İçeriğe Yönlendir

İzmir Pasta - Cila & Detaylı Tavsiyeleri

Mert Ağralı

Recommended Posts

Mert Ağralı

Herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı üzere İzmirde gerçek anlamda güzel pasta cila ve detaylı temizlik yaptırabileceğim yerler hakkında bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Rakam yapılacak işe bağlı; İzmir de detailingpoint Batu var işçiliği çok iyidir. Nette araştorabilşrsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

• İzmir oto stil 99 TL yaptırdım kampanyaydı baba oğu işletiyolar iligi iyi aynı zamanda oto dış kaplama motor temizliği ve boya bakım koruma gibi işlerde yapıyorlar ben işten memnun kadım bir inceleyin isterseniz

Detaylı iç temizlik tavan döşeme, yan direkler, kapı döşemeleri, koltuk döşemeleri, taban halıları, torpido ve bagaj içini kapsamaktadır.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Rakam yapılacak işe bağlı; İzmir de detailingpoint Batu var işçiliği çok iyidir. Nette araştorabilşrsiniz.

Gercekten kaliteli uygulama istiyorsaniz batu izmirde kefil olacagim adrestir. 3 saatte pasta cila yapanlara benzemez. Uygulamalarina bakin derim nette.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Gercekten kaliteli uygulama istiyorsaniz batu izmirde kefil olacagim adrestir. 3 saatte pasta cila yapanlara benzemez. Uygulamalarina bakin derim nette.

İletişim bilgileri varsa paylaşsana hocam sana zahmet :)

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Tabi ki batuhan özbaltalar +90 507 312 3444 DetailingPoint adında sitesi de mevcut sosyal medya olarak sadece Instagram kullanır DetailingPoint adıyla. Garajina istanbuldan ziyarete gitmisligim de var sevdiğim de bir arkadaşımdir aynı zamanda.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)

Batu'nun dükkan nerede ?

adresi 6299 sokak no 36 şemikler karşıyaka izmir

böyle bahçe içinde gizli bir detay cenneti gibi, küçük de olsa örnek foto koyayım

0d5bbac5bb142dee86572bdc2b246722.jpg

tarihinde K&#246ksal Yılmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Bi de bu var ama mesaji düzenleme süresi doldu galiba ekleyemedim

bd5c530e7c87d46a86e64260c2369377.jpg

Bende mi anormallik var, Nissan'dan önce gözüme raftaki Scholl'lar ve buzdolabı çarptı :D O buzdolabının içinde kim bilir servet var :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Bende mi anormallik var, Nissan'dan önce gözüme raftaki Scholl'lar ve buzdolabı çarptı :D O buzdolabının içinde kim bilir servet var :D

Sağdaki kırmızı raf g tecniq rafı olduğu gibi, o dolabın içinde zymöl carbondan ... ya kadar çeşitli güzellikte waxlar var ;)

gtr lar m3 ler gelip geçici ürünler hep orda :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...