Mehmet Ozyurek 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 Ben iki yıldır trw disk, kale balata kombini kullanıyorum. Yakın zamanda balata takımını 100 liraya aldım. Çok memnunum. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 Kale bende c-max te kullandım, porolem yaşamadım. 1 Yorum bağlantısı
Celal Altan 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 Orjinalden şaşmam hiç bir parçada. Motocrafttan memnunum. Ben olsam orjinal alırdım. Satarkende kullanırkende aracın her parçası orjinal diye rahatlıkla söyleyebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 Orjinalden şaşmam hiç bir parçada. Motocrafttan memnunum. Ben olsam orjinal alırdım. Satarkende kullanırkende aracın her parçası orjinal diye rahatlıkla söyleyebilirim.Orjinalciyimdir ve 4 adet motorcraft aldım. Arkalar sesi kesmedi 2000 km geçmesine rağmen. Bende kale ile değiştirdim. Ses anında kesildi. Bazen böyle istisnalar olabiliyor Yorum bağlantısı
Sadi Karakaş 29 Aralık 2014 Yazar Paylaş 29 Aralık 2014 Siparisi verdim ön arka takimi 108 tl ye aldim.ön balatalarda fiş varmis arkalarda yokmuş. Ancak benim ön ve arkaya usta bitmis dedi motocraft balatalarimda fiş olsa ışik yanmazmiydi yol bilgisayarinda şaşirdim dogrusu. Herneyse degisecek sonucta ama bi soru isaretim oldu yine de. Destek olan herkese tesekkur ederim. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 Çifti 40 tl olmasi lazim. Ankara da focusu olan taksiciler kapişiyor kale balatayi ne kerametse bi de bsg diye bir marka var en çok satilanlardan. Bsg başbuğ markasının kısaltması ve yan sanayi ürün üretiyorlar genellikle kalitesiz ürünleri mevcut 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 kale balatayı oldukça süre kullandım çok kişiyede tavsiye ettim kullandırdım bu forumdanda. 30TL ye alıyorduk focusa şimdi ne kadar oldu bilemiyoru.Ömür olarak çabuk bitiyor çok toz çıkartıyor Artık tavsiye etmiyor musunuz? Benim balataların da zamanı geliyormuş servis söyledi. 1500 tl de fiyat verdi. Bsg. dedim. Bir de bu torna işi nasıl yapılıyor, diskleri bozma ihtimalleri var mı? Güvenilecek ustam yok da Yorum bağlantısı
Misafir 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 Bende balata araştırması yaptım parçacı bosh ve kaleyi tavsiye etti zaten bosh u da kale fason yapıyor dedi bosh aldım sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim 110 tl vermiştim Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Bende kale kullandım, problemi yok. Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Bende arka fren disk ayna ve balataları değiştirdim. Ustaya Kale takılsın dedim. Usta hayır motocraft olacak diye söyleyince ve usta, Sabri usta olunca tamam sen ne dersen o dedim... Sonuç olarak aldelco disk ve motocraft balatala oldu. Şu an için memnunum bu kombinden... 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Artık tavsiye etmiyor musunuz? Benim balataların da zamanı geliyormuş servis söyledi. 1500 tl de fiyat verdi. Bsg. dedim. Bir de bu torna işi nasıl yapılıyor, diskleri bozma ihtimalleri var mı? Güvenilecek ustam yok da Şuanda mondeo kullanıyorum ve spor fren sistemi kullanıyorum, focus da ise hazır disk tornalanma durumuna geldi ise standart 28cm disk yerine, 30cm mondeo kaliper+disk+balata değişimi yapılmasını öneririm. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Şuanda mondeo kullanıyorum ve spor fren sistemi kullanıyorum, focus da ise hazır disk tornalanma durumuna geldi ise standart 28cm disk yerine, 30cm mondeo kaliper+disk+balata değişimi yapılmasını öneririm. maliyet ne olur? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 maliyet ne olur? kaliperi çıkma alacaksınız, 250 felan tutar. Diğerlerini artık nasıl en ucuza buluırsanız araştırmanız gerekli ama yapmışken onuda spor tip yapayım derseniz 900tl ebc disk ve balata green stuff Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 kaliperi çıkma alacaksınız, 250 felan tutar. Diğerlerini artık nasıl en ucuza buluırsanız araştırmanız gerekli ama yapmışken onuda spor tip yapayım derseniz 900tl ebc disk ve balata green stuffSüha abi bizim s lere ne yapılabilir st disk veya brembo maxx gördüm kanallı veya senin taktıklarının var mıdır ebc Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Süha abi bizim s lere ne yapılabilir st disk veya brembo maxx gördüm kanallı veya senin taktıklarının var mıdır ebc s e malesef st frenleri olmuyor Kaliper ayakları farklı. Spor disk olabilir bakmamız lazım bir maslağa gittiğimde sorarım işin acil değil ise 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 s e malesef st frenleri olmuyor Kaliper ayakları farklı. Spor disk olabilir bakmamız lazım bir maslağa gittiğimde sorarım işin acil değil ise Bence Eray'ın işi acil Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Bence Eray'ın işi acil Focusla kıyaslama abi sen şimdi dozajı daha iyi focusun fiestaların böyle hemen tır tırlıyo bide [emoji16] Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Focusla kıyaslama abi sen şimdi dozajı daha iyi focusun fiestaların böyle hemen tır tırlıyo bide [emoji16] Bilemiyorum artık,o gün denedik Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Bence Eray'ın işi acil o zaman bir kere cebinde 600TL si olsun Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 s e malesef st frenleri olmuyor Kaliper ayakları farklı. Spor disk olabilir bakmamız lazım bir maslağa gittiğimde sorarım işin acil değil iseYok abi acil değil sen bakma Hakan abiye focuscu o [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 o zaman bir kere cebinde 600TL si olsun Fren önemli Yok abi acil değil sen bakma Hakan abiye focuscu o [emoji23][emoji23] Eray yaz bunu Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Fren önemli Eray yaz bunu 60-0 denemek lazım [emoji6] fusionda ve pepede de aynı durum abi o yüzden sıkıntı yoktur diyorum Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 60-0 denemek lazım [emoji6] fusionda ve pepede de aynı durum abi o yüzden sıkıntı yoktur diyorum Pepe de deniyeceğim. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Pepe de deniyeceğim.Aynen bak öyle yaparız ctesi [emoji106] Yorum bağlantısı
Recommended Posts