İçeriğe Yönlendir

İl Ve İlçe Hava Durumu (Güncel)

Zekeriya Kahraman

Recommended Posts

Çorlu- Lüleburgaz arası: Hafif tipi şeklinde kar yağışı, şiddetli rüzgar, yerlerde 5 cm kar, ana yol açık, ara yollarda buzlanma var..

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

İstanbul Sultanbeyli yağmura dönmüş gece, yollarda kar falan kalmamış, ara yollarda çamur kıvamında var sadece.

Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman

Çorum 8:47 itibari ile sabah biraz yağmur yağmış hava kapalı kuru soğuk var 

DIOn5A8.jpg

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

İstanbul Arnavutköy kar yerine yağmura bıraktı. Yerde ki kar erimiş durumda. Rüzgar kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladı.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Allah'ım, artık ben de herkes gibi çevremde akıllı insanlar görmek istiyorum...

Biri buzda yanlar, diğeri göle dalar, bir başkasının kışlık lastiği yok yarın işe arabayla gidecem der...

:crazy:

geçen sene kar yağmayan şehirde şu an 20 saattir aralıksız kar yapıyor büyün yollar özellikle şehir içindeki ana yollar dahil kar ile kaplı ve ulaşımda ciddi anlamda sıkıntı var herkes şaşkınlık içinde

2 saat önce ölçtüğümde 39 cm kar kalınlığı vardı abi

Dün Eskişehirin girişindeki hafif rampada 3 otomobil yüzünden 45 dakika bekledik. Sebep, kış lastiği yok. Ulaşımı engelleyen araçların doğru donanım ile yola çıkmamaları. Araçları altlarında durmuyor, korkarak araç kullanıp trafiği haşat ediyorlar.

Lastik yasası başından beri hatalı işlemiş, sonucunu kazalarla, artan kasko poliçe değerleri ile, yoğun trafik ile öder hale gelmişiz :angry: 

Kış lastiği olmadan karlı yollarda veya bölgelerde araç kullanan, alkollü araç kullananla eşit sayılmalı.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

:crazy:

Dün Eskişehirin girişindeki hafif rampada 3 otomobil yüzünden 45 dakika bekledik. Sebep, kış lastiği yok. Ulaşımı engelleyen araçların doğru donanım ile yola çıkmamaları. Araçları altlarında durmuyor, korkarak araç kullanıp trafiği haşat ediyorlar.

Lastik yasası başından beri hatalı işlemiş, sonucunu kazalarla, artan kasko poliçe değerleri ile, yoğun trafik ile öder hale gelmişiz :angry:

Kış lastiği olmadan karlı yollarda veya bölgelerde araç kullanan, alkollü araç kullananla eşit sayılmalı.

90 bin TL değerinde arabası olup kış lastiği takmayan yurdum insanı, bunu da uyanıklık telakki ederler vesselam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Dün gece istanbul...

10881707_244010409101215_244216867495288

az önce arkadaşın eskişehir kütahya yolundan çektiği görüntüler

Mert,savaş çıkmış sanki..

Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman

Tırın üzerindekiler iyiki yan yatmamış kasko vardır ama yinede yazık 

Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı
(düzenlendi)

c8a18a30033d84d2d284e234d413e4fb.jpg894f5a112f6bc4f3c506d4315b313bab.jpg4312ddd610f88f03d9a6085eb53c2d57.jpg

Kar kalınlığı yarım metreyi geçti :)

tarihinde Mehmet Özyürek tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya

dün akşam üstü 5 civarı Manisa'dan otobüse binmiş bir arkadaş

hala Balıkesir'e varamadılar... 

Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman

Çorum 9:39 itibari ile  hafif ince yağmur,lu hava sisli 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan

Arkadaşlar şubat ayının ilk haftası gelinlik fuarına gitmem gerekiyor. Böyle resimleri görünce korkuyorum yahu, Şubatın ilk haftası her zaman Aksaray'a kar yağıyor mu acaba? Eğer her yıl aynı durumdaysa uçak bileti alayım. :( Belli olmaz bazen olur bazen olmaz derseniz ona göre bekleyeceğim.  :flowers:

Yorum bağlantısı
Misafir

Erdek 3 gündür yıkılıyor. 5 yıldır böyle olmamıştı hiç. Bacalar uçtu, 3 tane ağacımız yıkıldı.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

dün akşam üstü 5 civarı Manisa'dan otobüse binmiş bir arkadaş

hala Balıkesir'e varamadılar... 

Çanakçı rampası var ya orası sakat. 

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Salı gününden sonra İstanbul başta tüm Türkiye'de olmak üzere çok aşırı yoğun bir kar beklentisi varmış,2004 kışı tekrar yaşanabilir deniyor.

tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Erzurum'da pek bir şey yok  :(

W6b7N8.jpg

şubat sonu gibi kayak yapmaya gelmek istiyordum oralara kar gelir umarım. Geçen sene geldim durum pek iç açıcı değildi :(

Bugün Kartepe,

makine yalnız kalmış

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...