Mert Ağralı 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 Herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı üzere İzmirde gerçek anlamda güzel pasta cila ve detaylı temizlik yaptırabileceğim yerler hakkında bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 Rakam yapılacak işe bağlı; İzmir de detailingpoint Batu var işçiliği çok iyidir. Nette araştorabilşrsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 İzmir oto stil 99 TL yaptırdım kampanyaydı baba oğu işletiyolar iligi iyi aynı zamanda oto dış kaplama motor temizliği ve boya bakım koruma gibi işlerde yapıyorlar ben işten memnun kadım bir inceleyin isterseniz Detaylı iç temizlik tavan döşeme, yan direkler, kapı döşemeleri, koltuk döşemeleri, taban halıları, torpido ve bagaj içini kapsamaktadır. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 Rakam yapılacak işe bağlı; İzmir de detailingpoint Batu var işçiliği çok iyidir. Nette araştorabilşrsiniz. Gercekten kaliteli uygulama istiyorsaniz batu izmirde kefil olacagim adrestir. 3 saatte pasta cila yapanlara benzemez. Uygulamalarina bakin derim nette. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 Gercekten kaliteli uygulama istiyorsaniz batu izmirde kefil olacagim adrestir. 3 saatte pasta cila yapanlara benzemez. Uygulamalarina bakin derim nette. İletişim bilgileri varsa paylaşsana hocam sana zahmet Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 Tabi ki batuhan özbaltalar +90 507 312 3444 DetailingPoint adında sitesi de mevcut sosyal medya olarak sadece Instagram kullanır DetailingPoint adıyla. Garajina istanbuldan ziyarete gitmisligim de var sevdiğim de bir arkadaşımdir aynı zamanda. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 Detailing point ben de detailturkey den ve instagram dan takip ediyorum müthiş uygulamalar yapıyor Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 (düzenlendi) Batu'nun dükkan nerede ? adresi 6299 sokak no 36 şemikler karşıyaka izmir böyle bahçe içinde gizli bir detay cenneti gibi, küçük de olsa örnek foto koyayım 30 Aralık 2014 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Bi de bu var ama mesaji düzenleme süresi doldu galiba ekleyemedim 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Bi de bu var ama mesaji düzenleme süresi doldu galiba ekleyemedim Bende mi anormallik var, Nissan'dan önce gözüme raftaki Scholl'lar ve buzdolabı çarptı O buzdolabının içinde kim bilir servet var 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Bende mi anormallik var, Nissan'dan önce gözüme raftaki Scholl'lar ve buzdolabı çarptı O buzdolabının içinde kim bilir servet var Sağdaki kırmızı raf g tecniq rafı olduğu gibi, o dolabın içinde zymöl carbondan ... ya kadar çeşitli güzellikte waxlar var gtr lar m3 ler gelip geçici ürünler hep orda 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts