Mahmut Yumuk 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 Merhaba, Aracım 2009 Model Hb Focus Titanium. Camlara uzun basıldığında kendiliğinden kapanmıyo yada açılmıyo. Yani sonunda kadar illaki basılı tutarsam kapanıyo, parmağımı çekersem olduğu yerde kalıyo.. Acaba özellikmi yok yoksa cam ı programlama felan diyorlar yaptım ama olmadı. Acaba yanlış mı yapıyorum? Yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 Camı açan düğmenizde bastığınızda tek bi tık mı hissediyorsunuz yoksa ikinci tıkı da hissediyor musunuz? Tek tıksa özellik yoktur çünkü. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 Titanium da o özellik var. Ama sanırım programlanması gerek. Aşağıdaki konulara bir göz atın.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/249693-cam-kapatma-sorunu/ http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/233853-arka-cam-otomatik-kapanma-sorunu/ Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 Cama acmaya basili tutun 5 saniye bekleyin, kapali tutun 5 saniye bekleyin programlanir, her cam icin aynisini uygulayin. Sofor tarafindan yapabilirsiniz.. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ayan 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 camı sonuna kadar indirin ve sonra düğmeye basılı tutun cam tamamen kapandıktan sonra elinizi çekmeden 20 saniye basılı tutun ,böylece kodlamış olucaksınız hepsini sırayla bu şekilde yapın 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yumuk 23 Aralık 2014 Yazar Paylaş 23 Aralık 2014 Bazı arkadaşlar 5 saniye bazıları 20 saniye basılı tutmam gerektiğini söylemiş.Basılı tutup bekliyorum.Hem açarken hem kapatırken. Ben 3 saniye yapmıştım olmamıştı. Herhangi bir ses gelir mi programlama tamamlandığında? Teşekkür ederimm Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Hayır, herhangi bi ses duymazsınız. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ayan 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 (düzenlendi) mahmut bey 20 saniye deneyin olucaktır.bu işlemi birçok focusta yapmıştım.ve açarken kodlama yoktur kapatırken yapmanız kafi 23 Aralık 2014 tarihinde Mehmet Ayan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Nadir Açıkbaş 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 aracım 2011 focus 1.6 titanium cam kesik kesik açılıp kapanıyor yorumlarda yazanların hepsini ama hepsini yaptım düzeltemedim çoğu kişi de camı tamamen açtıktan sonra kapatın kapanınca elini çekmeden basılı tutun diyor fakat elimi çekmeden kapanmıyorki cam tamamen kapanması için 5-6 kez yukarı yapınca kapanıyor yani tuşu yukarı kaldırınca yarım karış çıkıyor duruyor bırakıp bi daha basınca yarım karış daha kapanıp yine duruyor (yani tuşu bırakmadan camı tamamen kapatma işi olmuyor) LÜTFEN YARDIM!!! Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 Fitil bir şekilde sıkıyor, zorlamayın bir usta görsün.. Programlama ile düzelecek bişey değil bu.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 Fitil içerisi toz toprak olmuş. Cam modülü motor korumaya giriyor. Fitil temizleme spreyi sıkın düzelecek Yorum bağlantısı
Nadir Açıkbaş 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 hemen fitil temizleyici sprey sipariş ettim (spreyin uygulanışını da öğrendim) olmazsa zorlamadan servise götürecem fakat servis fiyat konusunda çok abartıyor ama bakalım ne olacak Yorum bağlantısı
Nadir Açıkbaş 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Fitil temizleyici spreyi de uyguladım yine olmadı Ford Servisi'ne gittim bugün cihaza falan bağladılar programlama yapmaya çalıştılar sanırım fakat olmadı cam modülü bozulmuş dediler fiyatı 920 liraymış bende kalsın şimdilik dedim çok pahalı geldi yokmu önerisi olan ???? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Uh iyi para. Modülü gördünüz mü? Acep cam motoru bozulup yüksek akım çekiyor olmasın? Yorum bağlantısı
Mustafa Ayıkoğlu 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 (düzenlendi) Modülün üzerinde yazan numara ile çıkmasına bakabilrsin.Sıfırları o paralarda sel hasarlı bi focusa sormuştuk.Modülün üzerindeki son iki harfin önemi yok ilk 7 yada 8 tutuyorsa uyar.Çıkmacılardaki fiyatları 150-200 lira arası. 26 Mart 2015 tarihinde Mustafa Ayıkoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Nadir Açıkbaş 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 evet 920lira dediler, sanayide elektrikçi söktü kapı yüzünü motoru sağlam benim. anahtarın immo sunu yapan tanıdık vardı baba oğul odtü elekronik müh. modülün kartını inceledi test etti entegrelerini heryeri sağlam bi entegresi var gösterdi o bozuk hiçbiryerde de bulunmuyor amerikada bulmuş 66 dolara ona da güvenemiyormuş çünkü o entegre üretilirken 100 entegrenin 20 si anca sağlam çıkarmış,sonuç olarak kodunun fotosunu çektim ankara ostimde çıkmasını aldıracam biyerde 150 dediler!! son harfleri mi ne farklıymış ama çalıştırır dediler tlf da fakat sökülüp takılınca sol arka cam da kesik kesik açılıp kapanmaya başladı !!!! Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Entegre bilgisi hatalı Bana fotoğraf ile göreyim neymiş Yorum bağlantısı
Nadir Açıkbaş 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 keşke önce bilseydim abi foto çekip gönderirdim de kutuya geri koydular kapı yüzü de takıldı geri Yorum bağlantısı
Nadir Açıkbaş 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Benim arızalı cam modülümün son iki harfi AF ile bitiyor ben ank ostimden çıkmasını aldırdım fakat onun son iki harfi AB ile bitiyor bir sorun olur mu??? Yorum bağlantısı
Mustafa Ayıkoğlu 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 İlk 10 hane tutuyorsa sıkıntı yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts