Mehmet Kaya 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Emre iyi yorulmuşum demekki sıfırları fazla atmışım Yok yok Emre yanlış Görmüş. Eline sağlık. [emoji23][emoji23][emoji23] 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Hani nerde 3008. Emre yapma ya sen yanlış okumuşsundur [emoji23][emoji23][emoji23] Yöneticiler çalışıyor tabi O artık benim yorgunluğum, sıfırları fazla görmüşüm Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Eline sağlık usta [emoji122][emoji122] 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 9 Mart 2016 Yazar Paylaş 9 Mart 2016 Hani nerde 3008. Emre yapma ya sen yanlış okumuşsundur [emoji23][emoji23][emoji23]Demi abi hani ispatlasın canım abim [emoji8] Görüşürüz artık müsait bi zamanda...Tabi abi ne zaman istersen Eline sağlık usta [emoji122][emoji122]Saol ustası plakayı çıkarttınmı 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Eline sağlık arabayı fabrika ayarlarına döndürmüşsün resmen... 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 9 Mart 2016 Yazar Paylaş 9 Mart 2016 Eline sağlık arabayı fabrika ayarlarına döndürmüşsün resmen... Sağol abi 1 Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Eline sağlık. Çok marifetlisin bu işte. 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 9 Mart 2016 Yazar Paylaş 9 Mart 2016 Eline sağlık. Çok marifetlisin bu işte.Teşekkürler abi Yorum bağlantısı
Celil Alpay 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Eline sağlık[emoji123] çok güzel görünüyor[emoji122] Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Kardeşim yine döktürmüşsün,helal olsun detay delisine Yorum bağlantısı
Okan Tansel 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 vaş yine el emeği ve net sonuş ellrine sağlık kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Emre eline sağlık, bu işte nirvanaya erişmişsin hemşerim. Darısı bizim arabaya. 1 Yorum bağlantısı
özkan kasar 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Başkan şu son vuruşlar var ya beni bitiriyor.ellerine sağlık yine on numara olmuş.güle güle kazasız belasız kullanılsın artık. Yorum bağlantısı
Adem Kesik 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Öncelikle buğra hocamin bugünkü el emeğinin, alin terinin geçtiği peugeot 308 in sahibiyim. Kendisine teşekkürü burdan bir borç bilirim. Galiba o daha iyisini yapana kadar benim araba için bu en iyisi... Buğra hocam biliyorsun misafirliğe gidecektim, yeni geldim.emeğine yüreğine sağlık, bir iş ancak bu kadar aşkla yapılır... Bugün forumdan emre arkadaşımızın askerlik arkdaşı adem öğretmenimin aracı geldi meğer bayadır buluşmak istemişiz ama bugüne kısmetmiş adem hocama kendisine samimiyeti alçak gönüllülüğünden dolay çok teşekkür ediyorum çok saygı değer birisi Gelelim aracına pejo 308 almış fardan açılan muhabbet araç boyasına el atmaya kadar ilerledi Sözleştik araçları değiştirdik kısa süre Araç geldiğinde bu haldeydi hafiften kılcal çizikleri başlamıştı Farlar bu haldeydi onada sıra gelecek Aracı garajıma aldığımda jantlarında yoğun balata tozu vardı Hemen sonax yoğun jant temizleyici ile müdahale ettim Daha sonra aracı foam lance ile köpükledim Killedim Projektör altında çizikleri hemen belli oldu %50 Çıtaların rengi solmuştu müdahale etmek için söktüm Daha sonraki fotoğrafları detaylı öncesi sonrası olarak çekemedim ama fotoğraflar var sizlerle finale doğru paylaşıcam Tavan bi kısım Farlara işlem yapılırken Bazı biten paneller Adem hocamın kazasız belasız kullanması dileğiyle 4 Yorum bağlantısı
Akın Akman 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Konunun ilk mesajından itibaren üstelik mobil siteden tüm mesajları okudum bütün fotoğraflara detaylı baktım. Her fotoğrafta içim gitti özendim araçlara. Sahipleri kazasız belasız cezasız biner inşallah. Bu işin piri olmuşsunuz. Ellerinize sağlık çok iyi işler çıkartıyorsunuz. Yeni üyeyim aranızda ve bu konunun sıkı takipçilerinden olurum artık. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 Adem fordclubtr.com kural 1: resimleri alıntı yapma janım 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 10 Mart 2016 Yazar Paylaş 10 Mart 2016 Konunun ilk mesajından itibaren üstelik mobil siteden tüm mesajları okudum bütün fotoğraflara detaylı baktım. Her fotoğrafta içim gitti özendim araçlara. Sahipleri kazasız belasız cezasız biner inşallah. Bu işin piri olmuşsunuz. Ellerinize sağlık çok iyi işler çıkartıyorsunuz. Yeni üyeyim aranızda ve bu konunun sıkı takipçilerinden olurum artık.Teşekkür ederim konu konu işleri anlatıyorum aklınıza takılan bir durum olursa yardımcı olmak isterim Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 %50 çizikleri gideren kilmi oldu pastamı acaba ? Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 10 Mart 2016 Yazar Paylaş 10 Mart 2016 Kardeşim yine döktürmüşsün,helal olsun detay delisine Saol abim sende az detaycı değilsin hani Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 Eline sağlık Buğra. Yine döktürmüşsün. Sen gelmeyince Zr53 ü kendim yapcam sanırım.. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 Saol abim sende az detaycı değilsin hani Eyvallah kardeşim [emoji8] Yorum bağlantısı
Akın Akman 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 Teşekkür ederim konu konu işleri anlatıyorum aklınıza takılan bir durum olursa yardımcı olmak isterim Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Hasan AKYÜZ 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 Sana özelden mesaj attım buğra; bakıp yardımcı olabilirsen sevinirim... 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 10 Mart 2016 Yazar Paylaş 10 Mart 2016 Attım abi bakabilirsin Başkan şu son vuruşlar var ya beni bitiriyor.ellerine sağlık yine on numara olmuş.güle güle kazasız belasız kullanılsın artık.Teşekkürler başkanım Emre eline sağlık, bu işte nirvanaya erişmişsin hemşerim. Darısı bizim arabaya. Teşekkür ederim hocam Yorum bağlantısı
Recommended Posts