99 ürünü glaco diye geçiyor ultra olanı

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

Bende yağmur kaydirici uyguladım ama ön camda fiskiye ile su artırıp silecek kullandığım da cam yağlı gibi oluyor kuruyana kadar görüşe engel oluyor. Çözüm icin ne yapabilirim.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Ürünün ömrünü merak ediyorum, istediğim kadar dayanırsa benim de çeyize eklenecek.

Bende yağmur kaydirici uyguladım ama ön camda fiskiye ile su artırıp silecek kullandığım da cam yağlı gibi oluyor kuruyana kadar görüşe engel oluyor. Çözüm icin ne yapabilirim.

Hangi ürünü kullandınız? Her ürün farklı sonuçlar verebiliyor.

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Zaman gösterecek dayımını

Sileceğede baksaydınız bi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...