Buğra Höngül 4 Nisan 2016 Yazar Paylaş 4 Nisan 2016 Bitti mi [emoji23]İçten evet devam edicez Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Arkadaşlar buğra aracı satıyomuş Siz galericimisiniz [emoji41] Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Siz galericimisiniz [emoji41] Değil. Emeğine sağlık yine harikalar döktürmüşsün. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Değil. . Ne iş yaptığını iyi biliyorum,ek işmi yapıyor yoksa ? Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Ne iş yaptığını iyi biliyorum,ek işmi yapıyor yoksa ? Yapsa nolcek? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Yapsa nolcek? Bir araçta bizde var,verekte satsın diyecektim [emoji23] Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 4 Nisan 2016 Yazar Paylaş 4 Nisan 2016 Bir araçta bizde var,verekte satsın diyecektim [emoji23]Hahah ne varmış bakalım Değil. Emeğine sağlık yine harikalar döktürmüşsün. Saol abi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Bir araçta bizde var,verekte satsın diyecektim [emoji23] Neymiş o bakem? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Hahah ne varmış bakalım Saol abi Neymiş o bakem? Galericiler çıktı[emoji12] Petrol Yeşili Doğan SLX Cumartesi gecesi indirdik garaja Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 4 Nisan 2016 Yazar Paylaş 4 Nisan 2016 Petrol Yeşili Doğan SLX Cumartesi gecesi indirdik garaja Haha babamı arayıp sorayım arabayı gördünüz mü diyeGörüp duyanlar öm atsın[emoji20] Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Leennn Az bir susarmısın sen Vayyyyy cop cop mu yapacan arabayı. Ön basık arka yüksek lastik dışarda ossun. Altlara da neon lamba koy haaa. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Vayyyyy cop cop mu yapacan arabayı. Ön basık arka yüksek lastik dışarda ossun. Altlara da neon lamba koy haaa. Ersel abım var hakan abi galerici değilim de araca satarız yahu formun iki gözdesini satacam ben satacam alan adam sıfır mı der yahu araclara Ne iş yaptığını iyi biliyorum,ek işmi yapıyor yoksa ? ek iş yapsam bmw bınerem agam Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 4 Nisan 2016 Yazar Paylaş 4 Nisan 2016 Ersel abım var hakan abi galerici değilim de araca satarız yahu formun iki gözdesini satacam ben satacam [emoji3]alan adam sıfır mı der yahu araclara Forum harici satmıcam zaten şefkatli araçla günde iki kere nasısın iyimisin diyen yıkamalarda en iyi şampuanı kullanacak olan kişiye vericem [emoji41] [emoji41] Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Bir araçta bizde var,verekte satsın diyecektim [emoji23] 25 verelim agam hemen getırıyom parayı Buğra sanda 38-40 arası ne istiyon kardesım Forum harici satmıcam zaten şefkatli araçla günde iki kere nasısın iyimisin diyen yıkamalarda en iyi şampuanı kullanacak olan kişiye vericem [emoji41] [emoji41] Maşallah kardesım baya baya elinin emeği var değerini bilmeyen birinde yazık olur Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 4 Nisan 2016 Yazar Paylaş 4 Nisan 2016 25 verelim agam hemen getırıyom parayı[emoji3][emoji3][emoji3] Buğra sanda 38-40 arası ne istiyon kardesım Tekliflere açığız tabi orjinal farlar orjianl teyp orjianl toshiba sofit ampülleri orjianl t10 ampülleri duruyor küfür etmedim içinde [emoji41] 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 buğra hocam topikte söyle bir gezindim müthiş işler yapıyorsunuz, sizinle tanışmak isterim, ben de iskenderundayım. Forumdan ahmet Emre'nin arkadaşı 2006 tdci focus + esp Adem bey özel msj attım size msj kutunuz dolu galiba ? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Vayyyyy cop cop mu yapacan arabayı. Ön basık arka yüksek lastik dışarda ossun. Altlara da neon lamba koy haaa. Yok abi vu tu tu tu tuıuuu yapacağım [emoji23] Ersel abım var hakan abi galerici değilim de araca satarız yahu formun iki gözdesini satacam ben satacam alan adam sıfır mı der yahu araclara ek iş yapsam bmw bınerem agam Her şeyin en iyisine layıksın,tamam sat arabamı [emoji23] Forum harici satmıcam zaten şefkatli araçla günde iki kere nasısın iyimisin diyen yıkamalarda en iyi şampuanı kullanacak olan kişiye vericem [emoji41] [emoji41] Araç bizde kardeş,hayırdır [emoji23] 25 verelim agam hemen getırıyom parayı Buğra sanda 38-40 arası ne istiyon kardesım Maşallah kardesım baya baya elinin emeği var değerini bilmeyen birinde yazık olur Daha çok yalvaracaksın 25 ne la ? [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Yok abi vu tu tu tu tuıuuu yapacağım [emoji23] Her şeyin en iyisine layıksın,tamam sat arabamı [emoji23] Araç bizde kardeş,hayırdır [emoji23] Daha çok yalvaracaksın 25 ne la ? [emoji23] Çok mu 22 olsun ozaman abi seni kırmayım akşam yanındayım ozaman Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Çok mu 22 olsun ozaman abi seni kırmayım akşam yanındayım ozaman Harbi çekiyorum biraz geç gel [emoji100][emoji100][emoji100][emoji379] Yorum bağlantısı
Recommended Posts