İçeriğe Yönlendir

Jant Rengi Konusunda Tavsiye

Volkan Doğrular

Recommended Posts

Volkan Doğrular

21a1w2.jpg

Merhaba ; 

Jantlarda bulunan ufak çiziklerden ve görsel değişiklik istememden dolayı jantları boyaya vereceğim.

Sizce renk ne olmalı ?

1. seçenek gunmetal

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTVXebkpHROi4QvXiCrPv7AeCDUaA61762oMvY28i7fSxkaW7kYtg

2. seçenek siyah

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcROfVHx2XWVa7jLnYmXxzMrrjuEyvgW8eS2eZYz2XtujzpleRhy

3. seçenek resimdeki gibi orjinal rengi

Not:  Kırmızı , turuncu , sarı gibi dikkat çekici renkler medeni durum ve yaştan ötürü elenmiş bulunmaktadır  :)

Farklı alternatif renkler kabul edilir . Hatta renk kodu da belirtebilirsiniz.

Saygılarımla..

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Vallahi ne koyu füme ne siyah jantı ben yakıştıramıyorum hiç bir araca şahsen. Orjinal bile olsa. Jantın o gümüş gri orj. rengi herdaim tercihimdir benim. . :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Gunmetal benimde aklımdan geçen renk açıkcası. Bu rengin renk kodu var mıdır ? 

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

Not:  Kırmızı , turuncu , sarı gibi dikkat çekici renkler medeni durum ve yaştan ötürü elenmiş bulunmaktadır  :)

Farklı alternatif renkler kabul edilir . Hatta renk kodu da belirtebilirsiniz.

Saygılarımla..

kendinizi yaşlı hissediyorsanız sedan focus alın. biz daha genciz bea  :D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

kendinizi yaşlı hissediyorsanız sedan focus alın. biz daha genciz bea  :D  :D  :D

Genciz o konuda sıkıntı yok ama medeni hal de bu konuda büyük bir etken.

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Benimkiler bu renk, tavsiye ederim..

2Q0llO.jpg

Y5G99D.jpg

Renk kodunu biliyor musunuz ?

Yorum bağlantısı
Onurhan Çelebi

Renk kodunu biliyor musunuz ?

Malesef. Jantları bu şekilde aldım sonradan boyama değil. Ama iyi bir boyacı fotoğraftan renk tonunu yakalayabilir diye düşünüyorum..

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Sanki plastidip gunmetal yapılsa mantıklı olacak gibi geri dönüşü de kolay nasılsa :) şahsen ben düşünüyorum aynı şeyi

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

bende sonunda 16 collection jantı aldım gunmetal renge boyatıcam aracım siyah. siz nerde boyatacaksınız imes sanayide jant başı kumlama 15 elektrostatik boyayada 20 liraya anlaştım toplam 150 liraya geliyor  :D

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Fiyat çok iyiymiş. Antalya da bir ustam var ama Elektrostatik yaptırmayacaktım normal oto boyacısı. Ama Elektrostatik yapılması gerekiyorsa onun da ustası var.

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Aracınızın camları filmli. koyu renk jantlar bütün görselliği ve güzelliği yok edecektir. Bence metalik griden şaşmayın..... :yes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Aracınızın camları filmli. koyu renk jantlar bütün görselliği ve güzelliği yok edecektir. Bence metalik griden şaşmayın..... :yes:

+1 

gri jantlar BEYAZ'a yakışmış ama şimdi arabanın jantlarını da boyarsanız zaten karaydı iyice kararacak, böcek gibi bir şey olacak.

Ama kafaya koyduysanız en azından siyah olmamalı. Gunmetal ;) Nasıl yapılır neresine bilmem ama kırmızı detay da iyi gider arabaya.

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

Elektrostatik daha sağlam olur dedikleri için bende ona yöneldim şahsen onunda kumlama derdi var ama büyük bir sanayi sitesinde ucuza halledersiniz. Ben siyah yaptıracaktım ama çok boğulmasın diye gunmetal boyatıp kaliperleri parlak sarı yapıcam :) araba yatacak olsa kaliperleri bile elektrostatik boyatırdım ama imkan yok  :D

Yorum bağlantısı
celal eroğlu

hocam plasti dip kaplama boyaya bakın derim hem ucuz hem kolay istenen rengi kendiniz yaparsınız.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...