Hasan Basri Bayraktar 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 (düzenlendi) Ahada benim evin önü.. Okullar kar diye tatil. Bende evde denize bakip kar bekliyorum. 7 Ocak 2015 tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Sivas Ankara, Sivas Tokat, Sivas - Kayseri Sivas - Erzincan Sivas - Malatya kapalı ya da kontrollü geçiş veriliyor. yolda kalmak garanti 2 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Doğu kar altında! Doğu Anadolu Bölgesi’nde etkili olan kar yağışı ve tipi hayatı felç etti. Kar kalınlığı Ağrı merkezde 20, Ardahan'da 15 santimetreye ulaştı. Karın etkili olduğu Ardahan'da birçok araç kar altında kaldı. Vatandaşlar araçları kardan temizlemek için yoğun uğraş verdiler. http://www.milliyet.com.tr/dogu-kar-altinda-gundem-1995317/ Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Sivas Ankara, Sivas Tokat, Sivas - Kayseri Sivas - Erzincan Sivas - Malatya kapalı ya da kontrollü geçiş veriliyor. yolda kalmak garanti tam benlik durum Bi servis olsada gitsem rizeye sivas üstünden Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 İBB'den kar açıklaması! Tüm Türkiye'de hissedilir derece düşen sıcaklıklar Perşembe gününden itibaren İstanbul'da daha da düşecek. Meteoroloji, vatandaşları don ve buzlanmaya karşı uyarıyor İstanbul Büyükşehir Belediyesi kar yağışıyla ilgili yaptığı açıklamada Pendik'te kar kalınlığının 15 santimetreye ulaştığını bildirdi. http://www.milliyet.com.tr/ibb-den-kar-aciklamasi-gundem-1995247/ Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Ahada benim evin önü.. Okullar kar diye tatil. Bende evde denize bakip kar bekliyorum. Bak hele hocam, sen deniz diyorsunda deniz adı altında bizimi takip ediyorsun oradan ne ( Karayolcu olunca bizim şubelerden birisi herhalde o araç park yeri ) :D 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 İBB'den kar açıklaması! Tüm Türkiye'de hissedilir derece düşen sıcaklıklar Perşembe gününden itibaren İstanbul'da daha da düşecek. Meteoroloji, vatandaşları don ve buzlanmaya karşı uyarıyor İstanbul Büyükşehir Belediyesi kar yağışıyla ilgili yaptığı açıklamada Pendik'te kar kalınlığının 15 santimetreye ulaştığını bildirdi. http://www.milliyet.com.tr/ibb-den-kar-aciklamasi-gundem-1995247/ yalan söylüyorsun Pendikte kar 2 cm şu an Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Bak hele hocam, sen deniz diyorsunda deniz adı altında bizimi takip ediyorsun oradan ne ( Karayolcu olunca bizim şubelerden birisi herhalde o araç park yeri ) :DBabamda eski karayolcudur...evin on tarafında karayollarinin Samsun bölge müdürlüğü var... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Babamda eski karayolcudur...evin on tarafında karayollarinin Samsun bölge müdürlüğü var... Oooooo amcayla meslektaşız desene, olurda yolumuz düşerse adres kolaymış desene 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 tam benlik durum Bi servis olsada gitsem rizeye sivas üstünden Sene 2012 ocak ayında Sivas a gelemk için verdiğin müthiş mücadele, azim ve fedakarlık hala aklımda. Ne demişti cenderme en son sana "delimisin kardeşim" Sivas a bir şekilde gelirsin de muhtemelen Rize yerine burda mangal başında yaparız servisi 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Mersin kapalı ve yağsam mı yağmasam mı arasında gidip geliyor, az önce de müthiş bir gök gürlemesi oldu ama hala bir şey yok Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Yasin bey geçmiş olsun bu haber tv lerde yok sanırım ilk biz duyuyoruz vefat eden öğrencilere ALLAH,tan rahmet acılı ailelerine baş sağlığı diliyorumÇok teşekkür ederim Zekeriya Bey. Şöyle yapalım siz bana Yasin deyin, ben size Zekeriya Abi.[emoji1] Bu arada çok şükür rüzgar durdu. Gece sabaha kadar kar yağmış. Şu anda sıcaklık 0 derece hava açık. Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Sakarya fena halde. Hala kar devam ediyor. Dün geceden beri elektrik yok. Okullar da 2 gün tatil edildi. Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 7 Ocak 2015 Yazar Paylaş 7 Ocak 2015 Çok teşekkür ederim Zekeriya Bey. Şöyle yapalım siz bana Yasin deyin, ben size Zekeriya Abi.[emoji1] Bu arada çok şükür rüzgar durdu. Gece sabaha kadar kar yağmış. Şu anda sıcaklık 0 derece hava açık. Tamam Yasin bey Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Saat 16:00 dan sonra güneşin etkisi kaybolacak ve denizin etkisi ile kar yağışı artacak gibi görülüyor, akşama dikkat. Yorum bağlantısı
Alper Ünal 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 merhaba arkadaşlar dün itibarıyla uçan çatılar yıkılan ağaçlar derken sabaha bembeyaz bir örtü ile uyandık ve arabalar pasta şeklindeydi. arabanın etrafıyla temizlemem yaklaşık 1,5 saatimi aldı. arabanın çamurunu temizler dedim ama kar sadece ağırlık yapmış arabaya yinede kar keyifli..... Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 merhaba arkadaşlar dün itibarıyla uçan çatılar yıkılan ağaçlar derken sabaha bembeyaz bir örtü ile uyandık ve arabalar pasta şeklindeydi. arabanın etrafıyla temizlemem yaklaşık 1,5 saatimi aldı. arabanın çamurunu temizler dedim ama kar sadece ağırlık yapmış arabaya yinede kar keyifli..... Buradan devam edebilirsiniz.. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 İstanbul'da okullar tatil edildi. An itibariyla bilginiz olsun. 08.01.2015 günü için. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Önce tatil yok dediler ama sonradan tatil yaptılar. Sultanbeyli hala yağışlı, sözde akşam dinecekti Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 8 Ocak 2015 Yazar Paylaş 8 Ocak 2015 Çorum 08:16 itibari ile -17 derece güneş yüzünü göstermiş durumda Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 An itibari ile -11°C. Hissedilen kesin -15°C vardır. Hiçbir yağış yok. Heryer kupkuru. Düpedüz Trakya Ayazı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts