İçeriğe Yönlendir

İl Ve İlçe Hava Durumu (Güncel)

Zekeriya Kahraman

Recommended Posts

Hasan Basri Bayraktar
(düzenlendi)

Ahada benim evin önü.. Okullar kar diye tatil. Bende evde denize bakip kar bekliyorum.591e474335e9a509e720ecb638ec1859.jpg97818084ab1102a0fad3ec8760627b99.jpg

tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Sivas Ankara,

Sivas Tokat,

Sivas - Kayseri

Sivas - Erzincan

Sivas - Malatya kapalı ya da kontrollü geçiş veriliyor. yolda kalmak garanti :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Doğu kar altında!

Doğu Anadolu Bölgesi’nde etkili olan kar yağışı ve tipi hayatı felç etti. Kar kalınlığı Ağrı merkezde 20, Ardahan'da 15 santimetreye ulaştı. Karın etkili olduğu Ardahan'da birçok araç kar altında kaldı. Vatandaşlar araçları kardan temizlemek için yoğun uğraş verdiler.

http://www.milliyet.com.tr/dogu-kar-altinda-gundem-1995317/

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sivas Ankara,

Sivas Tokat,

Sivas - Kayseri

Sivas - Erzincan

Sivas - Malatya kapalı ya da kontrollü geçiş veriliyor. yolda kalmak garanti :D

tam benlik durum :biggrin:  Bi servis olsada gitsem rizeye sivas üstünden

Yorum bağlantısı
Misafir

İBB'den kar açıklaması!

Tüm Türkiye'de hissedilir derece düşen sıcaklıklar Perşembe gününden itibaren İstanbul'da daha da düşecek. Meteoroloji, vatandaşları don ve buzlanmaya karşı uyarıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kar yağışıyla ilgili yaptığı açıklamada Pendik'te kar kalınlığının 15 santimetreye ulaştığını bildirdi.

http://www.milliyet.com.tr/ibb-den-kar-aciklamasi-gundem-1995247/

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Ahada benim evin önü.. Okullar kar diye tatil. Bende evde denize bakip kar bekliyorum.

Bak hele hocam, sen deniz diyorsunda deniz adı altında bizimi takip ediyorsun oradan ne :shok:  ( Karayolcu olunca bizim şubelerden birisi herhalde o araç park yeri ) :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

İBB'den kar açıklaması!

Tüm Türkiye'de hissedilir derece düşen sıcaklıklar Perşembe gününden itibaren İstanbul'da daha da düşecek. Meteoroloji, vatandaşları don ve buzlanmaya karşı uyarıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kar yağışıyla ilgili yaptığı açıklamada Pendik'te kar kalınlığının 15 santimetreye ulaştığını bildirdi.

http://www.milliyet.com.tr/ibb-den-kar-aciklamasi-gundem-1995247/

yalan söylüyorsun :biggrin:

Pendikte kar 2 cm şu an :yes:

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Bak hele hocam, sen deniz diyorsunda deniz adı altında bizimi takip ediyorsun oradan ne :shok: ( Karayolcu olunca bizim şubelerden birisi herhalde o araç park yeri ) :D :D

Babamda eski karayolcudur...evin on tarafında karayollarinin Samsun bölge müdürlüğü var...
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Babamda eski karayolcudur...evin on tarafında karayollarinin Samsun bölge müdürlüğü var...

Oooooo amcayla meslektaşız desene, olurda yolumuz düşerse adres kolaymış desene ;):)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

tam benlik durum :biggrin:  Bi servis olsada gitsem rizeye sivas üstünden

Sene 2012 ocak ayında Sivas a gelemk için verdiğin müthiş mücadele, azim ve fedakarlık hala aklımda. Ne demişti cenderme en son sana "delimisin kardeşim" :D

Sivas a bir şekilde gelirsin de muhtemelen Rize yerine burda mangal başında yaparız servisi :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Mersin kapalı ve yağsam mı yağmasam mı arasında gidip geliyor, az önce de müthiş bir gök gürlemesi oldu ama hala bir şey yok :unsure2:

Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci

Yasin bey geçmiş olsun bu haber tv lerde yok sanırım ilk biz duyuyoruz vefat eden öğrencilere ALLAH,tan rahmet acılı ailelerine baş sağlığı diliyorum

Çok teşekkür ederim Zekeriya Bey. Şöyle yapalım siz bana Yasin deyin, ben size Zekeriya Abi.[emoji1] Bu arada çok şükür rüzgar durdu. Gece sabaha kadar kar yağmış. Şu anda sıcaklık 0 derece hava açık.
Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

Sakarya fena halde. Hala kar devam ediyor. Dün geceden beri elektrik yok. Okullar da 2 gün tatil edildi.

2f7b6384ed44a1cd705baf39eb2b5a7f.jpg

Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman

Çok teşekkür ederim Zekeriya Bey. Şöyle yapalım siz bana Yasin deyin, ben size Zekeriya Abi.[emoji1] Bu arada çok şükür rüzgar durdu. Gece sabaha kadar kar yağmış. Şu anda sıcaklık 0 derece hava açık.

;)  Tamam Yasin bey 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Saat 16:00 dan sonra güneşin etkisi kaybolacak ve denizin etkisi ile kar yağışı artacak gibi görülüyor, akşama dikkat.

Yorum bağlantısı
Alper Ünal

merhaba arkadaşlar dün itibarıyla uçan çatılar yıkılan ağaçlar derken sabaha bembeyaz bir örtü ile uyandık ve arabalar pasta şeklindeydi.

31q25M.jpg

arabanın etrafıyla temizlemem yaklaşık 1,5 saatimi aldı.

J7ldJQ.jpg

k1WZzD.jpg

arabanın çamurunu temizler dedim ama kar sadece ağırlık yapmış arabaya

yinede kar keyifli..... :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir

merhaba arkadaşlar dün itibarıyla uçan çatılar yıkılan ağaçlar derken sabaha bembeyaz bir örtü ile uyandık ve arabalar pasta şeklindeydi.

arabanın etrafıyla temizlemem yaklaşık 1,5 saatimi aldı.

arabanın çamurunu temizler dedim ama kar sadece ağırlık yapmış arabaya

yinede kar keyifli..... :biggrin:

Buradan devam edebilirsiniz..

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

İstanbul'da okullar tatil edildi. An itibariyla bilginiz olsun.

08.01.2015 günü için.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

44f6ae6930c6816cbb9122a0ff7fc0cd.jpg

Önce tatil yok dediler ama sonradan tatil yaptılar. Sultanbeyli hala yağışlı, sözde akşam dinecekti :)

Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman

Çorum 08:16 itibari ile -17 derece güneş yüzünü göstermiş durumda 

L6SoNnR.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

An itibari ile -11°C. Hissedilen kesin -15°C vardır. Hiçbir yağış yok. Heryer kupkuru. Düpedüz Trakya Ayazı. :brr:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...