İçeriğe Yönlendir

Buğranın İşleri

Buğra Höngül

Recommended Posts

Sercan AKAN59

gayet başarılı gözüküyor.

peki yağmur esnasında bu sular kayarken silecek çalıştırırsak ne olur ? bir anlık reflex ya açtık sileceği.

Yorum bağlantısı
Nadir Açıkbaş

peki yağmur esnasında bu sular kayarken silecek çalıştırırsak ne olur ? bir anlık reflex ya açtık sileceği.

bence bişey olmaz bende glasshield uyguladım o da güzel bir ürün sileceğide çalıştırıyorum yağmur esnasında çünkü belli bir sürate ulaşmadan sular camı hızla terkedemiyor görüşü engelliyor o zaman da silecek kullanıyorum ben

Yorum bağlantısı
Serdar Samancıoğlu

carpex'in yağmur kaydırıcısını kullanmıştım uzun yolda bolu tarafında çok şiddetli bir yağmurda silecekleri çalıştırmaya ihtiyaç bile duymadım. dediğiniz ürünün fiyatını bilmiyorum ama carpex 6 7 lira bişeydi. 6 ay 1 yıl dayanım süresi biraz hayali olmuş  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Guex marka. HB den aldım

Daha iyi bir marka alıp, öncelikle camı güzelce temizleyip öyle uygulardım. İlk buğulanma olayı genelde silecek lastiğinden oluyor. Onlar da yenilenebilir tabi ki.

İstediğiniz kadar açabilirsiniz sileceği hiçbir sıkıntı yaşamazsınız, silecek siler, boncuklar akar gider, görüş sorunu olmaz.

carpex'in yağmur kaydırıcısını kullanmıştım uzun yolda bolu tarafında çok şiddetli bir yağmurda silecekleri çalıştırmaya ihtiyaç bile duymadım. dediğiniz ürünün fiyatını bilmiyorum ama carpex 6 7 lira bişeydi. 6 ay 1 yıl dayanım süresi biraz hayali olmuş  :)

2 yıl 20.000 km dayanan ürünler piyasaya çıkalı yıllar oldu ;)

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

Zaman gösterecek dayımını

Sileceğede baksaydınız bi

Silecegede mi sıkmam mı lazım?

Öncesinde silecekler süper temizliyordu

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Nasiol için de aynısını dediler tamamen kullanıcıya bağlı kostik çok etkiliyor herşeyi

Silecegede mi sıkmam mı lazım?

Öncesinde silecekler süper temizliyordu

Lastikleri temizleyin olmadı değiştirin
Yorum bağlantısı
Sercan AKAN59

o zaman bana sıkıntı cıkarmıcak bir ürün linki atarmısınız TR sitelerinden soft99 a baktımda bir sürü şey var çözemedim.

sanırım biraz beceriksizim  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Ali Gök

bu olay çok önemliymiş.2 hafta önce sami demirpaz saolsun yaptı benim arabama çok bariz fark var

Yorum bağlantısı
Alper Keskin

Yağmur yağmadı henüz. Yağışlar sonrası ve hareket halindeki performansını zamanı gelince buradan bildiririm sizlere...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Yağmur yağmadı henüz. Yağışlar sonrası ve hareket halindeki performansını zamanı gelince buradan bildiririm sizlere...

Bildir bildir [emoji5]
Yorum bağlantısı
Alper Keskin

Bildir bildir [emoji5]

;) bu arada diğer gelişimde dikiz aynalarına da yapalım yahu.Fazladan faydasını görürüz  :good1:

Yorum bağlantısı

Bu ürünün bir kutusu ile kaç cam için işlem yapabiliriz ? Az çok azalan miktarı test etmişsindir.

Yorum bağlantısı
Nadir Açıkbaş

cabincare uygularken temiz koltuklara sadece spreyi sıkıp bırakıyormuyuz onu anlayamadım buğra bey,geçen yazdan beri evde bekliyor uygulamamı bir de koltukları sökmeden araç içinde uygulasak herhangi bir sıkıntı olurmu sizce?

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Temiz koltuğa sık bırak şeklinde sökmesenizde olur ama ben bidaha yapsam bidaha sökerim

Yorum bağlantısı
Nadir Açıkbaş
(düzenlendi)

tmm sökünce daha verimli oluyor o halde anladım :)

kuruma süresi kullanmama oturmama süresi falan da varmı?

tarihinde Nadir Açıkbaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

tmm sökünce daha verimli oluyor o halde anladım :)

kuruma süresi kullanmama oturmama süresi falan da varmı?

Kuruyunca kürleşme sağlanmış oluyor 24saat yeterli araçta yapmam dememin nedeni kokusu çok ağır hava alan bi yerde tavsiye ederim aracada siniyor bir süre araçta yapınca
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Aracı cilalı şampuan la yikarsaniz yada silerken camlar dahil hızlı cila kullanirsanizda aynı etki oluyor ve çok uzun süre dayanıyor , bu şekilde yapıyorsanız ek kaydiriciya gerek yok haberiniz ola arkadaslar....

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...