İçeriğe Yönlendir

Buğranın İşleri

Buğra Höngül

Recommended Posts

Buğra Höngül

Aracı cilalı şampuan la yikarsaniz yada silerken camlar dahil hızlı cila kullanirsanizda aynı etki oluyor ve çok uzun süre dayanıyor , bu şekilde yapıyorsanız ek kaydiriciya gerek yok haberiniz ola arkadaslar....

Cilalı şampuanla etkisi olcanı sanmam hızlı cila da belki 3-5gün
Yorum bağlantısı

Buğra,harika iş çıkmış ortaya ellerinize sağlık. :bravo:

Ellerine sağlık. Aydınlatma kalitem bariz biçimde değişti.Ayrıca araç daha yeni görünmeye başladı :good1: Misafirperverliğiniz için ev ahalisine de teşekkür ederim  :flowers:  Nargile faslı da muhtemelen gelenekselleşecek  :nargile:

Gelenek ve görenekleri severiz  :nargile:

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Buğra,harika iş çıkmış ortaya ellerinize sağlık. :bravo:

Gelenek ve görenekleri severiz :nargile:

Haftaya İstanbuldayım gelenek görenek yapsakmı :)
Yorum bağlantısı
İsa Acar

Hafta sonu ben de parlattırdım farları, ayna gibi oldu maşallah, resmen kör gidiyormuşum yollarda :unsure2: 

bu fusso 99' u nerden bulabilirim ya da herhangi bir wax uygulasam olur mu acaba? Teşekkürler...    

Yorum bağlantısı
İskender ÖZÇELİK

iigünler arkadaşlar ben bütün camlara 3000 grift zımpara + meg101 + meg205+ meg66 uyguladım. Camda çok çizik vardı  hepsi gitti.Ayda 1 de meg66 uyguluyorum. Şimdi de boya koruma meg21 yapıcam daha da ii olacak diye düşünüyorum.Su durmuyor artık .tavsiye  ederim.

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

iigünler arkadaşlar ben bütün camlara 3000 grift zımpara + meg101 + meg205+ meg66 uyguladım. Camda çok çizik vardı hepsi gitti.Ayda 1 de meg66 uyguluyorum. Şimdi de boya koruma meg21 yapıcam daha da ii olacak diye düşünüyorum.Su durmuyor artık .tavsiye ederim.

Cam dediğiniz?
Yorum bağlantısı
İskender ÖZÇELİK

Aracın bütün camlarına

Cam dediğiniz?

Cam dediğiniz?

Aracın camlarından bahsediyorum.Boya için yapılan malzemeler ile yaptım oldu.

Yorum bağlantısı
İsa Acar

Fusso tavsiye ederim kimyasaladamlar. com

Teşekkür ederim Buğra hocam... ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nadir Açıkbaş

iigünler arkadaşlar ben bütün camlara 3000 grift zımpara + meg101 + meg205+ meg66 uyguladım. Camda çok çizik vardı  hepsi gitti.Ayda 1 de meg66 uyguluyorum. Şimdi de boya koruma meg21 yapıcam daha da ii olacak diye düşünüyorum.Su durmuyor artık .tavsiye  ederim.

iskender bey bende düşünüyorum bu uygulamayı yapmayı da bu saydıklarınız sanal pazarda bölünmüş olarak satılıyor focusa her birinden kaç gram yeterli olur???? ve uygulama sırası yazdığınız sıra gibi mi? son olarak da bir pastayı yapıp diğerine geçerken camları yıkayıp temizleyip öylemi diğerini uyguluyorsunu? teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

iskender bey bende düşünüyorum bu uygulamayı yapmayı da bu saydıklarınız sanal pazarda bölünmüş olarak satılıyor focusa her birinden kaç gram yeterli olur???? ve uygulama sırası yazdığınız sıra gibi mi? son olarak da bir pastayı yapıp diğerine geçerken camları yıkayıp temizleyip öylemi diğerini uyguluyorsunu? teşekkürler.

O kadar işleme gerek yok seryum oksit ve rayon ped yeterli
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Cilalı şampuanla etkisi olcanı sanmam hızlı cila da belki 3-5gün

düzenli yıkamada sonsuza dek, hızlı cila zaten 3-4 ay dayanır, silecek olmayan camlarada bilidiğin WAX atarsan 1 sene kesin dayanıyor, ayrıca yazın UV koruması sayesinde kollarında yanmaz,10 senedir deniyorum net bilgi  :)

arabanı ayda kaç kere yıkarsın bir düşün, ha elbette almak istersen yine al, ben alternatif olarak söyledim sadece....

Daha bunu hydrax ı var, ömürlük zr53 ü var, varda var, kaydırıcı benim için en son ve zaten kullanmayacağım birşey  :rolleyes:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Aracın bütün camlarına

Aracın camlarından bahsediyorum.Boya için yapılan malzemeler ile yaptım oldu.

Camda 3000 lik zımpara izini dolgu yapan meg 101 ile aldıysanız detay alemine tepeden iniş yapacaksınız demektir. Camda boya pastaları ile çizik alabilmek mümkün değil, seryum oksit gibi özel ürünler kullanılıyor cam pastaları içinde. Bi de elle yaptım derseniz düşüp bayılırım :biggrin:  öncesi-sonrası çizikleri ve zımpara izlerini gösteren foto var mıdır?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

:) peki abi dediğin gibi olsun

canım olsunda sende haklısın, dediğim gibi ben alternatif sundum, benim gibi yapan varsa kaydırıcıya gerek duymazsın zaten, yoksa elbette kaydırıcıda iş görür ve alınır  :flowers:

Camda 3000 lik zımpara izini dolgu yapan meg 101 ile aldıysanız detay alemine tepeden iniş yapacaksınız demektir. Camda boya pastaları ile çizik alabilmek mümkün değil, seryum oksit gibi özel ürünler kullanılıyor cam pastaları içinde. Bi de elle yaptım derseniz düşüp bayılırım :biggrin:  öncesi-sonrası çizikleri ve zımpara izlerini gösteren foto var mıdır?

geçen pikabın camında makineyle abanarak denedim,malzemede yoktu hadi dedim deneyelim, sıfır etki, cam ve makine ısındı o kadar, çizik aynen duruyor ama camın sağlam kısımları ayna oldu  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

tmm sökünce daha verimli oluyor o halde anladım :)

kuruma süresi kullanmama oturmama süresi falan da varmı?

Sprey olduğu için sağa sola sıçramasın istiyorsanız diğer elinize mf bez alın koltuğun yanını kapatın fıslarken. Koltuk sökmeye yorulmayın ;)

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

canım olsunda sende haklısın, dediğim gibi ben alternatif sundum, benim gibi yapan varsa kaydırıcıya gerek duymazsın zaten, yoksa elbette kaydırıcıda iş görür ve alınır  :flowers:

geçen pikabın camında makineyle abanarak denedim,malzemede yoktu hadi dedim deneyelim, sıfır etki, cam ve makine ısındı o kadar, çizik aynen duruyor ama camın sağlam kısımları ayna oldu  :D

Aman abi camın sıcaklığını sürekli kontrol et uygulama yaparken. Tekrar uygulama yapmadan soğumasını bekle, boyada 2 vuruşluk çizikler camda 4-5 vuruşu rahatlıkla görüyor. Pedi de yakabilirsin aşırı baskı+kuru yüzey+aşırı sıcaklık tan dolayı, zıplama yaparak belli ediyor makine durumu gerçi :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Aman abi camın sıcaklığını sürekli kontrol et uygulama yaparken. Tekrar uygulama yapmadan soğumasını bekle, boyada 2 vuruşluk çizikler camda 4-5 vuruşu rahatlıkla görüyor. Pedi de yakabilirsin aşırı baskı+kuru yüzey+aşırı sıcaklık tan dolayı, zıplama yaparak belli ediyor makine durumu gerçi :)

onu biliyorum canım, maksat spor olsun birde meraktan denedim, o kadar ısıtmadım, ama banamısın demeyeceği aşikar  :i-ih:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

onu biliyorum canım, maksat spor olsun birde meraktan denedim, o kadar ısıtmadım, ama banamısın demeyeceği aşikar  :i-ih:

Abi forumun meşhuru YMN ın arabasına 3 vuruş geçtim, normal bakımsız araçların halini sen düşün :shok:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bunun yerine su kullanın aynı şey dermişim  :D  :p 3 ay gideri var :D   

Eline sağlık, kökten ve fabrikasyon hale dönüştüren bir temizlik olmuş, bende dalacağım koltuklara, ne yapsam diye düşünüyordum, iyi oldu bu :)

şu nasiol de iyiki var canım :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Abi forumun meşhuru YMN ın arabasına 3 vuruş geçtim, normal bakımsız araçların halini sen düşün :shok:

En güzeli camı çizdirmemek, uğraşılmaz vallahi, komple arabayı sil parlat koruma yap daha kolay...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...