İçeriğe Yönlendir

İl Ve İlçe Hava Durumu (Güncel)

Zekeriya Kahraman

Recommended Posts

Zekeriya Kahraman

TÜRKİYE de dakika ve saat bazında bulunduğunuz il ve ilçe hava durumunu yazabilir hatta video fotoğraf eklebilirsiniz .

ilk ben yazayım Çorum da 16:30 itibariyle hava kapalı kar yok yağmur ara ara serpiştiriyor. dondurucu bir hava var 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Edremit: karla karışık yağmur, hava buz gibin, arabanın üstünde su topaklanması makisimum, koruma faaal  :D  hanlar tarafı yani Kaz dağında kar kalınlığı 30 cm. oldu diyorlar, bu gece donacağız yarın yağış artacakmış, şuan evdeyim sıcak koca bir bardak çay aldım, bilgisayarın başındayım, ohh sıcacık heheh  :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Teşekkürler, cuma günü de idari izin sayıldı. O nedenle  yola gidecekler olabilir bu hava ve yol durumu hakkında paylaşım gerçekten faydalı olacaktır.

Şu an da Ankara' da akşam soğuğu çıkmış, sicak yerlerden Ankara' ya gelecekler dikkatli olun. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Osmaniye'de hava kapalı ve puslu, zaman zaman yağmur çiseliyor, aşırı derece soğuk yok.

Yorum bağlantısı
BurakCan Hirece

saat 17.00 İstanbul hava sıcaklığı 1 derece sabah 7den beri kar yağışı devam etmekte. Semt: Eyüp/Yeşilpınar  :)

Yorum bağlantısı
Sadık Güleryüz

Selamlar,

Manisa'da yoğun Kâr yağışı var. İzmir istikametine 6 da çıkacak fabrika servisimiz 17:10 itibari ile hareket edecek. Alınan bilgiye göre Sabuncubeli Yokuşu'nda trafik kontrollü olarak sağlanıyormuş. Zinciri olmayan araca izin verilmiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Osmaniye'de hava kapalı ve puslu, zaman zaman yağmur çiseliyor, aşırı derece soğuk yok.

tamam size geliyoruz... :rolleyes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı

Balıkesir-Dursunbey sabahtan beri kar yağışı devam etmekte hava sıfırın altında.Kar kalınlığı 30-35 cm civarında.

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

Eskişehir: Saat 17:15 kar... bir kaç saat yağmurla karışık kar... ardından sabaha kadar kar...

Yorum bağlantısı

Beylikdüzü hava sıcaklığı 1 derece( hissedilen -9 derece ) kar yağışı ve rüzgar devam etmekte,çatı,çimen ve araba üstleri kar tutmuş durumda yollarda sıkıntı yok

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

15 dk önce ekran başındayken tam "burası günlük güneşlikti, hatta bazılar kısa kollu bile giymişti ama akşam serinledi" diyecektim ki, çok şiddetli bir yağmur başladı. hemen aşağıya inip arabayı çalıştırdım, 160 mt. ötedeki durağa eşimi almaya gittim. yolu döndük geldik, yağmur kesildi.  :)

Abi sana kastı var :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Beylikdüzü son durum : 

Kar yağışı aralıksız devam ediyor,yollar da tutmaya başladı.Valla arabayı kapalıda bırakacağım

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...