İçeriğe Yönlendir

Rolantide Stop Etme Ve Çokça Devir Düşme Sorunu

Bora Garip

Recommended Posts

Bora Garip

Arkadaşlar araç tüplü ancak sorun benzinde de yapıyor. Kısaca özetliyeyim araç ilk çalıştırmada yada sürüş anındayken bunları yapıyor. Eğer ki direksiyon tam tur dönük şekildeyse veya düzse de fark etmiyor araç deviri dalgalanıyor ve stop ediyor.Bu sabah ta şunu fark ettim direksiyon düz rolantide çalışırken ısıtmak namına az gaz verip bıraktım direkt olarak istop etti birkaç kere denedim her seferinde de yaptı ve stop etti. sürüş esnasındayken  herhangi bir adada ışıkta beklerken kalkış anında daha gaz vermeden veya tam döndüğümde aracı durduracağım zaman istop ediyor. Aynı zamanda istop etmese bile hızlı şekilde rolenti 1000 altına düşüp yükseliyor sürekli dalgalanma halinde. Araç tüpteyken çok yapıyordu gaz ayarlarım yapıldı,  gaz enjektörleri temizlendi ancak sorun halen devam etmekte sizce ne olabilir. 

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Boğaz kelebeği arızalı olabilir. Yada ateşleme bobini arızası olabilir.

Yorum bağlantısı
Bora Garip

bobini ve bujileri de değiştirdim. Marşta basıyor ama bazen benim de hemen araç çalışmıyor, acaba bundan mı diyorum yakıt sistemiylemi alakalı acaba? 

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

bobini ve bujileri de değiştirdim. Marşta basıyor ama bazen benim de hemen araç çalışmıyor, acaba bundan mı diyorum yakıt sistemiylemi alakalı acaba? 

Boğaz kelebeği temizlendi mi?

Yorum bağlantısı
Bora Garip

hayır temizlenmedi. ama geçen bir sökülmüştü baktım iyi durumdaydı gibi geldi. Temizliği kendim balata spreyiyle yapabilirmiyim neye dikkat etmem gerek.

krank devir sensörü olabilir

kendim kontrol etmem mümkünmü

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...