İskender ÖZÇELİK 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Bunların hepsi yazdığım sırayla ve zımpara hariç makina ile yapıldı.Zımpara da bol su ile yapıldı. Bayılmanıza gerek yok yani rahat olun . Camda gözüken izlerin hepsi çizik değil aynı cama yapışan ve yıkama ile çıkmayan sinek, böcek, kurum vb. şeyler var. Tabiki büyük çizikleri almaz .Aracımda zaten büyük çizik yok.İlk defa detay yapan biri değilim.Yıllardır mesleğim gereği çok uğraştım böle şeylerle.Ama neyse siz daha ii bilirsiniz.Bu benim 5 yada 6 ncı msjım sadece yardımcı olmak için bildiğim ve bizzat uyguladığım şeyleri yazıyordum.Ama bu saatten sonra sadece okurum. Yaklaşımınız için teşekkür ederim.Çok arkadaşçaydı. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 23 Kasım 2015 Yazar Paylaş 23 Kasım 2015 Bunların hepsi yazdığım sırayla ve zımpara hariç makina ile yapıldı.Zımpara da bol su ile yapıldı. Bayılmanıza gerek yok yani rahat olun . Camda gözüken izlerin hepsi çizik değil aynı cama yapışan ve yıkama ile çıkmayan sinek, böcek, kurum vb. şeyler var. Tabiki büyük çizikleri almaz .Aracımda zaten büyük çizik yok.İlk defa detay yapan biri değilim.Yıllardır mesleğim gereği çok uğraştım böle şeylerle.Ama neyse siz daha ii bilirsiniz.Bu benim 5 yada 6 ncı msjım sadece yardımcı olmak için bildiğim ve bizzat uyguladığım şeyleri yazıyordum.Ama bu saatten sonra sadece okurum. Yaklaşımınız için teşekkür ederim.Çok arkadaşçaydı.İskender bey sadece cama derken dedim farlarımı kastediyoruz anlamında onun haricinde bişey demedim yanlış anlamayın Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Bunların hepsi yazdığım sırayla ve zımpara hariç makina ile yapıldı.Zımpara da bol su ile yapıldı. Bayılmanıza gerek yok yani rahat olun . Camda gözüken izlerin hepsi çizik değil aynı cama yapışan ve yıkama ile çıkmayan sinek, böcek, kurum vb. şeyler var. Tabiki büyük çizikleri almaz .Aracımda zaten büyük çizik yok.İlk defa detay yapan biri değilim.Yıllardır mesleğim gereği çok uğraştım böle şeylerle.Ama neyse siz daha ii bilirsiniz.Bu benim 5 yada 6 ncı msjım sadece yardımcı olmak için bildiğim ve bizzat uyguladığım şeyleri yazıyordum.Ama bu saatten sonra sadece okurum. Yaklaşımınız için teşekkür ederim.Çok arkadaşçaydı. Hemen alınma canım bizim kastettiğimiz bildiğin çizikler içindi, elbette böcek vs. de etkili olmuştur, mikro çizikleri kapatmıştır, görünmez olmuştur... Yorum bağlantısı
İskender ÖZÇELİK 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 İskender bey sadece cama derken dedim farlarımı kastediyoruz anlamında onun haricinde bişey demedim yanlış anlamayın Yok ben de öyle demek istediğinizi anladım zaten sıkıntı yok. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 23 Kasım 2015 Yazar Paylaş 23 Kasım 2015 Yok ben de öyle demek istediğinizi anladım zaten sıkıntı yok.Kimsenin kalbini kırmak istemem ayrıca her fikire saygı duyarım Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Bunların hepsi yazdığım sırayla ve zımpara hariç makina ile yapıldı.Zımpara da bol su ile yapıldı. Bayılmanıza gerek yok yani rahat olun . Camda gözüken izlerin hepsi çizik değil aynı cama yapışan ve yıkama ile çıkmayan sinek, böcek, kurum vb. şeyler var. Tabiki büyük çizikleri almaz .Aracımda zaten büyük çizik yok.İlk defa detay yapan biri değilim.Yıllardır mesleğim gereği çok uğraştım böle şeylerle.Ama neyse siz daha ii bilirsiniz.Bu benim 5 yada 6 ncı msjım sadece yardımcı olmak için bildiğim ve bizzat uyguladığım şeyleri yazıyordum.Ama bu saatten sonra sadece okurum. Yaklaşımınız için teşekkür ederim.Çok arkadaşçaydı. İskender Bey; Her yorum bizler için değerlidir,kimse en iyi olamaz zaten.Amaç hataları minimuma indirirek en iyiyi yapmaya çalışmaktır. Sizin paylaşımlarınızıda bekliyoruz,sadece okumakla olmaz ama Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 iigünler arkadaşlar ben bütün camlara 3000 grift zımpara + meg101 + meg205+ meg66 uyguladım. Camda çok çizik vardı hepsi gitti.Ayda 1 de meg66 uyguluyorum. Şimdi de boya koruma meg21 yapıcam daha da ii olacak diye düşünüyorum.Su durmuyor artık .tavsiye ederim. Bunların hepsi yazdığım sırayla ve zımpara hariç makina ile yapıldı.Zımpara da bol su ile yapıldı. Bayılmanıza gerek yok yani rahat olun . Camda gözüken izlerin hepsi çizik değil aynı cama yapışan ve yıkama ile çıkmayan sinek, böcek, kurum vb. şeyler var. Tabiki büyük çizikleri almaz .Aracımda zaten büyük çizik yok.İlk defa detay yapan biri değilim.Yıllardır mesleğim gereği çok uğraştım böle şeylerle.Ama neyse siz daha ii bilirsiniz.Bu benim 5 yada 6 ncı msjım sadece yardımcı olmak için bildiğim ve bizzat uyguladığım şeyleri yazıyordum.Ama bu saatten sonra sadece okurum. Yaklaşımınız için teşekkür ederim.Çok arkadaşçaydı. Alınacak bir durum yok İskender bey, camda çok çizik vardı hepsi gitti yazmışsınız, ben de yıllardır ilgilenirim(biliyorum demiyorum) bu yüzden şaşkınlığımı ufak bir şaka ile belirttim, alınmayın lütfen Yorum bağlantısı
Nadir Açıkbaş 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Bunların hepsi yazdığım sırayla ve zımpara hariç makina ile yapıldı.Zımpara da bol su ile yapıldı. Bayılmanıza gerek yok yani rahat olun . Camda gözüken izlerin hepsi çizik değil aynı cama yapışan ve yıkama ile çıkmayan sinek, böcek, kurum vb. şeyler var. Tabiki büyük çizikleri almaz .Aracımda zaten büyük çizik yok.İlk defa detay yapan biri değilim.Yıllardır mesleğim gereği çok uğraştım böle şeylerle.Ama neyse siz daha ii bilirsiniz.Bu benim 5 yada 6 ncı msjım sadece yardımcı olmak için bildiğim ve bizzat uyguladığım şeyleri yazıyordum.Ama bu saatten sonra sadece okurum. Yaklaşımınız için teşekkür ederim.Çok arkadaşçaydı. bence kesinlikle paylaşım yapın, ben okudum ve direkt merak ettiğimi sordum size aydınlandım teşekkür ediyorum, bu gibi ya da farklı bildiğiniz konularda aydınlanmak isterim kendi adıma,şöyle düşünün Köksal bey bu konularda bilgili tamam (hatta zr53 de bana çok bilgi verdi sağolsun) ama ben o kadar bilgili değilim ve sizin uygulamanızı da öğrendim deneyeceğim dediğiniz gibi!!! Yorum bağlantısı
Nadir Açıkbaş 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Sprey olduğu için sağa sola sıçramasın istiyorsanız diğer elinize mf bez alın koltuğun yanını kapatın fıslarken. Koltuk sökmeye yorulmayın Köksal bey plastik aksamlara sıçrayınca iz falan mı yapıyor?? bir de Buğra bey'in dediği gibi ağır koku olursa??? (pimpiriklendim) ah sizin şu engin bilgileriniz yokmu abi bi sen bi de ali abiye soraaaaa sora zr53 ü nasıl yaptım ya burda fenonem oldum valla iş arkadaşlarımın hepsi yapmamı istiyor arabasına ama çok uzun sürüyor 7 saat kadar, bir izinli günüm gidiyor Bunun yerine su kullanın aynı şey dermişim 3 ay gideri var Eline sağlık, kökten ve fabrikasyon hale dönüştüren bir temizlik olmuş, bende dalacağım koltuklara, ne yapsam diye düşünüyordum, iyi oldu bu şu nasiol de iyiki var canım Abi bir ürün gördüm ziebart da ki arkadaşım int. den gösterdi adı modesta çeşitleri fazlaca, nasıl acaba (fiyatı yüksek tabi) ama merak ettim zr den sonra!!!! Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Köksal bey plastik aksamlara sıçrayınca iz falan mı yapıyor?? bir de Buğra bey'in dediği gibi ağır koku olursa??? (pimpiriklendim) [emoji3] ah sizin şu engin bilgileriniz yokmu abi bi sen bi de ali abiye soraaaaa sora zr53 ü nasıl yaptım ya burda fenonem oldum valla iş arkadaşlarımın hepsi yapmamı istiyor arabasına ama çok uzun sürüyor 7 saat kadar, bir izinli günüm gidiyor Abi bir ürün gördüm ziebart da ki arkadaşım int. den gösterdi adı modesta çeşitleri fazlaca, nasıl acaba (fiyatı yüksek tabi) ama merak ettim zr den sonra!!!! Iz yaptığını gözlemlemedim, maksat ürün sıçramasın. Bendeki cabincare i arkadaşa verdim a3 ünün koltuklarına uyguladı tecrübesi de yoktur ama çok tecrübe isteyen bir ürün değil zaten.Koku olayına gelirsek hakikaten güçlü ve alkollü bir kokusu var. Ilk kez evdeki kırlentte denedim hanımdan fırçayı yedim binilmeyecek bir akşam uygulayıp ertesi gün camları mümkün olduğunca açık bırakın. Kalıcı değil kokusu ama havalandırma istiyor baştan. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 23 Kasım 2015 Yazar Paylaş 23 Kasım 2015 Yani aracın 4 camı açık bırakırım yok sıkıntı olmaz diyosan dene:) Yorum bağlantısı
Nadir Açıkbaş 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 aracın dört camını açık bırakmam sıkıntı olur neyse o zaman kayınbaba evine gidince yapim kapalı bahçeli müstakil evi var temiz küçük bir ilçe zaten sağlam orda olur valla kapalı da bahçesi falan Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 26 Kasım 2015 Yazar Paylaş 26 Kasım 2015 Sony teybin camının üstündeki çizikleri de giderir herhalde, kullanabilirmiyiz bu ürünü orada da?Onu bu hafta deneyim atarım:) Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 26 Kasım 2015 Yazar Paylaş 26 Kasım 2015 Meguiars nxt mi? Güzel parlaklık sağlasa da kalıcılık az, toz tutma özelliği çoktur. Cila olarak katı wax önerilir. Soft 99, collinate vb Ozan nxt inde katı waxı var ama yazdıkların doğru nxt için Bir iki soft99 daha ekledim Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 26 Kasım 2015 Yazar Paylaş 26 Kasım 2015 Zehir yayılıyorrrr Yayıldı bu ay seramikler eklenicek[emoji5] [emoji5] Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 28 Kasım 2015 Yazar Paylaş 28 Kasım 2015 Maşallah,çeyiz yakıyor [emoji3]Geliyim az daha eklicem Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 29 Kasım 2015 Yazar Paylaş 29 Kasım 2015 Buda benim araç 0km hızda Buda 55-60 km/h 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Kasım 2015 Paylaş 29 Kasım 2015 Buğra buğu için 1 nolu tuşa basarsan 3-5 saniyede camdaki buğuyu çözer. Sonra 2 nolu tuşa basıp orayı aktif tutarsan 1. seviyede bile cam buğulanmadan seyahatine devam edebilirsin. Sadece senin için değil, herkes görsün diye paylaşıyorum. Kışın aracınız çok buğu yapıyorsa 2 nolu tuşun sağındaki dışarıdan hava almamaya yarayan tuşa basılmış olabilir. Orası aktif olmayacak. Herkese görüşü yüksek, kazasız sürüşler dilerim. Ek bilgi, camı bezle silerseniz sonra silme izinizi silmeniz gerekecektir. Bende şu an Glassguard var. Etkisi geçmiş, tekrar uygulayacağım kısmetse. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 29 Kasım 2015 Yazar Paylaş 29 Kasım 2015 Buğra buğu için 1 nolu tuşa basarsan 3-5 saniyede camdaki buğuyu çözer. Sonra 2 nolu tuşa basıp orayı aktif tutarsan 1. seviyede bile cam buğulanmadan seyahatine devam edebilirsin. Sadece senin için değil, herkes görsün diye paylaşıyorum. Kışın aracınız çok buğu yapıyorsa 2 nolu tuşun sağındaki dışarıdan hava almamaya yarayan tuşa basılmış olabilir. Orası aktif olmayacak. Herkese görüşü yüksek, kazasız sürüşler dilerim. Ek bilgi, camı bezle silerseniz sonra silme izinizi silmeniz gerekecektir. Bende şu an Glassguard var. Etkisi geçmiş, tekrar uygulayacağım kısmetse. Emrecim teşekkürler biliyorum buğu engellemeyi fakat elimde telefon yağmur bi yandan o an uğraşamadım 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Onu bu hafta deneyim atarım:) Bekliyorum Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 4 Aralık 2015 Yazar Paylaş 4 Aralık 2015 İstanbula gelmişken babamın emektarına el attım pasta cilasını attım waxladım camlarına su itici yaptım 20yıldır görmediğini gördü sanırım 17 Yorum bağlantısı
Recommended Posts