Ali Menemen 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 İyi akşamlar arkadaşlar ve abilerim. sizden bir konu hakkında bilgi ve yardım isteyeceğim. Benim dizüstü bilgisayarın hoparlör jak girişi bozuldu. Laptopa hoparlör bağlayamıyorum sınıfımda çok lazım oluyordu. Bir kaç bilişimciye sordum ana karta monteli olduğunu ve anakartın değişmesi gerektiğini söylediler. şimdi ben bunun yerine harici bie ses kartı alsam yani şu flash bellek gibi olanlardan. Fakat piyasada 15 tlden başlıyor 1000 tlye kadar gidiyor. Bu aparatlar işimi görür mü veya siz ne önerirsiniz? Kulağımı rahatsız etmeyecek kadar kaliteli ve yükses ses veren bir şey olsun bana yeter. Örnek link: http://www.gold.com.tr/s-link-slx-u51-usb-2-0-ses-karti_u Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 1- anakartı değiştirmeye gerek yok. Kontrol edilir, giriş değişir, çip onarımı vs yapılır. İlla çözülür. 2- beğendiğiniz kart iş görür. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Ekci 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 Usb portundan çalışan hoparlörler var. Sorun sadece jakta ise yani ses kartı chipi bozuk değilse usb hoparlör en mantıklısı Yorum bağlantısı
Ali Menemen 22 Aralık 2014 Yazar Paylaş 22 Aralık 2014 Sani bey teşekkür ediyorum. Burada kime gösterdiysem yok olmaz tamiri ancak böyle olur dediler. Onlar gak deyince ben de guk diyemedim. Daha lüksüne gerek yok diyorsunuz şöyle bir şeye mesela http://www.hepsiburada.com/liste/creative-sound-blaster-omni-surround-51-harici-ses-karti/productDetails.aspx?productId=bd304358&categoryId=218&SKU=BD304358çok para da vermek istemiyor ama yarı yolda da kalmak istemiyorum. Yorum bağlantısı
Alper Keskin 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 Müzik sistemimi bağlarım , güzel kulaklığım da var onunla da haşır neşirim derseniz laptoplar için üretilmiş en iyi ses kartlarından biri olan Creative soundblaster x-fi thx 5.1 usb harici ses kartını tavsiye ederim.3 yıldır kullanıyorum.İkinci ellerini 120 130a kadar bulabilir neredeyse istediğiniz her ses aygıtını bağlayabilirsiniz. Optik ses çıkışı dahi vardır... Yorum bağlantısı
Ali Menemen 22 Aralık 2014 Yazar Paylaş 22 Aralık 2014 Usb portundan çalışan hoparlörler var. Sorun sadece jakta ise yani ses kartı chipi bozuk değilse usb hoparlör en mantıklısı Hocam illa ki jak girişi yok mu o hoparlörlerin ben öyle biliyorum en azından elektriğini usbden alıyor diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 ya al 15-20 tl lik birşey geç.. işini görür.. Yorum bağlantısı
Ali Menemen 23 Aralık 2014 Yazar Paylaş 23 Aralık 2014 Eyvallah Ayhan abi dediğini yapacam. Yorum bağlantısı
Recommended Posts