Buğra Höngül 23 Kasım 2015 Yazar Paylaş 23 Kasım 2015 Aracı cilalı şampuan la yikarsaniz yada silerken camlar dahil hızlı cila kullanirsanizda aynı etki oluyor ve çok uzun süre dayanıyor , bu şekilde yapıyorsanız ek kaydiriciya gerek yok haberiniz ola arkadaslar....Cilalı şampuanla etkisi olcanı sanmam hızlı cila da belki 3-5gün Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Buğra,harika iş çıkmış ortaya ellerinize sağlık. Ellerine sağlık. Aydınlatma kalitem bariz biçimde değişti.Ayrıca araç daha yeni görünmeye başladı Misafirperverliğiniz için ev ahalisine de teşekkür ederim Nargile faslı da muhtemelen gelenekselleşecek Gelenek ve görenekleri severiz Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 23 Kasım 2015 Yazar Paylaş 23 Kasım 2015 Buğra,harika iş çıkmış ortaya ellerinize sağlık. Gelenek ve görenekleri severiz Haftaya İstanbuldayım gelenek görenek yapsakmı Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Haftaya İstanbuldayım gelenek görenek yapsakmı Tarih bellimi ? ona göre bakalım. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 23 Kasım 2015 Yazar Paylaş 23 Kasım 2015 1 inde izine ayrılıyorum 9da geri dönerim Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 23 Kasım 2015 Yazar Paylaş 23 Kasım 2015 Dumanlaşmayalım abi bi öm at numarayı Yorum bağlantısı
İsa Acar 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Hafta sonu ben de parlattırdım farları, ayna gibi oldu maşallah, resmen kör gidiyormuşum yollarda bu fusso 99' u nerden bulabilirim ya da herhangi bir wax uygulasam olur mu acaba? Teşekkürler... Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 23 Kasım 2015 Yazar Paylaş 23 Kasım 2015 Fusso tavsiye ederim kimyasaladamlar. com 1 Yorum bağlantısı
İskender ÖZÇELİK 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 iigünler arkadaşlar ben bütün camlara 3000 grift zımpara + meg101 + meg205+ meg66 uyguladım. Camda çok çizik vardı hepsi gitti.Ayda 1 de meg66 uyguluyorum. Şimdi de boya koruma meg21 yapıcam daha da ii olacak diye düşünüyorum.Su durmuyor artık .tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 23 Kasım 2015 Yazar Paylaş 23 Kasım 2015 iigünler arkadaşlar ben bütün camlara 3000 grift zımpara + meg101 + meg205+ meg66 uyguladım. Camda çok çizik vardı hepsi gitti.Ayda 1 de meg66 uyguluyorum. Şimdi de boya koruma meg21 yapıcam daha da ii olacak diye düşünüyorum.Su durmuyor artık .tavsiye ederim.Cam dediğiniz? Yorum bağlantısı
İskender ÖZÇELİK 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Aracın bütün camlarına Cam dediğiniz? Cam dediğiniz? Aracın camlarından bahsediyorum.Boya için yapılan malzemeler ile yaptım oldu. Yorum bağlantısı
İsa Acar 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Fusso tavsiye ederim kimyasaladamlar. com Teşekkür ederim Buğra hocam... 1 Yorum bağlantısı
Nadir Açıkbaş 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 iigünler arkadaşlar ben bütün camlara 3000 grift zımpara + meg101 + meg205+ meg66 uyguladım. Camda çok çizik vardı hepsi gitti.Ayda 1 de meg66 uyguluyorum. Şimdi de boya koruma meg21 yapıcam daha da ii olacak diye düşünüyorum.Su durmuyor artık .tavsiye ederim. iskender bey bende düşünüyorum bu uygulamayı yapmayı da bu saydıklarınız sanal pazarda bölünmüş olarak satılıyor focusa her birinden kaç gram yeterli olur???? ve uygulama sırası yazdığınız sıra gibi mi? son olarak da bir pastayı yapıp diğerine geçerken camları yıkayıp temizleyip öylemi diğerini uyguluyorsunu? teşekkürler. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 23 Kasım 2015 Yazar Paylaş 23 Kasım 2015 iskender bey bende düşünüyorum bu uygulamayı yapmayı da bu saydıklarınız sanal pazarda bölünmüş olarak satılıyor focusa her birinden kaç gram yeterli olur???? ve uygulama sırası yazdığınız sıra gibi mi? son olarak da bir pastayı yapıp diğerine geçerken camları yıkayıp temizleyip öylemi diğerini uyguluyorsunu? teşekkürler.O kadar işleme gerek yok seryum oksit ve rayon ped yeterli Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 (düzenlendi) Cilalı şampuanla etkisi olcanı sanmam hızlı cila da belki 3-5gün düzenli yıkamada sonsuza dek, hızlı cila zaten 3-4 ay dayanır, silecek olmayan camlarada bilidiğin WAX atarsan 1 sene kesin dayanıyor, ayrıca yazın UV koruması sayesinde kollarında yanmaz,10 senedir deniyorum net bilgi arabanı ayda kaç kere yıkarsın bir düşün, ha elbette almak istersen yine al, ben alternatif olarak söyledim sadece.... Daha bunu hydrax ı var, ömürlük zr53 ü var, varda var, kaydırıcı benim için en son ve zaten kullanmayacağım birşey 23 Kasım 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Aracın bütün camlarına Aracın camlarından bahsediyorum.Boya için yapılan malzemeler ile yaptım oldu. Camda 3000 lik zımpara izini dolgu yapan meg 101 ile aldıysanız detay alemine tepeden iniş yapacaksınız demektir. Camda boya pastaları ile çizik alabilmek mümkün değil, seryum oksit gibi özel ürünler kullanılıyor cam pastaları içinde. Bi de elle yaptım derseniz düşüp bayılırım öncesi-sonrası çizikleri ve zımpara izlerini gösteren foto var mıdır? 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 (düzenlendi) peki abi dediğin gibi olsun canım olsunda sende haklısın, dediğim gibi ben alternatif sundum, benim gibi yapan varsa kaydırıcıya gerek duymazsın zaten, yoksa elbette kaydırıcıda iş görür ve alınır Camda 3000 lik zımpara izini dolgu yapan meg 101 ile aldıysanız detay alemine tepeden iniş yapacaksınız demektir. Camda boya pastaları ile çizik alabilmek mümkün değil, seryum oksit gibi özel ürünler kullanılıyor cam pastaları içinde. Bi de elle yaptım derseniz düşüp bayılırım öncesi-sonrası çizikleri ve zımpara izlerini gösteren foto var mıdır? geçen pikabın camında makineyle abanarak denedim,malzemede yoktu hadi dedim deneyelim, sıfır etki, cam ve makine ısındı o kadar, çizik aynen duruyor ama camın sağlam kısımları ayna oldu 23 Kasım 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 tmm sökünce daha verimli oluyor o halde anladım kuruma süresi kullanmama oturmama süresi falan da varmı? Sprey olduğu için sağa sola sıçramasın istiyorsanız diğer elinize mf bez alın koltuğun yanını kapatın fıslarken. Koltuk sökmeye yorulmayın Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 canım olsunda sende haklısın, dediğim gibi ben alternatif sundum, benim gibi yapan varsa kaydırıcıya gerek duymazsın zaten, yoksa elbette kaydırıcıda iş görür ve alınır geçen pikabın camında makineyle abanarak denedim,malzemede yoktu hadi dedim deneyelim, sıfır etki, cam ve makine ısındı o kadar, çizik aynen duruyor ama camın sağlam kısımları ayna oldu Aman abi camın sıcaklığını sürekli kontrol et uygulama yaparken. Tekrar uygulama yapmadan soğumasını bekle, boyada 2 vuruşluk çizikler camda 4-5 vuruşu rahatlıkla görüyor. Pedi de yakabilirsin aşırı baskı+kuru yüzey+aşırı sıcaklık tan dolayı, zıplama yaparak belli ediyor makine durumu gerçi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Aman abi camın sıcaklığını sürekli kontrol et uygulama yaparken. Tekrar uygulama yapmadan soğumasını bekle, boyada 2 vuruşluk çizikler camda 4-5 vuruşu rahatlıkla görüyor. Pedi de yakabilirsin aşırı baskı+kuru yüzey+aşırı sıcaklık tan dolayı, zıplama yaparak belli ediyor makine durumu gerçi onu biliyorum canım, maksat spor olsun birde meraktan denedim, o kadar ısıtmadım, ama banamısın demeyeceği aşikar 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 onu biliyorum canım, maksat spor olsun birde meraktan denedim, o kadar ısıtmadım, ama banamısın demeyeceği aşikar Abi forumun meşhuru YMN ın arabasına 3 vuruş geçtim, normal bakımsız araçların halini sen düşün 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 (düzenlendi) Bunun yerine su kullanın aynı şey dermişim 3 ay gideri var Eline sağlık, kökten ve fabrikasyon hale dönüştüren bir temizlik olmuş, bende dalacağım koltuklara, ne yapsam diye düşünüyordum, iyi oldu bu şu nasiol de iyiki var canım 23 Kasım 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Abi forumun meşhuru YMN ın arabasına 3 vuruş geçtim, normal bakımsız araçların halini sen düşün En güzeli camı çizdirmemek, uğraşılmaz vallahi, komple arabayı sil parlat koruma yap daha kolay... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts