Onur Ilgın 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Merhabalar, Bugün trend kasalar için uyumlu sis farı aldım ve montajını elektrikçim yaptı. Yaklaşık 2 saat aralıksız uğraştı ve değdiğinde inanıyorum. Resimlere geçelim; Araçın ilk hali Ürünün resmi Tamponu keserken Kestik biçtik elektriğini çekiyoruz Elektrik işi bitti, içeri düğme çektik. Sonuç; beyaz ampul taktık 5000k Selamlar, 6 Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Ellerinize sağlık. Tamponu degobaj sanırım onunla delerken için cız etti Ama sonuca bakıyorum göz kamaştırıcı. Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Hayırlı olsun. güle güle ve sadece ihtiytaç halinde kullanın Yorum bağlantısı
Okan Tansel 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Güle güle kullanın güzel olmuş . ya takıldım baya bir toz birikintisi gördüm Yorum bağlantısı
Onur Ilgın 23 Aralık 2014 Yazar Paylaş 23 Aralık 2014 Araç kirli idi. Toz birikmedi hocam o kapağın ucu Kırıldı bende bant ile tutuşturdum o Yüzden bant izi yani toz değil hocam Yorum bağlantısı
Onur Ilgın 23 Aralık 2014 Yazar Paylaş 23 Aralık 2014 Tamponu keserken içim çızzzz etti ya hadi olmazsa demedim değil ama şükür sorunsuz hallettik. Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Hayırlı olsun, güzel görünüyor. Motorun temizliği ihtiyacı var. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 valla bende acayip kafayı taktım bu gplasta tampon ve orjinal sis lambalı hazır buldum 750 tl istiyolar , en azından bu gplastlar sayesinde paramız cebimizde kalır. sormak istedğm şey tesisat hazırda yokmuydu kontrol ettimi elektrikçi bazı araçlarda tesisat hazır oluyormuş ayrıca far açma anahtarının orda sis farı düğmesi var oraya neden bağlantı yapmadı ? Yorum bağlantısı
Onur Ilgın 24 Aralık 2014 Yazar Paylaş 24 Aralık 2014 Sadece sis farı oluyor diğer Şeyler hazır değil. Sis farının oradaki arka sis fari idi. Diğer solundaki düğmenin ne işe yaradığını bilmediğim için yeni yer yaptık. Bana toplam maliyeti 180 civarı oldu. Sarı ampül istersen daha ucuza halledersin. Yorum bağlantısı
Onur Ilgın 24 Aralık 2014 Yazar Paylaş 24 Aralık 2014 Konya 'da ikamet eden Arkadaşlara yardımcı olabilirim. Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar 24 Aralık 2014 Paylaş 24 Aralık 2014 Konya 'da ikamet eden Arkadaşlara yardımcı olabilirim. Konya'da olsaydım da halletseydik kardeşim. Koca İstanbul'da gidip de bu iş için 2 saat uğraşacak burun kıvırmayacak elektrikçi aramaktan üşeniyorum açıkçası. Güzel olmuş güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Onur Ilgın 25 Aralık 2014 Yazar Paylaş 25 Aralık 2014 Konya'da olsaydım da halletseydik kardeşim. Koca İstanbul'da gidip de bu iş için 2 saat uğraşacak burun kıvırmayacak elektrikçi aramaktan üşeniyorum açıkçası. Güzel olmuş güle güle kullan. Takriben bir saat Söyledim belki de daha fazla sürdü. Gerçekten her elektrikçi uğraşmak istemiyor ya da çok fahiş fiyata yapacağını söylüyor. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Aralık 2014 Paylaş 25 Aralık 2014 Gündüz fotoğrafı olursa daha iyi yorum yapabiliriz.. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 26 Aralık 2014 Paylaş 26 Aralık 2014 hayırlı olsun güle güle kullanın güle güle ve sadece ihtiyaç halinde kullanırsınız umarım zira gereksiz kullananlara bende uzunları çakıyorum. Yorum bağlantısı
Onur Ilgın 26 Aralık 2014 Yazar Paylaş 26 Aralık 2014 Herkes gerekli kullanın demişte sadece trend tampona sis olabildiğini ve düşünenlere fikir vermesi açısından açtım konuyu. Olay doğru zamanda ya da yanlış zamanda açılması değil bence. Yine de teşekkürler Yorum bağlantısı
Onur Kacar 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Tam da kafamdaki soru isaretlerini gideren bir konu oldu. Eline saglik abi cok hos olmus ilerleyen gunlerde girisecegim ben de Yorum bağlantısı
Sinan Ocaktan 16 Ocak 2016 Paylaş 16 Ocak 2016 konuyu hortlatacağım sigortaları incelediğimizde ön sis sigortası ve rolesi var muhtemelen tesisatta vardır ama far açma düğmesinin ordaki boş düğmeyi nasıl aktif edebiliriz ? Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan 17 Ocak 2016 Paylaş 17 Ocak 2016 usta o programla acılıyor elektrikçiler arabayı bilgisayara bağlayıp o düğmeyi aktifleştiriyor sanada bağlantı yapmak kalıyor Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 konuyu hortlatacağım sigortaları incelediğimizde ön sis sigortası ve rolesi var muhtemelen tesisatta vardır ama far açma düğmesinin ordaki boş düğmeyi nasıl aktif edebiliriz ? usta o programla acılıyor elektrikçiler arabayı bilgisayara bağlayıp o düğmeyi aktifleştiriyor sanada bağlantı yapmak kalıyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts