İçeriğe Yönlendir

Ford Fiesta Trend Tampona Sis Farı Montajı (Resimli)

Onur Ilgın

Recommended Posts

Onur Ilgın

Merhabalar,

Bugün trend kasalar için uyumlu sis farı aldım ve montajını elektrikçim yaptı. Yaklaşık 2 saat aralıksız uğraştı ve değdiğinde inanıyorum. Resimlere geçelim;

Araçın ilk hali :)

VgXXLv.jpg

Ürünün resmi

LYgg1V.jpg

Tamponu keserken

PY66n6.jpg

2YNN9N.jpg

Kestik biçtik elektriğini çekiyoruz

qm88JV.jpg

Elektrik işi bitti, içeri düğme çektik.

l0rrql.jpg

Sonuç; beyaz ampul taktık 5000k

LYgg81.jpg

rm88XM.jpg

7VXXWv.jpg

Selamlar,

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp

Ellerinize sağlık. Tamponu degobaj sanırım onunla delerken için cız etti :biggrin:  Ama sonuca bakıyorum göz kamaştırıcı. Hayırlı olsun :flowers::nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Güle güle kullanın güzel olmuş . :D ya takıldım baya bir toz birikintisi gördüm  :shok:

Yorum bağlantısı
Onur Ilgın

Araç kirli idi. Toz birikmedi hocam o kapağın ucu Kırıldı bende bant ile tutuşturdum o Yüzden bant izi yani toz değil hocam :D

Yorum bağlantısı
Onur Ilgın

Tamponu keserken içim çızzzz etti ya hadi olmazsa demedim değil ama şükür sorunsuz hallettik. :)

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

valla bende acayip kafayı taktım bu gplasta tampon ve orjinal sis lambalı hazır buldum 750 tl istiyolar , en azından bu gplastlar sayesinde paramız cebimizde kalır. sormak istedğm şey tesisat hazırda yokmuydu kontrol ettimi elektrikçi bazı araçlarda tesisat hazır oluyormuş ayrıca far açma anahtarının orda sis farı düğmesi var oraya neden bağlantı yapmadı  ?

Yorum bağlantısı
Onur Ilgın

Sadece sis farı oluyor diğer Şeyler hazır değil. Sis farının oradaki arka sis fari idi. Diğer solundaki düğmenin ne işe yaradığını bilmediğim için yeni yer yaptık. Bana toplam maliyeti 180 civarı oldu. Sarı ampül istersen daha ucuza halledersin.

Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar

Konya 'da ikamet eden Arkadaşlara yardımcı olabilirim.

Konya'da olsaydım da halletseydik kardeşim. Koca İstanbul'da gidip de bu iş için 2 saat uğraşacak burun kıvırmayacak elektrikçi aramaktan üşeniyorum açıkçası. Güzel olmuş güle güle kullan.

Yorum bağlantısı
Onur Ilgın

Konya'da olsaydım da halletseydik kardeşim. Koca İstanbul'da gidip de bu iş için 2 saat uğraşacak burun kıvırmayacak elektrikçi aramaktan üşeniyorum açıkçası. Güzel olmuş güle güle kullan.

Takriben bir saat Söyledim belki de daha fazla sürdü. Gerçekten her elektrikçi uğraşmak istemiyor ya da çok fahiş fiyata yapacağını söylüyor.

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

hayırlı olsun

güle güle kullanın

güle güle ve sadece ihtiyaç halinde kullanırsınız umarım

zira gereksiz kullananlara bende uzunları çakıyorum.

Yorum bağlantısı
Onur Ilgın

Herkes gerekli kullanın demişte sadece trend tampona sis olabildiğini ve düşünenlere fikir vermesi açısından açtım konuyu. Olay doğru zamanda ya da yanlış zamanda açılması değil bence. Yine de teşekkürler

Yorum bağlantısı
Onur Kacar

Tam da kafamdaki soru isaretlerini gideren bir konu oldu. Eline saglik abi cok hos olmus ilerleyen gunlerde girisecegim ben de

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Sinan Ocaktan

konuyu hortlatacağım sigortaları incelediğimizde ön sis sigortası ve rolesi var muhtemelen tesisatta vardır ama far açma düğmesinin ordaki boş düğmeyi nasıl aktif edebiliriz ?

Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan

usta o programla acılıyor elektrikçiler arabayı bilgisayara bağlayıp o düğmeyi aktifleştiriyor  sanada bağlantı yapmak kalıyor

Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan

konuyu hortlatacağım sigortaları incelediğimizde ön sis sigortası ve rolesi var muhtemelen tesisatta vardır ama far açma düğmesinin ordaki boş düğmeyi nasıl aktif edebiliriz ?

usta o programla acılıyor elektrikçiler arabayı bilgisayara bağlayıp o düğmeyi aktifleştiriyor  sanada bağlantı yapmak kalıyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...