İçeriğe Yönlendir

Ford Fiesta Collection Fiyat

Mustafa Kurt

Recommended Posts

Mustafa Kurt

Arkadaşlar merhaba ford fiesta lamayı düşünüyorum 2008 2009 model civarı 100 veya 120000 km arasında en fazla lakin internetteki fiyatlar bihayli yüksek 28 30 arasında sizce en fazla ne kadar vermeliyim böyle bir araca birde gia ve collection arasında kaldım hangisi iyidir daha önce hiç fiesta kullanmadım direksiyonunun aşırı ağır oldugunu duydum doğrumudur ?teşekürrler:D

Yorum bağlantısı
Hami Erışık

donanım olarak ford,da ghia en dolusudur,collection bir alt donanımıdır.

en azından focuslarda öyle idi.

Yorum bağlantısı

Ben olsam collection donanimdaki ufak detaylar için 1.4 e o kadar para baglamazdim. 1.6tdci ghia bakın. Bakım geçmişi düzgün araba yorulmamissa km takıntısı yapmayın alacağınız araç 2006-2008 arasında olacak 140-150 binler normal. Aşırı düşük ise suphelenin zaten çok nadirdir

Yorum bağlantısı
Mustafa Kurt

teşekürler arkadaşlar cevaplar için direksiyon hakkında bilgi verabilirminiz?

Yorum bağlantısı
Ayşin Korkmaz
(düzenlendi)

Bundan 1 hafta önce 2010 model Titanium X Paket 1,4 TDCI 70 bin km'de boyasız değişensiz aracı 33 bin TL'ye aldım. Bana sanki 28-30 pahalı gibi geldi. Sonuçta kasa da eski...

tarihinde Ayşin Korkmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Kurt

evren bey sıfırı bu kasada üretilmiyor sanırım, evet fiyat banada yüksek geldi çok almak istememe rağmen geri durmak zorunda kalıyorum fiyatlar çok yükselmiş

Yorum bağlantısı
Ayşin Korkmaz

Bende 2005 model Fiesta Van vardı 2010 modeli almadan önce. Direksiyon elbetteki 2009 sonrası kasalara göre biraz daha sert. Direksiyonu genelde tek elle kullanan biri olarak sizin de zorlanacağınızı düşünmüyorum. Ama yine de almadan önce bir tecrübe edin, test sürüşü yapın mutlaka.

Yorum bağlantısı
Mustafa Kurt

Bende 2005 model Fiesta Van vardı 2010 modeli almadan önce. Direksiyon elbetteki 2009 sonrası kasalara göre biraz daha sert. Direksiyonu genelde tek elle kullanan biri olarak sizin de zorlanacağınızı düşünmüyorum. Ama yine de almadan önce bir tecrübe edin, test sürüşü yapın mutlaka.

TEŞEKÜR EDERİM

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Direksiyon sertliği göreceli bir kavram. Eşimin clio 3 üne göre daha sert ama çok daha hisli. 

Yorum bağlantısı

Direksiyonu mekanik olduğu için yeni nesil servolara göre sert olsa da iyi ki de böyle. Gayet hislidir araç kullanırken keyif alırsınız. Yoldaki herşeyi hissettirir direksiyonda. Sertliği de yorucu değildir
Yorum bağlantısı
Yalçın Sarıkaya

Bende 1.4 TDCI Collection sahibiyim dediğiniz gibi fiyatları bu aralarda oynuyor. Ben geçen sene nisanda 23,500-TL ye aldım 167binde sıkıntısız dı. Şuan satsam ciddi kar ederim gibi görünüyor. :) 1.6 Ghia lar ile arasında ne fark var bilmiyorum ama araç gerçekten çok güzel ama biraz performans istiyorsanız bencede 1.6 lara bakmanızda fayda var.

Yorum bağlantısı
Mustafa Kurt

Bende 1.4 TDCI Collection sahibiyim dediğiniz gibi fiyatları bu aralarda oynuyor. Ben geçen sene nisanda 23,500-TL ye aldım 167binde sıkıntısız dı. Şuan satsam ciddi kar ederim gibi görünüyor. :) 1.6 Ghia lar ile arasında ne fark var bilmiyorum ama araç gerçekten çok güzel ama biraz performans istiyorsanız bencede 1.6 lara bakmanızda fayda var.

fiyatlar evet baya yükselmiş ama gülü seven dikenine katlanır misali biraz fedakarlık yapıcaz yalçın bey

Direksiyonu mekanik olduğu için yeni nesil servolara göre sert olsa da iyi ki de böyle. Gayet hislidir araç kullanırken keyif alırsınız. Yoldaki herşeyi hissettirir direksiyonda. Sertliği de yorucu değildir

teşekkürler bilgi için

Direksiyon sertliği göreceli bir kavram. Eşimin clio 3 üne göre daha sert ama çok daha hisli. 

teşekkür ederim ilginize

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...