mustafa yoğun 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Tanışma bölümünde de belirttiğim gibi eşime 98 model ford ka aldım üzerinde orjinal kasetli teyp vardı ve biz usb çalar teyp olsun istedik.Sanayide bir usta biz buraya teyp uydururuz dedi ve o bölgeyi keserek bişeyler yapmaya çalıştı ama istediğimiz gibi olmadı,Aşağıda linkte belirttiğim ürünü alsam benim sorunum çözülür mü yani teyp oraya oturur mu.Yada sizin tavsiye edeceğiniz başka bişey var mı şimdiden teşekkürler. http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-ka-mavi-teyp-cercevesi-138916298 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Evet, bu çerçeve sorununuzu çözer. Gösterge çerçevenizle aynı renk olmasına özen gösterin. Orjinal teybi kesip biçen ustaya.... 1 Yorum bağlantısı
Hami Erışık 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Tanışma bölümünde de belirttiğim gibi eşime 98 model ford ka aldım üzerinde orjinal kasetli teyp vardı ve biz usb çalar teyp olsun istedik.Sanayide bir usta biz buraya teyp uydururuz dedi ve o bölgeyi keserek bişeyler yapmaya çalıştı ama istediğimiz gibi olmadı,Aşağıda linkte belirttiğim ürünü alsam benim sorunum çözülür mü yani teyp oraya oturur mu.Yada sizin tavsiye edeceğiniz başka bişey var mı şimdiden teşekkürler. http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-ka-mavi-teyp-cercevesi-138916298 kestigi bölgenin bir resmini ekle rmisiniz,bakalım güzel ustaymış o.iyi niyetlerimizle kulagının ucunu çınlatırız belki.. Yorum bağlantısı
mustafa yoğun 31 Aralık 2014 Yazar Paylaş 31 Aralık 2014 ekleyebildim sonunda , resimde de gördüğünüz gibi alacağım çerçevede aşağıdaki siyah 123456 rakamların olduğu bölüm yok kafamı karıştıran o Yorum bağlantısı
Misafir 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Yazık, gerçekten yazık. O usta ile iletişimi kesin bence. Merak etmeyin usb'li teybinizde o tuşlara ihtiyacınız olmayacak. Yorum bağlantısı
mustafa yoğun 31 Aralık 2014 Yazar Paylaş 31 Aralık 2014 98 model ford ka için orjinal cd çalar falan yok mu Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 98 model ford ka için orjinal cd çalar falan yok mu Yurtdışında bulabilirsiniz ama getirtmeye değmez. Hem pahalı, hem vergisi ile uğraşırsınız. ekleyebildim sonunda , resimde de gördüğünüz gibi alacağım çerçevede aşağıdaki siyah 123456 rakamların olduğu bölüm yok kafamı karıştıran o Yuh... O nasıl ustadır ya. Şok oldum. Daha öküzü olamazmış herhalde... Aracınızın tamirini de asla ona götürmeyin. Belli ki KA'dan anlamıyor. 1 Yorum bağlantısı
Suat YAPICI 2 Ocak 2015 Paylaş 2 Ocak 2015 Böyle rezil bir işçilik hayatımda görmedim... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts