Salim Mert 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 Abi nasıl oldu merak ettim. Sonucu yazarsan sevinirim. Yorum bağlantısı
Ferhat Bulut 30 Ocak 2015 Yazar Paylaş 30 Ocak 2015 Abi nasıl oldu merak ettim. Sonucu yazarsan sevinirim.Sensörü buldum çıkardım, ama henüz sürüp deneme zamanım olmadı. Test edince yazacağım. Yardımın için çok sağol, resimler işimi kolaylaştırdı. Yorum bağlantısı
Ferhat Bulut 30 Ocak 2015 Yazar Paylaş 30 Ocak 2015 Rölanti valfini kontrol ettirmenizi öneririm. Kontrol için sanayide ustanızın elinde varsa sağlam bir rölanti valfini kendi aracınıza takıp deneyin bence. Selçuk bey hız sensörüne bi bakayım eğer sorun o değilse sizin dediğiniz gibi rölanti valfine baktıracağım. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 hız sensörünü sökmek sadece sorunu gizler,çözmez. Sorun bambaşka yerde de olabilir. Ayrıca bizim araçlarda hız sensörüyle km sensörü birleşik hem göstergeler çalışmaz hemde km sayacı ilerlemez. Yorum bağlantısı
Ferhat Bulut 31 Ocak 2015 Yazar Paylaş 31 Ocak 2015 hız sensörünü sökmek sadece sorunu gizler,çözmez. Sorun bambaşka yerde de olabilir. Ayrıca bizim araçlarda hız sensörüyle km sensörü birleşik hem göstergeler çalışmaz hemde km sayacı ilerlemez.Haklısınız Beyazıt bey. Zaten sorun hız sensörü değilmiş. Aslında ciddi birşey değil ama takıntı yaptım. [emoji238] Yorum bağlantısı
selçuk coşkun 12 Şubat 2015 Paylaş 12 Şubat 2015 Ferhat Bey, Var mı bir gelişme sorunu bulabildiniz mi ? Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 12 Şubat 2015 Paylaş 12 Şubat 2015 Ferhat kardeşim, rölantiyle ilgili olsun, gaz yememe olsun tüm bunları lpg ayarıyla hallettim. Hem öyle güzel oldu ki acayip keyif almaya başladım arabamdan. Tecrübeli lpg ustası bulmak 5 ayımı aldı, lpg enjektör meme çapı, gaz-benzin oranının birbirine yakınlığı, lpg ye geçiş sıcaklığı ve regülatör basınç değeri çok önemli. Bir de ustaya az yaksın diye talepte bulunma yakacağı kadar yaksın ama performansı düşmesin diye belirt. Performansım gaz tepkimem şahane oldu tüketimi de yarın öbür gün ölçerim. Yorum bağlantısı
Ferhat Bulut 13 Şubat 2015 Yazar Paylaş 13 Şubat 2015 Ferhat Bey, Var mı bir gelişme sorunu bulabildiniz mi ? henüz bir gelişme yok.Sanayiye yolum düşmüyorki Bi gitsem baktıracam.. Ferhat kardeşim, rölantiyle ilgili olsun, gaz yememe olsun tüm bunları lpg ayarıyla hallettim. Hem öyle güzel oldu ki acayip keyif almaya başladım arabamdan. Tecrübeli lpg ustası bulmak 5 ayımı aldı, lpg enjektör meme çapı, gaz-benzin oranının birbirine yakınlığı, lpg ye geçiş sıcaklığı ve regülatör basınç değeri çok önemli. Bir de ustaya az yaksın diye talepte bulunma yakacağı kadar yaksın ama performansı düşmesin diye belirt. Performansım gaz tepkimem şahane oldu tüketimi de yarın öbür gün ölçerim. Tuncay abi haklısın.Ne güzel sana,keyifle biniyorsun,inşallah herzaman böyle keyifle binersin...Benim keyfimi kaçıran bir sorunu yok aracımın ama daha iyi olmasına çalışıyorum.Yakında çözerim ben onu Yorum bağlantısı
Murat Karaoğlu 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Benim sorunumda gaz pedalında onun için ayrı konu açıpta kirlilik yapmak istemedim ancak sorunum aynı sorun değil...Hatta sorun bile sayılmaz belki ama yinede bir yazayım dedim...Aracımı ilk çalıştırdığım zaman yani motor soğuk olduğunda gaz pedalı çok sert ve sanki bir yere takılı gibi biraz fazla basmam gerekiyor ve sonra serbest kalıyor...Bu sadece ilk basmada oluyor gün içinde tekrar çalıştırdığımda ve sonrasında herhangi bir sıkıntı yok..Gaz yemede de herhangi bir sıkıntı yok ama mesela aksam park edip sabah çalıştırdığımda gaz pedalı yine sert bir şeye takılmış gibi ilk basışta kuvvet uygulamak gerekiyor...Sıkıntı yapmadığı için pek kafama takmadım ama takmalımıyım diye bir danışayım dedim Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Gaz pedalinin halati kontrol edilmeli. Bir yere takiliyor gibi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts