İçeriğe Yönlendir

İl Ve İlçe Hava Durumu (Güncel)

Zekeriya Kahraman

Recommended Posts

Şimdi Ankara'dan Kırşehir'e geldim, Ankara'da hiç kar yok, Kırıkkale'yi geçtikten sonra 40-60 km arasında gittim, tipi, fırtına, kar, kazalar, anlatamam, çıktığına pişman oldum, 180 km yolu 5 saatte gittim. 4 lastik kar tipi ama anlatamam, yol hiç yok, tamamen kar altı ise buz. Rabbim yolda kalana, dışarıda olana yardım etsin.

Az once ben de Ankaradan geldim hocam, kulaklarini da cinlattik Aydinla. Dedigin gibi Kirikkale Baliseyhden sonra tam bir felaket. Ozellikle Sungurlu Corum arasi refuj yuksekligi belli olmuyordu.

f5e33262f6d92bdf3d4b9e8e7ff3afd0.jpg

a6a78e767b3b7a9455dfd8398f235c83.jpg

Yorum bağlantısı

Değerli tüm forum Arkadaşlarım başta İstanbul olmak üzere tüm türkiye zorlu kış mevsimini yaşıyor bu Yüzden araçlarımızı kulanırken çok daha dikkatli olalım ziira istanbuldaki kazalar çok tehlikeliydi Allah hepimizi kazalardan esirgesin .

Merhaba Murat Bey.

Uyarınız için teşekkürler. :flowers: Konunuz birleştirilmiştir. Buradan devam edebilirsiniz.

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı

11 aracım dün geceden beri Selimpaşa/ Mahmutbey tarafında Tem de mahsur durumda.. Allah yardımcıları olsun. Ne gidebiliyorlar ne gelebiliyorlar..

OhUwINR.jpg?1

4xFGYZe.jpg?1

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
Yasin Kahveci

Erzurum şu anda çok soğuk ve ayaz var.

TXsAxmH.jpg

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Zekeriya Kahraman

Bu gün çorum hava bulutlu güneşli sıcaklık 15 derece akşam üzeri yağmur yağa bilir

Yorum bağlantısı

Akşamda maç var üç haftadır Çarşamba Akşamı yağmur yağıyor nasıl bi kaderim var sırılsıklam oluyoruz yaz gelmicek bu sene galiba

Yorum bağlantısı
Ersin Ulupınar

Balgat şuan günlük güneşlik yağarsada hayırlı yağsın ama dolu yağmasın araba dışarda  :(  :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Eskişehir yolu 9. km de (BAKANLIK_DANIŞTAY) açık hava var. Ancak, hafiften serinledi ve tek tük atıştırmaya başladı. Geçen gün Bursa perişandı, umarım Ankara ' da olmaz. 

Yorum bağlantısı
Murat Birinci

Akşamda maç var üç haftadır Çarşamba Akşamı yağmur yağıyor nasıl bi kaderim var sırılsıklam oluyoruz yaz gelmicek bu sene galiba

Yağmurda maç süper olur. Çok severim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...