İçeriğe Yönlendir

Yeni Fiesta On Tampon Catladi

Huseyin Yilmaz

Recommended Posts

Huseyin Yilmaz

Yeni fiestamin on tamponu kaza sonucu catladi. http://imgur.com/nEegftIresmi bu linkte.
Kaskoyu kullanip yaptiracagim.sifir orjinal tampon taktirma fikrindeyim ankara iskitler acl servisinden.sizin gorusleriniz nelerdir? servisemi gitmeliyim yoksa autokingdemi yaptirayim?kaliteli. Temiz saglam orjinal birsey olsun istiyorum yilbasi tatilinde gitcem ankaraya.birde acl servisinde yaptirsam garanti bozulurmu?

nEegftI.jpg

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Sıfır tampon taktırmak için servise gitmelisiniz. Autoking tamir eder.

Görüntü de tamir edilebileceği yönünde. Garantiniz bozulmaz.

Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler

Geçmiş olsun çatlamamış resmen kırılmış bencede tamir olur veya kaskoyu bozmadan sanayide yaptırabilirsiniz o da taklaşık 300 350 tl bulur 

Yorum bağlantısı
Ekin Güney

Yeni fiestamin on tamponu kaza sonucu catladi. http://imgur.com/nEegftIresmi bu linkte.

Kaskoyu kullanip yaptiracagim.sifir orjinal tampon taktirma fikrindeyim ankara iskitler acl servisinden.sizin gorusleriniz nelerdir? servisemi gitmeliyim yoksa autokingdemi yaptirayim?kaliteli. Temiz saglam orjinal birsey olsun istiyorum yilbasi tatilinde gitcem ankaraya.birde acl servisinde yaptirsam garanti bozulurmu?

Hüseyin bey örnek olması açısında benzer bir olay başıma gelmişti autoking tamponumu onardı ankarada batıkent tarafındaki şube , bir sene sonra tamponun çatladığı yerden boya atmaya başladı. Tabi yaptıkları işlemin garantili ama kullandıkları boyamadan önceki macun çok iyi değil anladığım kadarıyla bence tamponunuzu değiştirin. Benim hasarımda fusionum plakaya ön panjur arasındaki kısım 2 far arası boydan boya çatlamıştı.

Autoking çatlak boyutu yaklaşık 2 karışıklık bir kısmı mini onarım kapsamında tamir ediyor artı olarak ücret talep edebilirler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akif Eren

Eski aracıma Autoking'de 1 kere işlem yaptırmıştım. Boya sarardı yaptıkları yer çatlamaya başlamıştı. Tabi şuan ne durumdalar bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz

Kazada kusur sizdeyse autoking'e gidilir, sınırsız plastik tampon tamiri hakkıyla hasarsızlık bozulmadan 1 kuruş harcanmadan onarım yapılır.

Kusur karşı taraftaysa araç servise götürülür, orjinal tampon ile değiştirilir. Kaskonuz karşı tarafın sigortasından ödeme alır.

autoking sınırsız plastik tampon tamirinde sadece tamir yapıyoruz diyor. Maslak Autoking e götürdüm. Yaparız ama eritme ile yaptığımızdan boya gerekli oluyor oraya, boya için kasko hakkınızdaki mini onarım boyayı kullanmamız lazım diyor. Hakkınız yoksa para alıyoruz dediler.

Yani çok da mantıklı değil gibi

Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Geçmiş olsun,insanın içine sinmiyorsa tamir yerine değiştirmeyi tercih eder.Şahsen ben olsam tamir ettirmem yenisini taktırırım eğer kısa vadede satmayacaksam.Neticede sıfır araba.Umarım sizin tamponun fiyatı benim scorpionunki gibi değildir.

Yorum bağlantısı
Huseyin Yilmaz

Bende autokingde yaptirma taraftari degilim sifir orjinal tampon alma niyetindeyim.sifir tamponu iskitlerdeki acl servisten alip taktirsam aracin garantisi bozulurmu?1 yil daha garantisi varda.

Yorum bağlantısı
enver volkan bayrakcı
(düzenlendi)

bence plastik onarımına felan girmeyin autoking de yapılan onarım da mini onarım tampon plastik onarımında sonradan sistemde kasko delinmesi çıkıyor. o tamponu servise değiştirtmeniz en sağlıklısı ama değiştikten sonra far ile tampon arasındaki mesafeyi kontrol edin bazen o arayı açık bırakıyorlar.. benim yaptığım kazaya benzer bi kaza olmuş servise götürüp expertix yaptırın..

far bacakları kırılabiliyor 

ön panjur zaten kırılmış

tampon kırık

iç tarafta bi demir var önden vurmada o da yamuluyormuş. 

on panjur fiyattı 1150 tl servis de

eğer kaskonuz varsa kasko ya sokmakta yarar var.

tarihinde enver volkan bayrakcı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Serviste bu soyledikleriniz degisse 5000 tl hasar kaydi olur aracta , 2011 fiesta on tampon boyasiz 1650 fiyat verdi servis ,

2 tane sis fari taktirayim dedim onada 5500 tl fiyat verdi

Yorum bağlantısı
Cengiz Süllü

geçmiş olsun öncelikle..bende de 2013 powershift var.. aynı yerden fara doğru 3-4 cm.lik bi çatlak vardı bendede. auto king te yaptırdım,kasko mini onarımdan. orijinal gibi oldu. ancak sizin tampon miniye girecek gibi gözükmüyor. sis farı bölgesinde ve tamponun alt kısımlarda da var sanırım çizik ve kırıklar.. benim tavsiyem serviste yeni tampon takın.. çünkü çarpma etkisi ile kaporta da kayma ve sapma olmuş olabiir. tampon tırnakları ve montaj yerleride zarar görmüş olabilir... en iyisi yetkili servis...

Yorum bağlantısı
Huseyin Yilmaz

Ara sokaktan cikiyordum evin onundeki park halindeki aractan goremedim.torosa sag yandan carptim onun camurluk felan komple gitti.arac otomatik ayagimi frenden cektim tam atak verdi bi anda vurdum frene geri basmaya vakit kalmadan.arabayi hala gunluk kullaniyoruz farlarinda felan bi sikinti yok ses frlanda gelmiyor tamponda sallanma oynamada yok.catlagin oldugu sol far cok az oynar gibi oda heralde tamponun catlagindan dolayi destek olamiyormu yada bi tirnak kirildi bilemedim valla.

Ben en iyisi servise goturuyum baksinlar bi nerelerde hasar var ona gore gerekeni yapsinlar.kesinlikle sifir tampon taktircam.umarim tampon harici baska masraf cikmaz.sis farli 5500tl ne dmek sanzumanmi topluyoz napiyoz :D

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Huseyin Yilmaz

Ankara ici yetkili servis onerileriniz neler neresi daha iyi bu isi halleder?

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Ankara ici yetkili servis onerileriniz neler neresi daha iyi bu isi halleder?

Fiyat aldınızmı herhangi bi servisten ne kadar masraf çıktı çok merak ediyorum ?

Yorum bağlantısı
Huseyin Yilmaz

Daha hicbir servisi aramadik zaten direk fiyat verceklerini sanmiyorum eksper gelip nerde hasar var ne degiscek ona gore fiyat verir heralde

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Hakan Çetin

Çok geçmiş olsun. Aracınızı yaptırdınız mı? Bende bugün park ederken ön tamponu vurdum. Sizin araçta oluşmuş olan far altı kırığın yarısı kadarı benim araçta oluştu. Ben mini onarımdan yaptırmayı düşünüyorum. Mini onarıma girer mi? veya ne tavsiye edersiniz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...